Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet mar 16, 2017 8:05 am

sad u subotu bi opet sa nikolicem poceo utakmicu... covjek voli da trpa radniku golove... vec 2 gola u dresu zelje dao njima +3 sa zrinjskim...
100/94/37/34 - i to je to!

shzna
Kontakt:

čet mar 16, 2017 8:07 am

Dok je Steve Nikolica bit ce i peharcica.
1987

vrbanjusa
Kontakt:

čet mar 16, 2017 8:13 am

Odlična utakmica juče, tačno se od početka vidjelo da smo izašli da pobjedimo, da igrači znaju da su bolji i raduje taj pobjednički pristup utakmici. Onda sve puno lakše ide kada imaš samopouzdanje i visoko mišljenje o sebi. O igračima nema potrebe puno razglabati jer su djelovali kao tim i tako ćemo ih gledati. Jedna stvar se izdvaja u samoj igri a to je da smo bili nekako jaki na lopti, slušala nas je. A kad je tako onda smo jako opasni, puno dobrih izbacivanja u prostor, duplih pasova, dugih lopti. Sve to stvara šanse koje na kraju moraju biti realizovane. Sve u svemu sjajna partija naših igrača i sjajna priprema i vođenje utakmice Slavke Petrovića.
Samo ću se kratko osvrnuti na našu lijevu stranu, Stojanović-Zakarić su tehnički puno jači igrači ali Stanić- Musa su puno brži što je nama juče leglo ko budali šamar. Ta brzina. Sad kako će se postavljati u narednim utakmicama vidjećemo.

Još jednom. Petrović Slavko!
21 10 4

Petrović Slavko

mula
Kontakt:

čet mar 16, 2017 8:23 am

Ovo je najbolje odigrana utakmice nakon Zrinskog od kako smo pod palicom Petrovića. Nešto slično ovom smo odigrali u Bijeljini prvenstvenu utakmicu.
Svi oni koji se bar malo razumiju u fudbal, temelje dobre igre,(priistupa, fizičke spreme) su mogli vidjeti utakmicama protiv Krupe i Metalegea. Upravo glavni razlog zasto su protivnici izgubili sa malom razlikom je zahvaljujući lošim terenima.
Utakmica protiv Mladosti je bila pod velikim pritiskom i samim tim igrači nisu smjeli da puno rizikuju, zbog toga je i drugo poluvrijeme bilo jako loše.
Jučer su svi igrači odigrali za prolazne ocjene. na kraju prvog poluvremena sam kritikovao Nikolica , ali čovjek zabio gol i nema mu se šta prigovoriti.
Najviše me raduje igra Muse, koji je odigrao odličnu utakmicu na poziciji lijevog krila i u 5 min utakmice sam napisao da je čovjek više pokazao nego Zakarić za sve utakmice :)
iznervirao me pristup Zebe. Imao je dvije 100% šanse, kod druge je morao ozbiljnije ono realizovati, jer kod ovako važne utakmice, ono se ne smije dešavati. U drugom poluvremenu je imao neku verbalnu prepirku ja mislim sa Kerlom ili Bogičevićem, što mislim da ne bi to kapiten trebao raditi.

Ne želim ni u kojem kontekstu ispadne kako kritikujem Petrovića, ali smatram da Bekric možda malo više treba igrati.
Čovjek je pored toga što je dobar igrač i veliki je čovjek.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

cikazubo
Kontakt:

čet mar 16, 2017 8:24 am

Biće izvještaj nemojte biti bezobrazni, znate i sami da je to na leđima par momaka koji vjerovatno kao i vi imaju svoje redovne obaveze posao, faks itd..

vrbanjusa
Kontakt:

čet mar 16, 2017 8:29 am

I da, zaboravih se zahvaliti medijskom partneru na fantastičnom prenosu utakmice. Vrhunski odrađeno.
21 10 4

Petrović Slavko

mula
Kontakt:

čet mar 16, 2017 8:32 am

FaraonTM je napisao/la:
sri mar 15, 2017 11:55 pm
19adi21 je napisao/la:
sri mar 15, 2017 11:54 pm
FaraonTM je napisao/la:
sri mar 15, 2017 11:54 pm

A što, šta je sa Blagojevićem? Jel' to suspendovan zbog kartona, nisam upratio?
jeste
E to će biti hendikep, još ako ne bude mogao Marković...

Bekrić, Uglješa,Zeba
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

teatrale36
Kontakt:

čet mar 16, 2017 8:33 am

mula je napisao/la:
čet mar 16, 2017 8:23 am
Ovo je najbolje odigrana utakmice nakon Zrinskog od kako smo pod palicom Petrovića. Nešto slično ovom smo odigrali u Bijeljini prvenstvenu utakmicu.
Svi oni koji se bar malo razumiju u fudbal, temelje dobre igre,(priistupa, fizičke spreme) su mogli vidjeti utakmicama protiv Krupe i Metalegea. Upravo glavni razlog zasto su protivnici izgubili sa malom razlikom je zahvaljujući lošim terenima.
Utakmica protiv Mladosti je bila pod velikim pritiskom i samim tim igrači nisu smjeli da puno rizikuju, zbog toga je i drugo poluvrijeme bilo jako loše.
Jučer su svi igrači odigrali za prolazne ocjene. na kraju prvog poluvremena sam kritikovao Nikolica , ali čovjek zabio gol i nema mu se šta prigovoriti.
Najviše me raduje igra Muse, koji je odigrao odličnu utakmicu na poziciji lijevog krila i u 5 min utakmice sam napisao da je čovjek više pokazao nego Zakarić za sve utakmice :)
iznervirao me pristup Zebe. Imao je dvije 100% šanse, kod druge je morao ozbiljnije ono realizovati, jer kod ovako važne utakmice, ono se ne smije dešavati. U drugom poluvremenu je imao neku verbalnu prepirku ja mislim sa Kerlom ili Bogičevićem, što mislim da ne bi to kapiten trebao raditi.

Ne želim ni u kojem kontekstu ispadne kako kritikujem Petrovića, ali smatram da Bekric možda malo više treba igrati.
Čovjek je pored toga što je dobar igrač i veliki je čovjek.
100% potpisujem, juce konacno sve kako treba mozda jos samo malo popraviti realizaciju ali je bilo odlicno, to je ono sto se trazi malo rotacije,agresivan pristup na Grbavici da se zna ko je Željo i pobjeda kako sam zelio od bar 2:0 :pljesak:
Sad u subotu idemo 3:0 :)

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

čet mar 16, 2017 8:35 am

vrbanjusa je napisao/la:
čet mar 16, 2017 8:29 am
I da, zaboravih se zahvaliti medijskom partneru na fantastičnom prenosu utakmice. Vrhunski odrađeno.
treba s njima ili 1921.tv potpisati ugovore da rade prenose... nevjerovatno kako je bolja slika, jos bez komentatora, usporenim snimcima, statistici... ma perfektno... jos ne moras slusati glupog igora ili suku...
100/94/37/34 - i to je to!

alombardo
Kontakt:

čet mar 16, 2017 8:53 am

SAMIR BEKRIĆ, SVAKA ČAST MAJSTORE

cikazubo
Kontakt:

čet mar 16, 2017 9:01 am

Teren juče jako dobar, i odma je brža, bolja i efikasnija igra, stvarno je šteta što smo kao liga ekstremno ograničeni tim segmentom, ali eto ide proljeće i biće uglavnom okej tereni kad je fino vrijeme, i btw jeste vidjeli teren u ŠB juče, ne znam jesu li neku reknstrukciju imali ali šta je ono kao old trafford čovječe.

Edit:Evo našao sam sliku.
Spoiler:
slika
Koliko bi nama značio moderan travnjak samo, zamislite istok-jug-sjever jedna cjelina, led reklame iza aut linija, i nov teren s ovim baklavama kad ga pokosiš, joj joj..
Zadnja izmjena: cikazubo, dana/u čet mar 16, 2017 9:07 am, ukupno mijenjano 1 put.

vrbanjusa
Kontakt:

čet mar 16, 2017 9:04 am

21 10 4

Petrović Slavko

Hare79
Kontakt:

čet mar 16, 2017 9:30 am

Ovo u Širokom predobro izgleda, znam da su pred sezonu vršili neko čepiranje terena, ali njima i klima ide na ruku. Al definitivno moramo poraditi na tom segmentu. Trava na Grbavici iz daljine izgleda ok, ali kad siđeš dole vidiš koliko je to loše i neravno. Ne znam jesu li naši išta radili na kraju jeseni i pred ove proljetne utakmice, osim što pred utakmicu prođu valjkom i to je to. Vjerovatno pred zimu i hladnoće moraš posuti nešto da zaštitiš travu i na proljeće da je što prije oživiš. Nešto ne vjerujem do je to kod nas slučaj. Ovo u Širokom kao u Zenici, svaka im čast.

Okolele
Kontakt:

čet mar 16, 2017 9:35 am

Evo izvjestaja.. :kafa:

Joj Slavke jes zglajzo nigdje glasa.. :klanjase:

U subotu sudija Paradžik Goran..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Leon_Professional
Kontakt:

čet mar 16, 2017 9:48 am

Jaozinho22 je napisao/la:
čet mar 16, 2017 1:42 am
@Leon i ekipa,vi nahvaliste ovog Domagoja Franića kao da je Pique,pogledajte prvu utakmicu u Bijeljini.Kod prvog gola Miro prošao pored njega kao da ne postoji a kod drugog Lendrić mu pobjegao nakon kornera. :kafa:
Ma kazem za jucer. Nisam bas pratio njihove tekme , ali jucer je dobar bio.

Sad asistent govori da su jucer ispitivali na dnu tribine ugibe. Danas ce na vrhu tribine.
Jos rece da ce ispitivati one profile gdje idu stolice ali da treba proci 28 dana , sad koliko je vec proslo i koliko jos treba.

Pompey
Kontakt:

čet mar 16, 2017 9:49 am

Jao Slavke jedva prica.

Izvjestaj za deset :pljesak:
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

Kospicar
Kontakt:

čet mar 16, 2017 9:50 am

Svaka cast za izvjestaj, samo smo navikli od vas oz tri ugla da gledamo sanse, neobicno ovo.
Btw. Niste stavili onu sansu Bekrica iz otp 78 min kad je neko s gol linije izbacio.
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

vrbanjusa
Kontakt:

čet mar 16, 2017 9:56 am

21 10 4

Petrović Slavko

avlami97
Kontakt:

čet mar 16, 2017 10:06 am

phpBB [video]
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

čet mar 16, 2017 10:12 am

odlicna partija je iza nas. igrali smo cvrsto, izgledali kompaktno i bili smo opasni u svakom trenutku u kojem nam se pruzila prilika. defanzivno smo odigrali vrhunski i sve to je rezultiralo nasim sigurnim prolazom dalje.
ipak, ne trebamo se pretjerano zanositi jer je po mom misljenu Radnik pod rezultatskim pritiskom u ovu utakmicu usao takticki lose. cijelo vrijeme su pokusavali oboriti tempo utakmice, umrtviti igru i vrebali su svoju sansu iz nekih prekida, kontre ili polukontre nadajuci se prolazu na 0:1. to nije nacin na koji se Zeljo pobjedjuej na Grbavici.
tek su u 60oj minuti ganjajuci rezultat malo ubrzali igru i u tih desetak minuta do naseg prvog gola su nam malo "promjesali sredinu" i izbacili nas iz naseg ritma vracajuci posjed lopte u svoju korist. u tih desetak minuta mi smo bili ravnopravan ili losiji protivnik. nikako bolji.

za razliku od jucer, u subotu ce utakmica imati skroz jedan drugi ritam. to ce biti bas taj koji je Radnik imao od 60e do 75 minute.
zelimo li pobjediti i u subotu morat cemo dodati vise gasa i imati odgovor na takav njihov pristup.

vjerujem da znamo, mozemo i hocemo!

GAZI LJOZE!

:zeljeznicar1: :titula: :zeljeznicar1:
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava