Ovo je najbolje odigrana utakmice nakon Zrinskog od kako smo pod palicom Petrovića. Nešto slično ovom smo odigrali u Bijeljini prvenstvenu utakmicu.
Svi oni koji se bar malo razumiju u fudbal, temelje dobre igre,(priistupa, fizičke spreme) su mogli vidjeti utakmicama protiv Krupe i Metalegea. Upravo glavni razlog zasto su protivnici izgubili sa malom razlikom je zahvaljujući lošim terenima.
Utakmica protiv Mladosti je bila pod velikim pritiskom i samim tim igrači nisu smjeli da puno rizikuju, zbog toga je i drugo poluvrijeme bilo jako loše.
Jučer su svi igrači odigrali za prolazne ocjene. na kraju prvog poluvremena sam kritikovao Nikolica , ali čovjek zabio gol i nema mu se šta prigovoriti.
Najviše me raduje igra Muse, koji je odigrao odličnu utakmicu na poziciji lijevog krila i u 5 min utakmice sam napisao da je čovjek više pokazao nego Zakarić za sve utakmice

iznervirao me pristup Zebe. Imao je dvije 100% šanse, kod druge je morao ozbiljnije ono realizovati, jer kod ovako važne utakmice, ono se ne smije dešavati. U drugom poluvremenu je imao neku verbalnu prepirku ja mislim sa Kerlom ili Bogičevićem, što mislim da ne bi to kapiten trebao raditi.
Ne želim ni u kojem kontekstu ispadne kako kritikujem Petrovića, ali smatram da Bekric možda malo više treba igrati.
Čovjek je pored toga što je dobar igrač i veliki je čovjek.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.