avlami97
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto maj 26, 2026 10:51 am

Gagi tm 87 je napisao/la:
uto maj 26, 2026 10:21 am
Navodno je i Husković bivsi,ima li iko info ima li još igrača da je sa njima dogovoren raskid?
A de, nisu trebali.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

kb80
Kontakt:

uto maj 26, 2026 11:05 am

SWRA_1921 je napisao/la:
uto maj 26, 2026 10:38 am
Znaju ligu u smislu da pokupe od igraca ovdje (BiH, Srbija, Hrvatska) sta valja. NIKO neće doci iz bilo koje evropske lige da ovdje igra, jer smo loša liga, loše placamo, loši tereni, kriminal i korupcija. Boli me k jel naš DNK, ali mora poznavati ligu i iz nje dovesti sve što valja, valjda je sada jasnije. Mi trebamo targetirati najbolje igrace svih timova i raditi na njihovom dovodjenju, onima koji su perspektivni, dati bolje uslove nego sto imaju u tim klubovima.
Kada smo bili u boljem stanju nego sada naši igrači su odlazili kod škutora, tako da ti ta priča ne pije vode, barem još neko vrijeme. Opet, ne kažem da su ovi dobro rješenje sve dok ne vidimo igru, pa onda i rezultate, ali ne želim da dižem hajp protiv bilo koga dok se ne vidi, jer tako stvaramo nervozu i nestrpljenje tamo gdje ga ima na izvoz. Svi mi nekako znamo šta mi trebamo, ali trebamo i da dođemo do toga, jer su nam se posrali po klubu razni.

ublehas
Kontakt:

uto maj 26, 2026 11:36 am

igla je napisao/la:
uto maj 26, 2026 8:13 am
Drugacije ne mozes. Gutat ces knedle iz sezpne u sezonu i pisati saopštenja dok ne progutaš tu da sjedneš s njima i odrediš crvene linije.
Evo dva derbija te pokradu hladno...Jel fakat mislis da je to Vicino maslo?
Jel fakat vjerujes da bi se kobiljari bilje ponadali prema nama nego Vico???
Razlika je sto Vico gura Bojac, i uradice sve da oni budu prvaci. Ostalo ga ne zanima (naravno osim para), a govnari da kobilje glave ce uraditi sve da te potope. To im je bitnije od bilo kakve titule.

Meha87
Kontakt:

uto maj 26, 2026 11:45 am

Daniel Graovac, Kerim Memija, Branimir Cipetic, Mato Stanic, Vladimir Bradonjic, Aleksandar Jovicic slobodni od juna, valjda mozemo barem nekog od njih dovesti. Iz rudara uzeti Keranovica kao u21 opciju i jos kojeg spanca.

kb80
Kontakt:

uto maj 26, 2026 11:50 am

Meha87 je napisao/la:
uto maj 26, 2026 11:45 am
Daniel Graovac, Kerim Memija, Branimir Cipetic, Mato Stanic, Vladimir Bradonjic, Aleksandar Jovicic slobodni od juna, valjda mozemo barem nekog od njih dovesti. Iz rudara uzeti Keranovica kao u21 opciju i jos kojeg spanca.
Graovca i Memiju bih kada bi nas molili nabio nogom u guzicu, ali da ih se snimi i pusti na zvaničnoj...

ANamelessGhoul
Kontakt:

uto maj 26, 2026 12:12 pm

Okej Memiju a što Graovca?

sisma.smas
Kontakt:

uto maj 26, 2026 12:14 pm

ovo je za mene najmukotrpnija sezona ikad, lakse mi je bilo kad smo se za opstanak borili.

jedva cekam da im leđa vidim - velikoj vecini.

nadjite trenera kako Bog zapovjeda, Sanine daj mu kes boli nas ***** vise.

milanribar
Kontakt:

uto maj 26, 2026 12:18 pm

sisma.smas je napisao/la:
uto maj 26, 2026 12:14 pm
ovo je za mene najmukotrpnija sezona ikad, lakse mi je bilo kad smo se za opstanak borili.

jedva cekam da im leđa vidim - velikoj vecini.

nadjite trenera kako Bog zapovjeda, Sanine daj mu kes boli nas ***** vise.
Teška jer se nije znalo ništa, u jednom momentu smo izgledali dobro u sljedećem odron totalni. Opšta havarija.

Volio bi da jednom znamo od početka kako igramo i šta nam je i cilj i da to izguramo do kraja.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto maj 26, 2026 12:28 pm

Joj nasi nas likovi izjebali, ugradili se dje su stigli, a eto sad problem sto dolaze Hrvati. :D
Željezničar ante portas !

milanribar
Kontakt:

uto maj 26, 2026 12:32 pm

AsharaK je napisao/la:
Joj nasi nas likovi izjebali, ugradili se dje su stigli, a eto sad problem sto dolaze Hrvati. :D
Nek se konačno makar zna ko dovodi i ko je za šta zadužen, pa da vidimo i to kako ide.

kb80
Kontakt:

uto maj 26, 2026 12:46 pm

ANamelessGhoul je napisao/la:
uto maj 26, 2026 12:12 pm
Okej Memiju a što Graovca?
Zato što nas je vozao i dogovarao, a isto radio na drugoj strani, pa kada je vidio da mu je proslo nas odjebao. Na kraju imamo Ermina sa dovoljno godina u toj liniji i nekako bi bilo ispravno dovesti mlađeg, bržeg, a na kraju i nekoga ko želi da se dokazuje, da napravi nešto, a ne ove što nemaju tu motivaciju...

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto maj 26, 2026 12:46 pm

milanribar je napisao/la:
uto maj 26, 2026 12:32 pm
AsharaK je napisao/la:
Nek se konačno makar zna ko dovodi i ko je za šta zadužen, pa da vidimo i to kako ide.
Ovo je najbitnija stvar, da se vec jednom zna ko dovodi igrace i trenere i ko odgovaa investitoru i navijacima.

Do sada smo imali "nase vojnik" koji su dovodili i gurali igrace, imali raznorazne sportske direktore, predsjednike i svi su se zeljeli igrati menadzera bez ODGOVORNOSTI prema klubu i rezultatima.

Nadam se da ce se sada znati ko je prvi u pregovorima sa igracima i ko odgovara za rezultate na terenu. Svaki ozbiljan klub ima SD i trenera koji su odgovorni predsjedniku i navijacima i samo od njih ce da zavisi kakve rezultate cemo napravit.

U posljednjih 20 godina smo imali trenere koji su dovodili igrace, imali predsjednike, dolazili u situacije da predsjednik dogovori igraca a da ga trener ne zeli ili ako i dodje on mu ne da da igra i bezbroj slicnih situacija, nadam se da ce se napokon tome stati u kraj.
Alea iacta est!

dobar tri
Kontakt:

uto maj 26, 2026 12:47 pm

Slavisa ni dzemre nije docekao, ostaje da vidim da li ce dvojac iz Zagreba docekati snijeg u Sarajevu…
U odbranu Preleca, ni Jakir nije imao dodira sa našom ligom prije Zrinjskog…

Lumen
Kontakt:

uto maj 26, 2026 1:31 pm

AsharaK je napisao/la:
Meni nije problem sto su Hrvati, nego koji Hrvati dolaze.

Okej za sportskog direktora i nekako mogu progutat, al mi se ovaj izbor trenera ne svidja.

Kad god si imao trenera al njemu iza ledja pregovarao s drugim dosle su nam neke prevare. (imao Basica a na Kosevu doveli ono Hakima, imali Corica pricalo se Adzemom)

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto maj 26, 2026 2:12 pm

Lumen je napisao/la:
uto maj 26, 2026 1:31 pm
AsharaK je napisao/la:
Meni nije problem sto su Hrvati, nego koji Hrvati dolaze.

Okej za sportskog direktora i nekako mogu progutat, al mi se ovaj izbor trenera ne svidja.

Kad god si imao trenera al njemu iza ledja pregovarao s drugim dosle su nam neke prevare. (imao Basica a na Kosevu doveli ono Hakima, imali Corica pricalo se Adzemom)
Jest, samo sto sad imas covjeka koji daje pare i koji odlucuje. Stavio je naseg covjeka na mjesto predsjednika pa ga levatio kako je stigo. Znas kako kazu, ko se jednom opece …
Željezničar ante portas !

SamoNapad
Kontakt:

uto maj 26, 2026 2:50 pm

Ja bi preporucio da nadjemo covjeka za savez koji ce napraviti da kad sunce sija Var ide u korist Zeljeznicara, da kad zabijemo gol (ko sinoc i u Sirokom ) sudija kaze da je protivnik imao posjed ili da kad igraju igraci Posusja rukom to bude penal a kad na isti nacin sudija svirne penal kao za Velez na Grbavici to ne bude penal.Kad naseg igra a ko Odinaku na derbiju udare da ne bude faul za pitare nego da se prizna gol itd. I lagano mi cemo biti "zasluzeno" najbolja ekipa ili mozda osvajaci kupa ako sudije budu koristile VAR i budu vidjele da je lopta u presla liniju kao u Doboju.
Do tada morat cemo opet sastaviti ekipu koja nece pasti psihicki kad joj se ovo izdesava u 10 kola 5 puta minimalno.

ghamaz
Kontakt:

uto maj 26, 2026 2:59 pm

Ako dođe jedan iz Dinama dobro je. Njihov 20. igrač je nama među najboljim. Evo vam Madžid primjer. Drugo su ovi pitarski dealovi.

SkenderijaTM87
Kontakt:

uto maj 26, 2026 3:22 pm

dobar tri je napisao/la:
uto maj 26, 2026 12:47 pm
Slavisa ni dzemre nije docekao, ostaje da vidim da li ce dvojac iz Zagreba docekati snijeg u Sarajevu…
U odbranu Preleca, ni Jakir nije imao dodira sa našom ligom prije Zrinjskog…
A dobro Jakir je jedan u milion. Daleko najbolji trener kojeg je nasa liga ikad imala, bar od rata prema vamo.

I ja sam bas sumnjičav za hrvatski dvojac, al ako uspiju dovest barem igraca koji je prosao ispred maksimira, bit ce nam pojacanje svjetsko. U tolikom smo kurcu.

Gyasi13
Kontakt:

uto maj 26, 2026 3:49 pm

Ko god da je sportski dir.,trener ili ko god, vec danas mora krenuti u rekonstrukciju svega sto se tice sportskog segmenta, vec sutra je kasno da ne govorim o 7 ili 8 mjesecu.
Sve rastjerat pobjegao ti 1.duplo bodova.

Majkel
Kontakt:

uto maj 26, 2026 4:36 pm

Da ponovimo.

Naš klub, koji se inače muči na financijskom polju otkad ja znam za sebe, trenutno na platnom spisku ima 40 igrača.

Trenutno korisnika/ca: BrUDA, CuneLastavica, Google [Bot] i 149 gostiju.

Prijava  •  Registracija