Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

azbaha
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet apr 14, 2017 9:26 am

delinjo je napisao/la:
pet apr 14, 2017 9:07 am
IlProfessore je napisao/la:
pet apr 14, 2017 8:54 am
A ne kontam u čemu je problem sa mrežom na istoku. Trudim se al ne ide... ko je ikada bio na sjeveru zna da ta mreža ne kvari apsolutno ništa u vezi tekme. A hvala Bogu imamo mii balvana na sve 4 tribine koje su spremne u svako doba noći i dana počastiti pitare upaljačem, kišobranima, mobitelom i slično a da ns spominjemo eventualni nepostojeći penal za pitare i crveni karton za nas. Bolje spriječiti nego liječiti jer poslije njanjanja nema kajanja.
kakve veze mreza na istoku ima sa bacanjem upaljaca na pitare ???? druga stvar to nigdje an dunjaluku nema da se tu stavlja mreza na istocnu odnosno zapadnu tribinu....tako da ne treba ni kod nas cirkus praviti
Mene je fakat iritiralo sto su svi oni papiri od koreografije na utakmici protiv slobode zavrsili na terenu pa hebem mu majku ostavi ga sebi pod dupetom, nemoj u teren ubacivati stvari, to je samo kada gostujuci golman ispucava 3 sata :D :D :D

teatrale36
Kontakt:

pet apr 14, 2017 9:27 am

delinjo je napisao/la:
pet apr 14, 2017 9:07 am
IlProfessore je napisao/la:
pet apr 14, 2017 8:54 am
A ne kontam u čemu je problem sa mrežom na istoku. Trudim se al ne ide... ko je ikada bio na sjeveru zna da ta mreža ne kvari apsolutno ništa u vezi tekme. A hvala Bogu imamo mii balvana na sve 4 tribine koje su spremne u svako doba noći i dana počastiti pitare upaljačem, kišobranima, mobitelom i slično a da ns spominjemo eventualni nepostojeći penal za pitare i crveni karton za nas. Bolje spriječiti nego liječiti jer poslije njanjanja nema kajanja.
kakve veze mreza na istoku ima sa bacanjem upaljaca na pitare ???? druga stvar to nigdje an dunjaluku nema da se tu stavlja mreza na istocnu odnosno zapadnu tribinu....tako da ne treba ni kod nas cirkus praviti
Ma kad je Buki dobio kamen u glavu nekad pa hajde da je postave, ali sad stvarno nema potrebe,kakvi upaljaci i cirkus. Daleko smo mi od Evrope i normalnog stadiona nazalost.

Pompey
Kontakt:

pet apr 14, 2017 9:31 am

Jedan navijac sa sjevera je mescini ove polusezone gadjao protivnickog golmana mobitelom
Ja oplako :rofl1: :rofl1: :rofl1:
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

ChWilla
Kontakt:

pet apr 14, 2017 9:34 am

sjećate l' se kad je j.m. valeron u zenici na reprezentaciji pogođen privjeskom - bilijarskom kuglom? :rofl:

a jes' je valjao u ta doba, sakrivao je loptu...
gradi željo boli te *****

Ch.Willa1986
Kontakt:

pet apr 14, 2017 9:36 am

Pompey je napisao/la:
pet apr 14, 2017 9:31 am
Jedan navijac sa sjevera je mescini ove polusezone gadjao protivnickog golmana mobitelom
Ja oplako :rofl1: :rofl1: :rofl1:
Jasta je, i to dobar telefon bio haha. Golman uzima zalet i stade na njega :D

Dominic
Kontakt:

pet apr 14, 2017 9:38 am

Poslao sam e-mal klubu o razlozima postavljanja mreze na Istoku jer mislim da je navijacima koji ce s te tribine gledati utakmice u Dolini cupova -pokvaren ugodjaj. To nema nigdje u svijetu, izuzev tribina iza golova, pa zasto bi bilo kod nas. Ako je ona privremenog karaktera, po zahtjevu MUP-a samo za derbi s konama, mogu donekle razumjeti u protivnom ovo je stvarno nepotrebno kvarenje izgleda stadiona gdje navijaci trebaju kazati svoj stav (nadam se da nisam jedini sto potvrdjuje i ovaj forum).

ChWilla
Kontakt:

pet apr 14, 2017 9:38 am

idiotski je. ali jeste samo za derbi ako te išta tješi.

exbabilon
Kontakt:

pet apr 14, 2017 10:07 am

Nekad prije mi je derbi donosio euforiju, zadnjih godina samo cekam da prodje. Manje vise sve se svede na broj karata, preveniranje incidenata, bakljade, parole, a na terenu vazda 0:0. Nesto prije tekme pratimo ko ima zute, pa da ne bude suspendovan, a na kraju se oprt svede na isto, milion prekrsaja, prekida, jedan ili nijedan go, kmecanje poslije ko je imao vise polusansi..doslovno polusansi jer po jednom derbiju se kreiraju 2.5 dobre akcije. Nista drugo ne ocekujem ni sutra, samo se nadam da nama uleti nrka frljoka ala Tiago i da ih izbacimo iz utrke za prvaka, pa da se okrenemo normalnim utakmicama i probamo izboriti ciljeve.

Hajcajte raju da napunimo Grbavicu, trenutno bi mi bila satisfakcija da im dokazemo da je mozemo napunit i bez njih.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Eric Cantona
Kontakt:

pet apr 14, 2017 10:09 am

Okolele
Kontakt:

pet apr 14, 2017 10:11 am

Eric Cantona je napisao/la:
Evo i ministar se oglasio :pivo:
Bas se potrudio..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Grb1
Kontakt:

pet apr 14, 2017 10:16 am

delinjo je napisao/la:
pet apr 14, 2017 9:13 am
to je drugo mada oan mreza apsolutno nece sprijeciti nikoga da baci upaljac u teren i na ovaj nacin...
Ne znam sto ste navalili na mrezu, mora se staviti i to je to... Ima ista na sjeveru, ne smeta nikako, radi preventive je tu.
GAZI GAZI GAZI PITARE!

Leon_Professional
Kontakt:

pet apr 14, 2017 10:22 am

Dokazali smo im vec protiv Slobode, a mozemo i opet to dokazat bez problema.

Kult se stvorio oko derbija i pobjednika derbija. Ekipa koja izgubi isto kao da je smak svijeta dozivjela, zbog toga imamo i losije, ziheraske derbije. Svaki put se neko izvlaci, zali se na sudiju. Kad dobijemo, opet sudija kriv jer je sjeckao igru, nije dao da oni razviju svoju tika-taku. Pa onda trebao je dati crveni ovom, onom, ostetio nas. Ne znam, ali imam osjecaj da kad bi ih dernuli 4-0 opet bi nasli opravdanje da dokazu da nismo trebali dobiti.

Ocekujem i ja slicno kao ti. Do 20 min- valjanje, aktivne igre 3 minute. Ono da pokazes protivniku s kim ima posla. Onda bi mi trebali preuzeti inicijativu ali bojim se da ce to biti oprezno opet. Ovaj derbi bi moglo rijesiti drugo poluvrijeme, ekipa koja bude spremnija i bude imala snagu da izgura zadnjih pola sata, tj. ko odluci pritisnuti.
Ne bih volio da igramo previse oprezno, ali kako je do sad bilo to je neminovno. U drugom pol. ocekujem nasu "inicijativu" do polovine pol. i kako se bude priblizavao kraj tako ce svi htjet da sacuvaju i nece pretjerano rizikovati.
Nadam se da ce biti drugacije i da cemo uhljupe zakucat za 3. mjesto.

zubanovic89
Kontakt:

pet apr 14, 2017 10:26 am

Grb1 je napisao/la:
pet apr 14, 2017 10:16 am
delinjo je napisao/la:
pet apr 14, 2017 9:13 am
to je drugo mada oan mreza apsolutno nece sprijeciti nikoga da baci upaljac u teren i na ovaj nacin...
Ne znam sto ste navalili na mrezu, mora se staviti i to je to... Ima ista na sjeveru, ne smeta nikako, radi preventive je tu.
GAZI GAZI GAZI PITARE!
Gdje ne smeta, drobim ima 5 godina koliko me nervira, utripovao da mi je vid oslabio, izvadio dioptirju, otisao na istok protiv Slobode progledao, sacekao poslije levata sto mi je prodao naocale prebio ga i kera mu i zenu.

ChWilla
Kontakt:

pet apr 14, 2017 10:35 am

vidi što se rile šlihta pitarima. neka stranačkom kolegi ministru mupa uputi otvoreno pismo. k'o kad kifla kritikuje direktore javnih preduzeća iz svoje stranke, a svi sa istog mindera...

mula
Kontakt:

pet apr 14, 2017 10:39 am

Koji debil !!!
Kada su pitari iznijeli jasan stav da ne žele da dođu i kada je odlučeno da nama pripadaju dodatne karte. On se sad pravi pametan i dan prije utakmice nešta sere.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

Ajzea
Kontakt:

pet apr 14, 2017 10:47 am

Rile, mrs !

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet apr 14, 2017 10:48 am

E moj Rile tebi je normalno i nekakva car sto su debili imali namjeru da dodju i unistavaju stadion, ako ti je toliko gotivno vodi ih kuci pa neka ti pale, isto si govno kao i oni.
Nasa kuca nasa Dolina i nikome necemo dopustiti da je unistava.
Alea iacta est!

kremenko

pet apr 14, 2017 10:59 am

Jednu stvar bi volio redovno cuti na utakmicama,pogotovo jer nas Zeljo ima ime koje se lako rimuje.
Ovo kao sto rade navijaci Juventusa ili Intera
phpBB [video]

phpBB [video]

Ole ole ole ole Zeljo Zeljo
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

Funk
Kontakt:

pet apr 14, 2017 10:59 am

Ne mogu da razumijem pravog Manijaka koji ne zeli da vidi Pitare na suprotnoj tribini kako placu. Pa braco sa tribine ja bi im dao citav sjever samo da ih vidim kako placu kad ga Lendra zabije!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

flux
Kontakt:

pet apr 14, 2017 11:02 am

Eric Cantona je napisao/la:
Evo i ministar se oglasio :pivo:
A sto Rile voli da kaki

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava