Ovo je za muštulukaModel1964 je napisao/la: ↑uto apr 11, 2017 9:30 pmNek ne dolaze!Roberto Baggio je napisao/la: ↑uto apr 11, 2017 9:25 pmhttp://sport1.ba/premijer-liga-bih/hord ... bija/79820
Nek nam daju 5% u lavoru na bilo kojoj tribini, pošteno.
Ako naši šta gore zaseru klub MORA to platiti čim se ustanovi kolicina I cijena štete.
Cist racun duga ljubav.
Ne dati divljacima više nikad da uđu na naš hram fudbala, mogu ga samo na slikama gledati kako raste i postaje sve ljepši i ljepši!
Bravo Rogerdelinjo je napisao/la: odlicno bojkotuju...sutra ocekujem saopstenje nasih da im skroz zabrane dolazak i njihove karte proslijediti nasim navijacima....mi da napunimo nasu ljepoticu ..i to je to...a za Kosevo sebe ce zajebati mi svoj stadion mozemo napuniti bez njih,a oni svoj bez nas nikako....ok ostat ce ekipa bez podrske ali ni prvi ni zadnji put a proradit ce inat svakako...sto se mene tice sutra vec pustiti maksimalan broj karti za nase navijace da im napravimo atmosferu da se useru klepimo ih 2 razlike pa nek bojkotuju koliko hoce....ko tebe kamenom i ti njega kamenom ...sto bi brkati majstor rekao ...KRAJ PRICE ...