HajrA je napisao/la: ↑uto maj 26, 2026 6:21 pm
Ona dizalica ispred juga je samo odraz kulture i nepostovanja gostujucih navijaca.
Razumijem nadmudrivanje navijaca, ali ono je djelo kluba!
Nadam se da ima neko iz struktura kluba ko ce se oglasiti po ovom pitanju ili i njih boli k za svoje navijace!?
Ljudi nas handre godinama sa gostujućim ulaznicama, uslovima i šta sve ne, a oni u životu nisu dobili 5% na Grbavici (kad su trebali u septembru dobiti, jer se gradi jug, onda su kukali na sva zvona). Je li vam jasno sada da su oni seljaci i da s njima dogovor nije moguć?
Vi njima dajte i cijeli sjever ako hoćete i nastavite se pišati po svojim navijačima.
Što se mene tiče, njima dati 1500 karata (kao i inače) kad se jug sagradi, a oni ako žele neka računaju procente i toliko daju na Koševu. Isto tako, nemojte ni pomisliti da padate na priču ako je njima karta 12 KM, toliko je i nama na Koševu. 12 KM je ulaznica za tribinu sjever kod nas, plaćam je isto i ja i neki pitar. Kad je karta bila 15 KM, i ja sam je isto platio. Ne može kod njih zapad biti 10 KM, a jug 12 KM. I one priče kao sjever njihov je 10 KM, ali članovima 5 KM, a nama 10 KM jug i eto iste su tribine šta hoćete.
Zajebite sve te njihove priče i počnite cijeniti vlastite navijače. Nemojte se pišati po njima.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice