Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

reks1
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet mar 16, 2017 10:28 am

kontranogama je napisao/la:
sri mar 15, 2017 9:37 pm
Jest danas bilo bolje nego ijednom ovog proljeca, ali posto sad svi opet hvalimo do neba ja bih rekao OK al' moze ovo sigurno i bolje. Musa je koliko ja znam bek a u odbrani se nije bas pokazao. Rasteretio desnu stranu tacno, ali ja nisam da se odmah skandira ime treba on jos pure kod nas pojesti, prije mi je bilo krivo sto se nije Blagoje tako nagradio.
Namjerno ovo pisem da se ne dizemo visoko da nebismo opet crnjacili kad bude los dan.
Al jebi ga da nije bilo lijepo gledat, vala jes'.
Naravno da ga ne treba dizati nesto aman zaman.Bas tacno jos pure on treba.Da ne nabrajam od duel igre pa nadalje ali ono sto je jucer dobro bilo je sto je razvlacio njihovu odbranu i konstantno vezao njihove bekove ili stopere.Nikako ga se nije smjelo potcijeniti i otud je bilo lakse i desnoj strani.Samim tim smo bili raznovrsniji.Iz svega toga je izlazio pritisak koji je na kraju urodio plodom.
Samo borbeno do kraja i bez pretjerane euforije

cikazubo
Kontakt:

čet mar 16, 2017 10:35 am

Ma dobro naša raja inače gotivi te strance puno više nego recimo našu djecu, sjećam se Nyeme lik šta god da uradi dobije aplauz, nabije loptu na krov ide aplauz za pokušaj, a Memiji pređe preko lijeve noge lopta yebu mu sve, isto i Tiago nakon par utakmica to pjesme to zastave, dižu ga na tribine i na sjeveru i na jugu, meni je to prije smetalo ali takav smo mentalitet ne samo mi nego Balkan općenito, ko da smo žene kad vidimo afrikanca ili latinoamera na terenu pa se uzrujamo :lol:

Hadzijalagic
Kontakt:

čet mar 16, 2017 11:19 am

Jos cese neke stepenice izljevati u sektoru sa desetogodisnjim..

slika
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u čet mar 16, 2017 11:23 am, ukupno mijenjano 1 put.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Okolele
Kontakt:

čet mar 16, 2017 11:22 am

Op op radi link..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

mirzza
Kontakt:

čet mar 16, 2017 11:24 am

Bravo za ekipu 1921.

ChWilla
Kontakt:

čet mar 16, 2017 11:26 am

ne znam šta bi rekao, tiagov dribling u trku bio je prevaga u našoj ligi, i protiv najjačih odbrana, i kad nikog drugog ništa nije išlo. to isto može biti i musina brzina što se juče vidjelo.
gradi željo boli te *****

Elegant
Kontakt:

čet mar 16, 2017 11:27 am

Idu stolice kao djeca u školi, ali mogli su malo ova slova visocije.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

kontranogama
Kontakt:

čet mar 16, 2017 11:34 am

Ma neka Muse nisam ja njega kudio, nego mi malo para usi kad se ovi stranci odmah u nebesa, a ovi nasi sa dugim stazom koji su i znoja i krvi ostavili uvijek pljuju a slabo kad im se skandira pojedinacno. Vala siguran sam da je svakom igracu srce ko kuca kad cuje da mu raja skandira, sigurno bi igrali sa kojim procentom i srca i snage vise kad bi im se koji put skandiralo, naravno po zasluzi.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

Okolele
Kontakt:

čet mar 16, 2017 11:35 am

Elegant je napisao/la:
čet mar 16, 2017 11:27 am
Idu stolice kao djeca u školi, ali mogli su malo ova slova visocije.
Knap bi bilo da je vrh slova G u ravni sa vrhom ulaza ali nema veze..Na to nakon par utakmica nece niko ni obracati paznju..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

drtooth
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet mar 16, 2017 11:38 am

kontranogama je napisao/la:Ma neka Muse nisam ja njega kudio, nego mi malo para usi kad se ovi stranci odmah u nebesa, a ovi nasi sa dugim stazom koji su i znoja i krvi ostavili uvijek pljuju a slabo kad im se skandira pojedinacno. Vala siguran sam da je svakom igracu srce ko kuca kad cuje da mu raja skandira, sigurno bi igrali sa kojim procentom i srca i snage vise kad bi im se koji put skandiralo, naravno po zasluzi.
Treba razumjeti i raju... ipak je Musa stranac, ne zna ni jezik... njemu ono puno znaci da se lakse uklopi i da se osjeca prihvacenim, a malo je drugacije sa domacim igracima.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Željo, to je moj tim!

pile87
Kontakt:

čet mar 16, 2017 11:39 am

Ja mislim da ova ekipa moze i bolje od ovoga, istina ovo je bio napredak u odnosu na utakmice na Grbavici do sada ali kao sto rekoh sigurno moze jos bolje. Razlog dobre igre vidim u tome da smo imali manji pritisak nego je bio slucaj do sad tj nismo morali ni zabiti da bi prosli dalje i sve je bilo opustenije. Vidi se i da neko radi kvalitetno sa igracima gdje sve zasluge idu Petrovicu.Ponoviti ovo sve sada u subotu jer se vidjelo da se moze sa Radnikom uz isti pristup svih aktera meca.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

boju dao si nebu...
Kontakt:

čet mar 16, 2017 11:40 am

ChWilla je napisao/la:
ne znam šta bi rekao, tiagov dribling u trku bio je prevaga u našoj ligi, i protiv najjačih odbrana, i kad nikog drugog ništa nije išlo. to isto može biti i musina brzina što se juče vidjelo.
Hajde sto je brz, al sto frajer jednostavno igra. Ima 1 ili 2 kontakta i odmah pas, a uglavnom trazi rjesenje prema naprijed. :palacgore:
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Okolele
Kontakt:

čet mar 16, 2017 11:44 am

boju dao si nebu... je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:
Hajde sto je brz, al sto frajer jednostavno igra. Ima 1 ili 2 kontakta i odmah pas, a uglavnom trazi rjesenje prema naprijed. :palacgore:
I dobro se postavlja u napadu kad lopte idu preko Miroslava..

boju dao si nebu...
Kontakt:

čet mar 16, 2017 11:47 am

Okolele je napisao/la:
čet mar 16, 2017 11:44 am
boju dao si nebu... je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:
I dobro se postavlja u napadu kad lopte idu preko Miroslava..
Bravo, :palacgore: odlicno prati akciju sa pasivne strane.
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet mar 16, 2017 11:48 am

a šta će visočije? ovo baš jebeno dobro izgleda.
Željezničar ante portas !

Ch.Willa1986
Kontakt:

čet mar 16, 2017 11:58 am

AsharaK je napisao/la:
Slazem se, ovo izgleda boli glava... Zbog rasporeda ulaza i ne postoji drugo rjesenje.

Kapiten
Kontakt:

čet mar 16, 2017 11:59 am

Ch.Willa1986 je napisao/la:
čet mar 16, 2017 11:58 am
AsharaK je napisao/la:
Slazem se, ovo izgleda boli glava... Zbog rasporeda ulaza i ne postoji drugo rjesenje.
+1 :palacgore:
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Hadzijalagic
Kontakt:

čet mar 16, 2017 12:03 pm

Ma izgleda fantazija.. I prvi red ce biti upotrebljiv.. Zid ne smeta, ograda ce mozda smetati nekima u ovisnosti koliko su visoki ali iz prvog reda se i ne moze ocekivati preglednost kao sa visocijih pozicija.. Stolice se ocekuju svakog momenta pa ako neko nema pametnijeg posla neka naleti.. Trebace ljudstva..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

1921.ba
Kontakt:

čet mar 16, 2017 12:05 pm

Kospicar je napisao/la:
čet mar 16, 2017 9:50 am
Svaka cast za izvjestaj, samo smo navikli od vas oz tri ugla da gledamo sanse, neobicno ovo.
Btw. Niste stavili onu sansu Bekrica iz otp 78 min kad je neko s gol linije izbacio.
j.ebiga, ja radim, ne mogu ni na utakmicu otici, drugi isto u obavezama...
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Izlija
Moderator
Kontakt:

čet mar 16, 2017 12:32 pm

Malo ih je zasjenio kvalitetan prenos utakmice, užitak gledanja tekme bez komentatora je dao percepciju prisustvovanja tekmi uživo, bravo plava armijo.
イビチャ・オシム

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava