avlami97
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jul 01, 2026 5:21 pm

dzulijano_pike je napisao/la:
sri jul 01, 2026 5:01 pm
avlami97 je napisao/la:
sri jul 01, 2026 4:29 pm
Zamoliti Misimovica da dodje, ali ce se onda neradnici buniti sto u pet sati sabahile primaju mail-ove i sto moraju raditi da bi primili platu.

Covjek je pokazao da zna.

P.S. Misimovic je napravio samo jednu gresku i ta je, sto je ostavio Amarovog tetica Mirsada Siljka u Klubu
Znao bi i Mirvic da mu je Gredić ostavio 5 miliona na racunu. 5 miliona 2016 je ko sad 15.
Ne pisi gluposti. Nije tesko provjeriti. Ima Gredin intervju dat 9 mjeseci prije nego je podnio ostavku pa pogladaj koliko smo bili duzni. Poslije toga je poceo da spinuje i raja se uhvatila na spin. Na kraju krajeva Greda je bio i na celu tima prilikom dovodjenja ove ublehe zvane Sanin Mirvic i to skupa sa Nijazom magijom.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

avlami97
Kontakt:

sri jul 01, 2026 5:26 pm

teatrale36 je napisao/la:
sri jul 01, 2026 4:57 pm
avlami97 je napisao/la:
Zamoliti Misimovica da dodje, ali ce se onda neradnici buniti sto u pet sati sabahile primaju mail-ove i sto moraju raditi da bi primili platu.

P.S. Misimovic je napravio samo jednu gresku i ta je, sto je ostavio Amarovog tetica Mirsada Siljka u Klubu
E hajmo sad braniti Misketa, i opet praviti podjele i pljuvati po familiji Osim.
Niko nije pljuvao porodicu Osim. Ne izjednacavaj porodicu Osim sa Amarom.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

dzulijano_pike
Kontakt:

sri jul 01, 2026 5:34 pm

avlami97 je napisao/la:
sri jul 01, 2026 5:21 pm
dzulijano_pike je napisao/la:
sri jul 01, 2026 5:01 pm
avlami97 je napisao/la:

Znao bi i Mirvic da mu je Gredić ostavio 5 miliona na racunu. 5 miliona 2016 je ko sad 15.
Ne pisi gluposti. Nije tesko provjeriti. Ima Gredin intervju dat 9 mjeseci prije nego je podnio ostavku pa pogladaj koliko smo bili duzni. Poslije toga je poceo da spinuje i raja se uhvatila na spin. Na kraju krajeva Greda je bio i na celu tima prilikom dovodjenja ove ublehe zvane Sanin Mirvic i to skupa sa Nijazom magijom.
slika
"Željo je jednostavno dio našeg karaktera" - Mladen Vojičić Tifa

Gagi tm 87
Kontakt:

sri jul 01, 2026 5:43 pm

Koliki gospodin je ispo ovaj Marić ne potpisivanjem ugovora dok se dugovi ostalim ljudima u klubu ne isplate,ja bi ga ostavio u klubu.

Pukii
Kontakt:

sri jul 01, 2026 6:15 pm

Ljudi sa strane više poštuju Želju nego vojnici i legende kluba zajedno. Dokazano bezbroj puta. I što su nas jebali NAŠI i to zbog svog ličnog interesa to nebi ni najveći dušmani

Hare79
Kontakt:

sri jul 01, 2026 6:48 pm

Cijela ova situacija je samo pokazatelj koliko smo truli kao narod i drustvo. Za vlastiti interes bi prodali drzavu a kamoli klub. Imam dojam da je sve sto je valjalo u ovoj drzavi vani, a ovi sto su ostali su ili pod zemljom ili ne mogu izac na kraj sa olosem jer su previse fini i kulturni. Patriota u ovoj drzavi je sigurno preko 50% al smo zbog olosa i sljama svedeni na manjinu. Postenja vise nema, samo daj odmah i sve, **** Zelju, **** drzavu, zato i jeste sve ovako.
Kako je moguce da neko dobije dozvolu da pravi zgradu par metara od stadiona, svi znamo cija je zgrada umjesto Zamka...
Zeljo je kao i ova nesretna drzava, potencijal da bude najbolji al je zbog kriminalaca i interesdzija na dnu. I onda zinemo kad dodje neko sa strane i odrzi nam lekciju iz postenja i profesionalnosti. Mislim da ne znamo koliko smo zaglavili.
30 godina od rata razne patriote nisu u stanju omoguciti usvajanje zakona o sportu kako bi ulaganje privatnika bilo legalno, i sada ne bi imali ove probleme, al jok, bitno se utaliti i sebi zagrabiti.
Svako ko se ogrijesio o Zelju i drzavu da bi se privatno okoristio da Bog da mu za lijeka trebalo...
Sve dok se ne sredi stanje u drustvu i dok se razna govna ne vrate u septicku, nece ni Zelji biti bolje.
Do nekih boljih vremena...

Fanzi
Kontakt:

sri jul 01, 2026 6:57 pm

Još uvijek nisam banovan.
Kad će sezonske?
Mislim da smo u ozbiljnim problemima i Klub nas treba...

kindje12
Kontakt:

sri jul 01, 2026 7:14 pm

Jedina pozitivna stvar je sto nakon godinu dana vidim vise od ispisane jedne stranice na forumu. Nekad se pisalo 10 stranica o dresovima. Svi smo se uspavali. Valjda ste svjesni da kao navijaci Zeljeznicara nikada necemo prestat pomagati klub, to nam je valjda i filozofija na koju se pozivamo. Prespavali smo zadnjih pola godine, ko biva nasli nekog investitora i prst u uho. Nasa nezainteresovanost je doprinijela ovoj situaciji. Nekada smo mi navijaci bili najjaci nadzorni odbor.
Bice tesko, na tesko smo i navikli, klub ce opet opstati i grbavica ce biti puna.
Sretno nam.

salle86
Kontakt:

sri jul 01, 2026 7:35 pm

Fanzi je napisao/la:
Kad će sezonske?
Svaka uplaćena marka trenutno u klub je samo održavanje na aparatima.
Umjesto toga bolje revolt i bunt.
Pa onda keš poslije toga

Svi oni koji su nas uvjeravali da je sve OK i da smo ustvari mi slijepi pored naših očiju, red je da se samobanuju jer su oni najveći krivci za sve
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

ublehas
Kontakt:

sri jul 01, 2026 7:52 pm

salle86 je napisao/la:
sri jul 01, 2026 7:35 pm
Fanzi je napisao/la:
Kad će sezonske?
Svaka uplaćena marka trenutno u klub je samo održavanje na aparatima.
Umjesto toga bolje revolt i bunt.
Pa onda keš poslije toga

Svi oni koji su nas uvjeravali da je sve OK i da smo ustvari mi slijepi pored naših očiju, red je da se samobanuju jer su oni najveći krivci za sve
Ja sam uvjek za bunt. Samo mi reci sta zelimo tom da postignemo.

Jacksparrow
Kontakt:

sri jul 01, 2026 8:15 pm

Ja sam mislio da je Sanin gospodin covjek, mene licno je bas preveslao da sam pomislio da je on ispravan a svi drugi neispravni. Uglavnom nije ni on dobar sa glavom kao ni dosta njih sto se vrti oko kluba.
FCŽ

blueheart
Kontakt:

sri jul 01, 2026 8:35 pm

mi smo primorani tragati za investitorom i takvim nacinom poslovanja gdje ce se znati ko je za sta odgovoran i ko ce snositi posljedice za promasaje i neuspjehe.... nadao sam se kao i vecina da cemo uspjeti krenuti tim putem jer ono prijasnje nece nikad vise dati rezultat kakav nama treba. Fulili su sa holandjanima a oni ako je istina imaji pre pre prevelike plate za nase uslove, ako je istina da njih trojica nas kostaju 60ak hiljada km mjesecno, pa to je najveca pljacka kluba. Kako shvatiti tog koji je odobrio takve ugovore, onda nije ni cudo sto nece da raskinu. Tih ljudi vise nema u klubu a nema nikakve odgovornosti za nacinjenu ozbiljnu stetu, onda nam se desi ovaj mamlaz Mirvic....tacno bi 100x bilo lakse da nema pomocnog i da su ga 96-97 uzeli i napravili zgradurine....
DRZAVA ZELJO

plavi kanarinac
Kontakt:

sri jul 01, 2026 8:51 pm

**** ga brat, a on brata... Ovog sto ne prica s njim.
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Gagi tm 87
Kontakt:

sri jul 01, 2026 8:52 pm

Je li Prelec trenirao ekipu danas,iako zna da odlazi.

400000razloga
Kontakt:

sri jul 01, 2026 8:58 pm

Naserem se u usta i dobro naguram, Mirviću, Ceriću a i Arapima.
Naserem se u usta Magodi, Amaru, Misketu, Tunoviću, Tanoviću, Badžaku, Imširoviću, Pešti, Nasufu, Džerminu, Ustamujiću, Grediću, Dželi, Bukiju....
Naserem se u usta svim članovima skupštine, prošlog i novog saziva.
Naserem se u u usta i dobro naguram, svim spasiteljima, novom upravnom i nadzornim odboru insajderima i botovima, preventivno i retroaktivno.
Zadnja izmjena: 400000razloga, dana/u sri jul 01, 2026 9:08 pm, ukupno mijenjano 2 puta.

SkenderijaTM87
Kontakt:

sri jul 01, 2026 9:06 pm

400000razloga je napisao/la:
Naserem se u usta Magodi, Amaru, Misketu, Tunoviću, Tanoviću, Badžaku, Imširoviću, Pešti, Nasufu, Džerminu, Ustamujiću, Gradiću, Dželi, Bukiju....
Naserem se u u usta i dobro naguram, svim spasiteljima, novom upravnom i nadzornim odboru insajderima i borovima, preventivno i retroaktivno.
Realno najbolji post sto se tice ove situacije

pestabudimpesta
Kontakt:
Status: Online

sri jul 01, 2026 9:24 pm

400000razloga je napisao/la:
Naserem se u usta Magodi, Amaru, Misketu, Tunoviću, Tanoviću, Badžaku, Imširoviću, Pešti, Nasufu, Džerminu, Ustamujiću, Grediću, Dželi, Bukiju....
Naserem se u u usta i dobro naguram, svim spasiteljima, novom upravnom i nadzornim odboru insajderima i botovima, preventivno i retroaktivno.
Samo bih da dodam Oru Ibrisimovica među ova egzotična imena.
Mi smo uz Želju u radosti i tugi,u dobru i zlu,oni zbog kojih,konacno,on i postoji

Trenutno korisnika/ca: Haklapuc, pestabudimpesta i 150 gostiju.

Prijava