Spoiler:
🤍
🤍
🤍

.
Ma ovo je smiješno građenje.AsharaK je napisao/la: ↑pon jun 01, 2026 6:47 pmhttps://www.facebook.com/share/r/1VS3q2 ... tid=wwXIfr
Ovde bas djeluje ko da su ubrzani radovi
Premalo ih je na gradilištu, u kojem god terminu dođem ima ih 5-6 plafon. Ne može se očekivat ništa specijalno iskreno. U najboljem slučaju kraj augusta završetak betonskih radova ovim tempom.Ludvig Leple je napisao/la: ↑uto jun 02, 2026 9:19 amMa ovo je smiješno građenje.AsharaK je napisao/la: ↑pon jun 01, 2026 6:47 pmhttps://www.facebook.com/share/r/1VS3q2 ... tid=wwXIfr
Ovde bas djeluje ko da su ubrzani radovi
U međuvremenu...
https://youtu.be/EcF6BpPzts8?si=jn5YTEovitfRF8l8
🤍
🤍
🤍
Razlika je jer svi znaju da tribinu ne pravimo mi, nego vlast i dobijamo je haman džaba. Što bi se reklo, za uhar je kad god završe, jer znamo kako to inače ide kad vlast gradi.
Nema se tu šta koga napadat, prvi put nam prave stadion gdje će klub dobit tribinu na gotovo sa minimum angažmana, samo ih treba pritiskat da se to ubrza kolko može.
Upravo. Dobijamo radove vrijedne 5-6 miliona, i neko kaže što se klub ne zamjeri ljudima koji su osigurali pare. Da se razumijemo, naravno atreba vršiti pritisak da se tribina što prije završi. Naravno da bi svi volili da se sve što prije završi, ali stalno i konstantno pljuvati ljude u klubu (a pričam o periodu od 10-15 godina i XY nekih garnitura) može biti samo zlonamjerno.
🤍
🤍
🤍
Svaka vlast je ista bravo, samo ova nam gradi stadion i boli me k.rac što to radi jer je mogla i ona prošla da gradi iz raznih razloga pa i tog klizišta koje je i tad bilo.avlami97 je napisao/la: ↑sri jun 03, 2026 11:03 amVlast je okrenula pilu naopako. Ne gradi vlast sto voli Zelju. Gradi radi sebe, odnosno, saniraju postojece kliziste, a Zeljo im je samo izgovor. Eto, mi ulazemo u Zeljinu imovinu, iako su svjesni da je ovo nacin za sanaciji klizista.
Uopce me ne bi iznenadilo da u odredjenom trenutku sve napuste (primarni cilj realiziran - kliziste sanirano) i kazu nema dovoljno sredstava. A ta sredstva su nasa. Sredstva gradjana N. Sarajeva i Kantona.
U Brckom vlast gradi stadion vec trecu deceniju, slicno je i sa Tusnjem...
Zelji bi bila pomoc da nas ne opstruiraju i realizaciji vlastitih projekata, a ne da nam prodaju muda pod bubrege.
Svaka vlast je ista. Samo misli na sebe, a nama prodaju supljake.
I to niko ne spori.avlami97 je napisao/la: ↑sri jun 03, 2026 11:03 amVlast je okrenula pilu naopako. Ne gradi vlast sto voli Zelju. Gradi radi sebe, odnosno, saniraju postojece kliziste, a Zeljo im je samo izgovor. Eto, mi ulazemo u Zeljinu imovinu, iako su svjesni da je ovo nacin za sanaciji klizista.
Uopce me ne bi iznenadilo da u odredjenom trenutku sve napuste (primarni cilj realiziran - kliziste sanirano) i kazu nema dovoljno sredstava. A ta sredstva su nasa. Sredstva gradjana N. Sarajeva i Kantona.
U Brckom vlast gradi stadion vec trecu deceniju, slicno je i sa Tusnjem...
Zelji bi bila pomoc da nas ne opstruiraju i realizaciji vlastitih projekata, a ne da nam prodaju muda pod bubrege.
Svaka vlast je ista. Samo misli na sebe, a nama prodaju supljake.