Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

https://forum.sport1.oslobodjenje.ba/vi ... =45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto apr 11, 2017 9:32 pm

nas ce doci kolko god treba, njih bez drezdenovaca ne moze doci 1090... POSEREM VAM SE U GLUPI DNK

gost_manje
Kontakt:

GoodisonPark je napisao/la:
uto apr 11, 2017 5:47 pm

Valjda je cilj da se svaki naš navijač koji dođe na Grbavicu osjeća sigurno i bezbjedno ako toga nema onda se negdje u sistemu debelo griješi.

Stvarno ne vidim problem da se od gostujuće zdenke napravi klasični kavez iz kojeg ništa ne može izletjeti napolje a isto tako da ništa ne može upasti unutra, tako bi se sigurnije osjećali i naši i gostujuci navijači. Nisu to Bog zna kakva ulaganja a to bi nam u budućnosti donijelo višestruku korist. Tampon zona ne bi faktički ni trebala i na taj način se ne bi dodatno ograničavao prostor našim navijačima.

Što se tiče utakmice sutra, krenuti jako u kost od prve minute, 1:2 bi bio idealan rezultat, vrijedan finala.
Kavez:
To je to, nema puno pameti. Napraviš kavez na jugozapadu sa 5% stolica u odnosu na trenutni kapacitet, ili u odnosu na ukupni kapacitet koji će biti kad se sve tribine akoBogda izgrade kako je planirano. Kavez kad se napravi kako treba (ako treba, dupla mreža-ograda razmaknuta 20cm i gustine 5x5cm) ne može proletiti opušak a ne kamen ili baklja. Neko je već računao, u subotu ćemo ostati 'kratki' za skoro 2000 ulaznica koje bi se 100% prodale, a koje koštaju po 10KM. Koliko može koštati kavez da se uradi najbolje što može? Ja vjerujem da bi se otplatio za dva derbija, evo moja glava ako to može koštati 40.000KM? Četrdeset hiljada maraka? Nema šanse, željezurija i vari..

Kupovina karata za gostujuće uz ličnu kartu:
Odličan potez i jako smisleno ali ISKLJUČIVO u slučaju da će legitimisanje navijača biti ponovno provedeno u momentu ulaska na stadion, inače ovo ništa ne znači i neće preplašiti ni najveće pitarske p. Pogotovo zbog činjenice da nema nikakvih kamera koje bi pokrile barem taj dio tribine.

Mreža ispred istoka:
Ospite paljbu po meni slobodno, ali ovo je potpuno razumljiv zahtjev MUPa. Furamo priču 'porodične tribine' a na prvoj utakmici zapalimo 20 baklji na 'porodičnoj tribni'? Što bi nam neko vjerovao da ista ta baklja, upaljena na derbiju, neće završiti u terenu? Postojanje te mreže je dobro i za nas, razmislite o tome. Može li iko od vas garantovati da neko ko ima 'kratak fitilj' neće ubaciti baklju u teren, pogoditi flašom pomoćnog sudiju ili pitara koji se valja po terenu, nakon što ga isprovocira neki njihov igrač, huligan (ne navijač) iz zdenke, i slično? Može li iko garantovati da na istoku neće biti nijedan 'naš' idiot spreman da napravi neko sranje? Može li iko garantovati da neki pitar neće doći na naš istok i sa njega nešto ubaciti u teren s ciljem da napravi sranje. Naravno da ne može. Jel bolje gledati derbi kroz mrežu ili gledati kako delegat prekida utakmicu jer je pomoćnom sudiji razbijena glava? Naravno da će mreža biti skinuta poslije.

Mjere reciprociteta na uzvratu (5% nama na Koševu):
Iskreno, meni se povraća kad neko kaže 'kako bi nama bilo da oni nama daju 5%' ili 'šta ćemo mi kad dobijemo 5%'. Zamislite da imate goste koji vam se pokake na sred tepiha u dnevnom boravku kad god vam dođu. Vi odete kod njih 'u goste' i ne radite takve stvari, eventualno nekad malo pišnete negdje na ćošku tepiha. Biste li i dalje njih zvali u goste samo da bi i oni zvali vas?

Odluka uprave:
Odlukom uprave o broju karata za njihove navijače sam razočaran, a to sam već i pisao. Po mom mišljenju nema nikakvog razloga, potrebe, a niti opravdanja za takvo nešto. Mi kao pokušavamo održati 'duh derbija' na silu i pokušavamo 'na finjaka' sa bagrom. Moje odobravanje to nema. Naravno, to ne znači da ih (više) ne volim, da ih ne podržavam, da mi se ne sviđa njihov rad, bla bla bla.. bezuslovna podrška u svemu nikako i nikada nije dobra.

LARSSON
Kontakt:

phpBB [video]

cikazubo
Kontakt:

uto apr 11, 2017 9:33 pm

Zijad Blekić ovce lvl 2

Tryg
Kontakt:

Kako su se nasi upustili u ove price a i mi sami pred tako bitnu tekmu sutra.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Model1964

uto apr 11, 2017 9:34 pm

GoodisonPark je napisao/la:
uto apr 11, 2017 9:31 pm
Pod obavezno smanjiti broj karata gostima na 670, stroga zdenka i gotovo!

Mi ćemo Grbavicu sami napuniti a oni će na koševu zaplakati vrlo brzo za našim šuškama ;)
avlami97 je napisao/la: Iznad tunela zdenke skinuti 400 stolica i dati im 5℅, odnosno 675 karata. Napraviti na tom mjestu kavez za sve buduce gostujuce navijace.

Ali, prvo da stoka koja je lomila, palila, odvaljivala reklame i ohradu sa betonom plate predjasnju stetu. Kraj price. Stop lopovima i kriminalcima na stadionu.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

:palacgore:
NoKe je napisao/la: Prodati nasim navijacima sve ulaznice ..napuniti Grbavicu .. kraj price . Bzvz se napravila frka.
Tako je Veterani! :palacgore:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto apr 11, 2017 9:35 pm

Tryg je napisao/la:Kako su se nasi upustili u ove price a i mi sami pred tako bitnu tekmu sutra.

Ma igraci su u Hercegovini, daleko od naseg supljiranja.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

MirsoNi
Kontakt:

uto apr 11, 2017 9:35 pm

E nek je lavor uslovan, čekamo na ulazu i kontroli po 20 minuta(još sam blag), stave 5 kontrola od kojih 2 rade..

A to što su cijene karata iste za tribinu koja je natkrivena i uz sami teren i za onu gdje je potreban dvogled, o tome neću ni pričati..

Drago mi je da je ovako završilo, računi su položeni.

EDIT:
Također interesantno "mi nismo životinje"

Upravo je tako izgledalo prošli put :)
Zadnja izmjena: MirsoNi, dana/u uto apr 11, 2017 9:38 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Leon_Professional
Kontakt:

uto apr 11, 2017 9:38 pm

**** vas derbi, eto necemo ni gledati, idemo pred TV i cao.

Sramota.

blueheart
Kontakt:

uto apr 11, 2017 9:39 pm

Ovo saopštenje je odlično, ja stvarno ne znam sta se sa njima vise može dogovarati, oni nas gore klepe cijenom mi njih ovdje mjestom i to je to. Odavno mi gore plaćamo ne srazmjerno visoke cijene i nek nas sada ograniče, ali naši ne smiju popuštati pa nek ne dolaze, i ne moraju jer onakve atmosfere meni nisu zanimljive. Izmedju prošlog derbija na Grbavici i slika stadiona u plamenu od 92 god je veliki znak =.
Naša uprava MOOORA UDOVOLJITI NAMA a ne njima
DRZAVA ZELJO

Plava Porodica
Kontakt:

uto apr 11, 2017 9:39 pm

Sasvim dovoljno da vas opet popisamo posred lavora.
Smanjiti kapacitet na 5%, smanjiti tampon zone jer nece biti gov.ana i nama 90% stadiona da bude u upotrebi.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

brile
Kontakt:

uto apr 11, 2017 9:40 pm

FK Zeljeznicar se brine za sigurnosno stanje u gradu Sarajevu.

Sada ce manje kriminalaca, klosara i narkomana raditi krivicna djela da bi sebi skuckali cenera za utakmicu.

Bravo upravo :pljesak:

gost_manje
Kontakt:

uto apr 11, 2017 9:41 pm

Tryg je napisao/la:
Kako su se nasi upustili u ove price a i mi sami pred tako bitnu tekmu sutra.

Tako što ljudi iz našeg kluba zaduženi za ovakve stvari apsolutno ni na koji način ne mogu niti pozitivno niti negativno doprinijeti sutrašnjoj utakmici u slučaju da 'razmišljaju o nečem drugom', diskutuju, dogovaraju, organiziraju. A isto tako i mi. Općenito me malo nervira kad u neka doba ovdje počne priča da se ne treba pričati o nekoj utakmici koja dolazi sa dvije sedmice jer do nje imamo još dvije utakmice. Šta će se promijeniti ako diskutujemo o tome, hoćemo li nešto 'pokvariti' pa će se to odraziti na rezultat? Šta vam je ljudi dragi, ne trčimo mi sutra za loptom (na svu sreću :D ) nego igrači i Slavko - a oni sebi ne smiju dozvoliti da gledaju previše unaprijed.

Što se mene tiče, ako imaju barem dvije osobe zainteresirane da se diskutuje gdje ćemo slaviti titulu, gdje ćemo tugovati ako je ne osvojimo, ko su potencijalni protivnici u grupnoj fazi Lige prvaka, koji će toalet papir biti u wc-u na istoku, ... nek se diskutuje.

storm_raider
Kontakt:

Leon_Professional je napisao/la:
uto apr 11, 2017 7:32 pm
Istočna tribina će biti otvorena za navijače znatno prije početka utakmice i navijači će biti obavezni doći ranije na istočnu tribinu. Pristup istočnoj tribini će biti onemogućen u toku i nakon dolaska gostujućih navijača.

Ovo tek sad vidjoh.. Znaci radi njih mi moramo doci jedno sat ranije..
Ma tesko je org. na Grbavici derbi iz vise razloga, ali da nije bilo divljanja ne bi bilo ni ovoliko opreza.

slika

Ovo je derbi, kakve tampon zone kakve pm.
Pricamo o drazi derbija a to se davna vremena.
Ovako ce biti patnja svaki put i uvjek ista prica. Na Kosevu je lakse, odvojene sve tribine i oni pricaju kako smo mi supci jer im damo ovo a oni nama puni ugodjaj. Na stranu to njihovo divljanje, ali nema sanse da se bolje organizuje jer bukvalno svi navijaci dolaze s jedne strane i kako to kontrolisat.
Nekad bilo, pricalo se.

Dati im 5% i cist racun duga ljubav. Nakon toga smanjiti tampon zonu. Ionako su kamere uperene prema zdenci i znace se ko god da ista napravi.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

1921.ba
Kontakt:

ajme se mi posvetiti kupu, j.ebo zvrkove
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

delinjo
Kontakt:

uto apr 11, 2017 9:45 pm

odlicno bojkotuju...sutra ocekujem saopstenje nasih da im skroz zabrane dolazak i njihove karte proslijediti nasim navijacima....mi da napunimo nasu ljepoticu ..i to je to...a za Kosevo sebe ce zajebati mi svoj stadion mozemo napuniti bez njih,a oni svoj bez nas nikako....ok ostat ce ekipa bez podrske ali ni prvi ni zadnji put a proradit ce inat svakako...sto se mene tice sutra vec pustiti maksimalan broj karti za nase navijace da im napravimo atmosferu da se useru klepimo ih 2 razlike pa nek bojkotuju koliko hoce....ko tebe kamenom i ti njega kamenom ...sto bi brkati majstor rekao ...KRAJ PRICE ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

fcz
Kontakt:

dimitrijevic je napisao/la:
uto apr 11, 2017 4:23 pm
O I zdenku dati ljudima,ale ale ja te ***** Zeljeznicare ale aleee
:?: :?: :?:
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Plavi orkestar
Kontakt:

avlami97 je napisao/la:
uto apr 11, 2017 9:26 pm
Iznad tunela zdenke skinuti 400 stolica i dati im 5℅, odnosno 675 karata. Napraviti na tom mjestu kavez za sve buduce gostujuce navijace.

Ali, prvo da stoka koja je lomila, palila, odvaljivala reklame i ohradu sa betonom plate predjasnju stetu. Kraj price. Stop lopovima i kriminalcima na stadionu.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

storm_raider
Kontakt:

uto apr 11, 2017 9:46 pm

Jos jedan post ovdje vidim li od bilo koga ko ne navija za Zelju ide mu ban. Hocete da ste clan ovog foruma, onda postujte pravila i pisite na: viewtopic.php?f=51&t=82&start=40

Zeljovci, tamo odgovarajte navijacima drugih klubova.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

fanaticZeljin
Kontakt:

uto apr 11, 2017 9:46 pm

Nadam se da nasa uprava nece popustiti, a oni nek pale stolice i ruse u Butmiru i Na Kobiljoj glavutini pa nek ih kace po ogradi, samo kad se sjetim zadnjeg derbija i onih scena paljenja i rusenja, i bacanja baklji na djecu dodje mi zlo, kosooka prcija..
Srcu draga, boja PLAVA !

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Prijava