LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jul 08, 2026 9:59 am

cipiripi je napisao/la:
sri jul 08, 2026 9:57 am
Ako ima ikakve sanse da vrate Basica treba to i ucinit.

Kad se samo sjetim sa kakvim igrackim kadrom je raspolagao, ali je igra opet imala nekog smisla. Covjek kojeg su pojedinci iz Uprave zajedno sa Bekricem minirali na svakom koraku.
A i srijeda danas, taman :shisha:

pestabudimpesta
Kontakt:

sri jul 08, 2026 10:04 am

cipiripi je napisao/la:
sri jul 08, 2026 9:57 am
Ako ima ikakve sanse da vrate Basica treba to i ucinit.

Kad se samo sjetim sa kakvim igrackim kadrom je raspolagao, ali je igra opet imala nekog smisla. Covjek kojeg su pojedinci iz Uprave zajedno sa Bekricem minirali na svakom koraku.
+1
Mi smo uz Želju u radosti i tugi,u dobru i zlu,oni zbog kojih,konacno,on i postoji

cala
Kontakt:

sri jul 08, 2026 10:42 am

Bas ce se vratit lik kojeg su i navijaci pljuvali iako se desilo sve ono na sta je upravo upozoravao.

pestabudimpesta
Kontakt:

sri jul 08, 2026 10:54 am

cala je napisao/la:
Bas ce se vratit lik kojeg su i navijaci pljuvali iako se desilo sve ono na sta je upravo upozoravao.
Muka nama pljuvati…
Mi smo uz Želju u radosti i tugi,u dobru i zlu,oni zbog kojih,konacno,on i postoji

milanribar
Kontakt:
Status: Online

sri jul 08, 2026 11:11 am

pestabudimpesta je napisao/la:
cala je napisao/la:
Muka nama pljuvati…
Mi šta smo trenera i uprava rastjerali dobro ima iko da nas hoće preuzet...

cala
Kontakt:

sri jul 08, 2026 11:14 am

milanribar je napisao/la:
sri jul 08, 2026 11:11 am
pestabudimpesta je napisao/la:
cala je napisao/la:
Muka nama pljuvati…
Mi šta smo trenera i uprava rastjerali dobro ima iko da nas hoće preuzet...
Upravo to... Mi smo popljuvali i sjebali sve sto smo mogli sjebat i jos se cudimo sto nema pametnih ljudi koji su spremni preuzet klub.

milanribar
Kontakt:

sri jul 08, 2026 11:42 am

Isto tako ko bivši član skupštine imam pravo da kažem da imam pozitivno mišljenje o Ćubeli kao članu UO iz zadnjeg mandata. Dosta dobrih stvari je uradio za klub u onom dijelu za koji je bio zadužen. Dovoljno je ući u novi Fan shop koji nam izgleda svjetski za koji garantujem da se ne bi uradio da nije tog lika bilo.

Pošto vidim da je ovdje trend pljuvanja po svima i svemu i svi su krivi i svi hoće da svi napuste klub odmah a ne znaju zapravo ima li neko ko bi uopšte preuzeo da upravlja klubom.

Eisenbahner1921
Kontakt:

sri jul 08, 2026 11:49 am

I meni je Sten ostao upamćen po dobrom u onom periodu što je bio kod nas. Raja ga je hvalila uglavnom.
Nama je problem što su se dugovi opet povećali, a trenutno sumnjam da smo solventni da tekuće obaveze redovno servisiramo. Moramo prvo stopirati povećanje duga, pa onda po n-ti put tražiti način kako normalno poslovati i usput vraćati dugove. Navijači će željeti rezultate, za rezultate će biti potrbno ulaganje, a jedno loše ulaganje te opet vraća na početak. Znam da sezona počinje za mjesec, a mi nema čega nemamo (ni prave uprave, ni trenera, ni direktora, ni sportskog direktora), ali moramo naći ljude koji će barem jednu sezonu ostati u Klubu. Navijači će biti vjetar u leđa čim osjete bar malo pozitivne energije, to je sasvim jasno
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

revolt
Kontakt:

sri jul 08, 2026 12:05 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
ghamaz je napisao/la:
uto jul 07, 2026 10:36 pm
uto jul 07, 2026 9:35 pm
Gdje je Abdulahovic? Njemu je istekao ugovor ali nisam nasao da je negdje potpisao, treba ga vratiti.
Trenira s nama. Ostaje.
Znaci golmana imamo i to veoma dobrog, ako nista visoke nece vise biti problem.

Fali nam jedan stoper i krilo za pocetne.
Valjda je Sosic spreman, ubrzo i Cveta.

Holandjane obavezno da igraju ako nista sa klupe, kad ih vec placas koristi ih, bolje to nego dovoditi neke beze igrace.
Nažalost nijedna radna dozvola nije produžena. Holanđani će vrlo vjerovatno ići kući jer nemaju pravo boraviti u BiH, nije imao ko produžiti dozvolu. I ostali igrači kojima ističe su u problemu. Izgleda da će biti problem i pripremiti prvih 11… Nevjerovatno šta smo dopustili, trebamo se i mi navijači stiditi, sve smo olako pustili bez ikakvog pritiska na njih, radili su svi šta žele i kako žele. Najbrojniji navijači nisu se organizovali doći ispred skupštine, ili bilo kad do stadiona.
plavi su pravi crveni su drveni

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri jul 08, 2026 12:16 pm

revolt je napisao/la:
ghamaz je napisao/la:
uto jul 07, 2026 10:36 pm

Trenira s nama. Ostaje.

Holandjane obavezno da igraju ako nista sa klupe, kad ih vec placas koristi ih, bolje to nego dovoditi neke beze igrace.
Nažalost nijedna radna dozvola nije produžena. Holanđani će vrlo vjerovatno ići kući jer nemaju pravo boraviti u BiH, nije imao ko produžiti dozvolu. I ostali igrači kojima ističe su u problemu. Izgleda da će biti problem i pripremiti prvih 11… Nevjerovatno šta smo dopustili, trebamo se i mi navijači stiditi, sve smo olako pustili bez ikakvog pritiska na njih, radili su svi šta žele i kako žele. Najbrojniji navijači nisu se organizovali doći ispred skupštine, ili bilo kad do stadiona.
Kakakv je sada njihov status, oni ce morati napustiti BiH sto znaci da idu kuci da leze a mi ih nastavljamo placat po Ugovoru ili.... ?...
Alea iacta est!

ISB87
Kontakt:

sri jul 08, 2026 12:18 pm

Pa ako je to nasa obaveza i krivica sto nisu dobili dozvole tako nam i treba.
MIRZA RASCIC

Ludvig Leple
Kontakt:

sri jul 08, 2026 12:24 pm

Kakva je uloga Harisa Slate bila u ovom neplaćanju obaveza prema svim dobavljačima, Poreskoj, itd?

milanribar
Kontakt:

sri jul 08, 2026 12:29 pm

cipiripi je napisao/la:
sri jul 08, 2026 12:16 pm
revolt je napisao/la:

Kakakv je sada njihov status, oni ce morati napustiti BiH sto znaci da idu kuci da leze a mi ih nastavljamo placat po Ugovoru ili.... ?...
Ako je tačno ovo što čovjek napisa, onda upravo tako. Tvoja je dužnost da im produžiš dozvole, nisi to uradio, oni su pod ugovorom još uvijek.

Trenutno korisnika/ca: Baidu [Spider], Google [Bot] i 82 gosta.

Prijava