A i srijeda danas, taman
A i srijeda danas, taman
+1
Muka nama pljuvati…
Mi šta smo trenera i uprava rastjerali dobro ima iko da nas hoće preuzet...
Upravo to... Mi smo popljuvali i sjebali sve sto smo mogli sjebat i jos se cudimo sto nema pametnih ljudi koji su spremni preuzet klub.milanribar je napisao/la: ↑sri jul 08, 2026 11:11 amMi šta smo trenera i uprava rastjerali dobro ima iko da nas hoće preuzet...
Nažalost nijedna radna dozvola nije produžena. Holanđani će vrlo vjerovatno ići kući jer nemaju pravo boraviti u BiH, nije imao ko produžiti dozvolu. I ostali igrači kojima ističe su u problemu. Izgleda da će biti problem i pripremiti prvih 11… Nevjerovatno šta smo dopustili, trebamo se i mi navijači stiditi, sve smo olako pustili bez ikakvog pritiska na njih, radili su svi šta žele i kako žele. Najbrojniji navijači nisu se organizovali doći ispred skupštine, ili bilo kad do stadiona.SIMA_SIMAU je napisao/la:Znaci golmana imamo i to veoma dobrog, ako nista visoke nece vise biti problem.ghamaz je napisao/la: ↑uto jul 07, 2026 10:36 pmTrenira s nama. Ostaje.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto jul 07, 2026 9:35 pmGdje je Abdulahovic? Njemu je istekao ugovor ali nisam nasao da je negdje potpisao, treba ga vratiti.
Fali nam jedan stoper i krilo za pocetne.
Valjda je Sosic spreman, ubrzo i Cveta.
Holandjane obavezno da igraju ako nista sa klupe, kad ih vec placas koristi ih, bolje to nego dovoditi neke beze igrace.
Kakakv je sada njihov status, oni ce morati napustiti BiH sto znaci da idu kuci da leze a mi ih nastavljamo placat po Ugovoru ili.... ?...revolt je napisao/la: ↑sri jul 08, 2026 12:05 pmNažalost nijedna radna dozvola nije produžena. Holanđani će vrlo vjerovatno ići kući jer nemaju pravo boraviti u BiH, nije imao ko produžiti dozvolu. I ostali igrači kojima ističe su u problemu. Izgleda da će biti problem i pripremiti prvih 11… Nevjerovatno šta smo dopustili, trebamo se i mi navijači stiditi, sve smo olako pustili bez ikakvog pritiska na njih, radili su svi šta žele i kako žele. Najbrojniji navijači nisu se organizovali doći ispred skupštine, ili bilo kad do stadiona.SIMA_SIMAU je napisao/la:Znaci golmana imamo i to veoma dobrog, ako nista visoke nece vise biti problem.
Holandjane obavezno da igraju ako nista sa klupe, kad ih vec placas koristi ih, bolje to nego dovoditi neke beze igrace.
Ako je tačno ovo što čovjek napisa, onda upravo tako. Tvoja je dužnost da im produžiš dozvole, nisi to uradio, oni su pod ugovorom još uvijek.cipiripi je napisao/la: ↑sri jul 08, 2026 12:16 pmKakakv je sada njihov status, oni ce morati napustiti BiH sto znaci da idu kuci da leze a mi ih nastavljamo placat po Ugovoru ili.... ?...revolt je napisao/la: ↑sri jul 08, 2026 12:05 pmNažalost nijedna radna dozvola nije produžena. Holanđani će vrlo vjerovatno ići kući jer nemaju pravo boraviti u BiH, nije imao ko produžiti dozvolu. I ostali igrači kojima ističe su u problemu. Izgleda da će biti problem i pripremiti prvih 11… Nevjerovatno šta smo dopustili, trebamo se i mi navijači stiditi, sve smo olako pustili bez ikakvog pritiska na njih, radili su svi šta žele i kako žele. Najbrojniji navijači nisu se organizovali doći ispred skupštine, ili bilo kad do stadiona.SIMA_SIMAU je napisao/la:
Znaci golmana imamo i to veoma dobrog, ako nista visoke nece vise biti problem.