A de, nisu trebali.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑uto maj 26, 2026 10:21 amNavodno je i Husković bivsi,ima li iko info ima li još igrača da je sa njima dogovoren raskid?
A de, nisu trebali.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑uto maj 26, 2026 10:21 amNavodno je i Husković bivsi,ima li iko info ima li još igrača da je sa njima dogovoren raskid?
Kada smo bili u boljem stanju nego sada naši igrači su odlazili kod škutora, tako da ti ta priča ne pije vode, barem još neko vrijeme. Opet, ne kažem da su ovi dobro rješenje sve dok ne vidimo igru, pa onda i rezultate, ali ne želim da dižem hajp protiv bilo koga dok se ne vidi, jer tako stvaramo nervozu i nestrpljenje tamo gdje ga ima na izvoz. Svi mi nekako znamo šta mi trebamo, ali trebamo i da dođemo do toga, jer su nam se posrali po klubu razni.SWRA_1921 je napisao/la: ↑uto maj 26, 2026 10:38 amZnaju ligu u smislu da pokupe od igraca ovdje (BiH, Srbija, Hrvatska) sta valja. NIKO neće doci iz bilo koje evropske lige da ovdje igra, jer smo loša liga, loše placamo, loši tereni, kriminal i korupcija. Boli me k jel naš DNK, ali mora poznavati ligu i iz nje dovesti sve što valja, valjda je sada jasnije. Mi trebamo targetirati najbolje igrace svih timova i raditi na njihovom dovodjenju, onima koji su perspektivni, dati bolje uslove nego sto imaju u tim klubovima.
Evo dva derbija te pokradu hladno...Jel fakat mislis da je to Vicino maslo?
Graovca i Memiju bih kada bi nas molili nabio nogom u guzicu, ali da ih se snimi i pusti na zvaničnoj...
Teška jer se nije znalo ništa, u jednom momentu smo izgledali dobro u sljedećem odron totalni. Opšta havarija.sisma.smas je napisao/la: ↑uto maj 26, 2026 12:14 pmovo je za mene najmukotrpnija sezona ikad, lakse mi je bilo kad smo se za opstanak borili.
jedva cekam da im leđa vidim - velikoj vecini.
nadjite trenera kako Bog zapovjeda, Sanine daj mu kes boli nas ***** vise.
Zato što nas je vozao i dogovarao, a isto radio na drugoj strani, pa kada je vidio da mu je proslo nas odjebao. Na kraju imamo Ermina sa dovoljno godina u toj liniji i nekako bi bilo ispravno dovesti mlađeg, bržeg, a na kraju i nekoga ko želi da se dokazuje, da napravi nešto, a ne ove što nemaju tu motivaciju...
Ovo je najbitnija stvar, da se vec jednom zna ko dovodi igrace i trenere i ko odgovaa investitoru i navijacima.milanribar je napisao/la: ↑uto maj 26, 2026 12:32 pmNek se konačno makar zna ko dovodi i ko je za šta zadužen, pa da vidimo i to kako ide.
Meni nije problem sto su Hrvati, nego koji Hrvati dolaze.
Jest, samo sto sad imas covjeka koji daje pare i koji odlucuje. Stavio je naseg covjeka na mjesto predsjednika pa ga levatio kako je stigo. Znas kako kazu, ko se jednom opece …Lumen je napisao/la: ↑uto maj 26, 2026 1:31 pmMeni nije problem sto su Hrvati, nego koji Hrvati dolaze.
Okej za sportskog direktora i nekako mogu progutat, al mi se ovaj izbor trenera ne svidja.
Kad god si imao trenera al njemu iza ledja pregovarao s drugim dosle su nam neke prevare. (imao Basica a na Kosevu doveli ono Hakima, imali Corica pricalo se Adzemom)
A dobro Jakir je jedan u milion. Daleko najbolji trener kojeg je nasa liga ikad imala, bar od rata prema vamo.