Još nije odgovoreno oko kredita, a vidim prešli smo na drugo.Mulalic Edis je napisao/la: ↑pet jun 26, 2026 8:16 pmKako je krenulo i reprogram bi mogao biti ugrožen.
Boooom, apaurini, tableteeee
Još nije odgovoreno oko kredita, a vidim prešli smo na drugo.Mulalic Edis je napisao/la: ↑pet jun 26, 2026 8:16 pmKako je krenulo i reprogram bi mogao biti ugrožen.
Boooom, apaurini, tableteeee
Ovdje imas botove koji botuju i imas obicne navijace koji se nakon posanja botova o kreditima,, o biznisu Mirvica, o nekim navodnim procesima zabrinu sto je razumljivo. Ali obicni navijac ne iznosi neitine nego je zabrinuti.cipiripi je napisao/la: ↑pet jun 26, 2026 10:05 pmKoliko vas se ovdje moze javiti i reci "ja imam prave informacije u vezi desavanja oko svega", ako imate informacije potkrijepite ih cinjenicama ili ne pisite gluposti.
Vecina nas smo "obicni" navijaci koji dolazimo zbog kluba i ovo manipulisanje informacijama puno utice na nas.
Ako iznosite lazne informacije onda je to znak da "radite" za odredjene struje kojima nije interes klub vec licni djep
I svo tvoje krečenje pade u voduBC1921 je napisao/la: ↑pet jun 26, 2026 4:56 pm
Zaista ne pisem po drugim forumima, imam clanske i godisnje, mogu sliku predociti, a ti?
Ne trubim, znam koliko plata kasnimo, znam koliko poreznoj dodjemo. Cekamo pare od kantona da to malo ublazimo, pazi sad: ublazimo, ne da rijesimo, nego ublazimo dug.
Da znam, jer neki ljudi pokusavaju smanjiti stetu koja je trenutno i koja dolazi, al eto hajd super neka lazemo i sacwkat cemo da nam bude bolje kako vi kazete
Spremit će i tebi čiko tablete, ne brini.Norsborg je napisao/la: ↑sub jun 27, 2026 7:58 amOvdje imas botove koji botuju i imas obicne navijace koji se nakon posanja botova o kreditima,, o biznisu Mirvica, o nekim navodnim procesima zabrinu sto je razumljivo. Ali obicni navijac ne iznosi neitine nego je zabrinuti.cipiripi je napisao/la: ↑pet jun 26, 2026 10:05 pmKoliko vas se ovdje moze javiti i reci "ja imam prave informacije u vezi desavanja oko svega", ako imate informacije potkrijepite ih cinjenicama ili ne pisite gluposti.
Vecina nas smo "obicni" navijaci koji dolazimo zbog kluba i ovo manipulisanje informacijama puno utice na nas.
Ako iznosite lazne informacije onda je to znak da "radite" za odredjene struje kojima nije interes klub vec licni djep
Imas ovdje neke koji znaju dosta toga, ali se informacije ne iznose da se ne desi recimo Nalic. Tezervisan hotel, placenaavionska karta, neko to iznese i sta bi? Zrinjski ga ote.
Evo na primjer pripreme.
Da li je klub oigdje objavio pocetak priprema? Nije.
Neko nesto nacuo ,napisao pripreme 26. I sta bi? Botovi jedva docekase da napisu da su pripreme odgodjrene i da je raspad sistema. Naravno, obicni, normalno navijaci se zabrinu ali ne pisu o ublehama, o covjeku bez para, o mesaru i sta sve jos nebi li nekako ovo sve razje..li.
Sve ide svojim tokom. Neki botovi su dobili info da je sve ok i usutjeli se ali izgleda da neki ili nisu ili jos uvijek misle da botovanjem mogu sve upropastiti.
Ode im zlatna koka iz ruku i ne mogu da se pomire sa tim.
Naravno. Interesi više ljudi koji do sada nisu bili mogući niti kompatibilni.cipiripi je napisao/la: ↑pet jun 26, 2026 10:05 pmKoliko vas se ovdje moze javiti i reci "ja imam prave informacije u vezi desavanja oko svega", ako imate informacije potkrijepite ih cinjenicama ili ne pisite gluposti.
🤍
🤍
🤍
Ma bit ce raje u augustu do tad ce biti vise i dijaspore cak i bolje nego da pocinje u julu . Jer u junu i julu svi gledaju samo reprezentaciju , nigdje ni traga ni glasa o domacem fudbalu. Evo sad da pitas ljude kad evropu igraju nasee ekipe ne zna vecina ljudi.nekonvencionalan je napisao/la: ↑sub jun 27, 2026 1:56 pmAko na prvoj domaćoj budemo imali 5k na tribinama na konju smo (osim ako bude derbi)