505 VITEŠKA
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto maj 26, 2026 12:14 am

Ništa bolja ni iduća neće biti ako nam je trener već ovaj lik što je u medijima, mislim smiješno...

ublehas
Kontakt:

uto maj 26, 2026 7:29 am

CuneLastavica je napisao/la:
pon maj 25, 2026 11:22 pm
Serem im se na onu dizalicu sto su stavili
Jos jednom nek neko kaze da smo zajedno krivi za propast duha derbija u Sarajevu
Nisu mogli a da nekako ne podmecu provociraju i ugrozavaju boravak, a mi ih ugostimo insanski
Sve sto se lose desava u sarajevskom fudbalu, naruseni odnosi mrznja - sve krece od kompleksasa s kobilje glave
Od uprave do igraca i navijaca
Valja se dodvorit navijacima nakon spiskanih miliona i miliona pa de da po starom receptu zamazujemo oci
Ma treba sjesti sa njima...dogovoriti, po mogućnosti da oni stave kakvog svog u savez, jer eto Vico....ko e su dobre...super....
Ja se samo zivotom kladim, da su oni u poziciji Cice da bi nam bilo 5 puta gore.
I da se razumijemo, ja sam protiv Vice, i treba uraditi sve sto mozemo da se skine to djubre, a nikad i nigdje i nista sa kobiljarima.

igla
Kontakt:

uto maj 26, 2026 8:13 am

Drugacije ne mozes. Gutat ces knedle iz sezpne u sezonu i pisati saopštenja dok ne progutaš tu da sjedneš s njima i odrediš crvene linije.

milanribar
Kontakt:

uto maj 26, 2026 8:17 am

Jacksparrow je napisao/la:
pon maj 25, 2026 10:54 pm
Koga bi vi iz ove cijele ekipe ostavili u timu za narednu sezonu, jer vjerujem da je manji broj onih koje bi ostavili nego otpustili. Defitivno da ovi mladi igraci nisu losi i lijepo sto su dobili priliku ove zadnje dvije utakmice. Dragovic bas ozbiljan igrac
Abdulahovića, Alića, Bičakćića, Sedorfa, Raščića, Odinaku (al teško), Pejića, Prokopa, Hodžića, Šošića, Dragovića, Gojaka, Cvetanovskog... I ovo je nategnuta lista. Ne računam Kororu još treba da sazrije, vidio se strah od duela i sinoć...

Isto tako ako ćemo ovakvo suđenje imat, moramo se pojačat neviđeno dobro da izdržimo nekako i evropu izborimo. Ja ne pamtim sezonu da smo više puta direktno oštećeni bili za go i bodove.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto maj 26, 2026 8:59 am

Nek je zavrsila i ova sezona, rezultat me od sinoc nije ni malo pogodio ali zaista, jer su igrama u ovoj sezoni ohladili ne samo mene vec i vecinu navijaca.

Sezona je super krenula cak smo bili u vrhu, igrali smo fudbal, ali onda trenerski mag donosi odluku da prvo klupira Sosica, zatim da suspenduje Radovca i Krpica, forsira neke ne provjerene igrace i kao slag na tortu krene u raspravu sa sudijama i Savezom.

Drugi dio sezone dovodimo "provjereno" trenersko ime koji nas gura u jos vecu dubiozu, kada smo svi ocekivali da cemo se boriti za evropu jer su nam pehari u ranoj fazi postali nedostizni mi dolazimo u situaciju da se u samo tri sezone po drugi put borimo za opstanak.

Dolaskom Milosevica smo se stabilizovali ali vise od ove pozicije nismo ni zasluzili. Ekipa koja u jednoj sezoni promjeni 4 trenera tesko da moze ocekivat neki napredak.

Sta da ocekujemo od sljedece sezone ?

Prvenstveno nadam se da ce selekcija trenera biti jako dobra i da ce se dovoditi igraci za stil igre koji ce taj trener preferirat. Igraci koji dolaze moraju biti najmanje 50% bolji i kvalitetniji od sudija koje ce nam suditi, ne od igraca vec od sudija, jer jednostavno vidimo da ti ni dobra igra ni golovi na terenu nisu garancija za pozitivan rezultat, vec moras zabiti vise golova i jednostavno ne dopustiti sudijama da imaju priliku da te ostete.

Kada je igracki kadar u pitanju ostavio bi djecu koja su vec dobila priliku a od starijih tu bi izdvojio Abdulahovica, Bicakcica, Sedorfa, Alica, Pejica, Prokopa, Cvetu Sosica i Hodzica, ostali svi bi dobili slobodne papire.

Sinoca sam se najvise razocarao u nasa "krila", ono je nevjerovatno kakav nedostatak kvalitete i inferiornosti, cak cu reci i bezobrazluka.

Nadam se da ce novi trener poceti sa radom koliko sutra, jer selekcija igraca i priprema za narednu sezonu mora poceti odma.

SRAMOTA je da nam Borac bjezi 41 bod, Zrinjski i pitari preko 20 bodova, to je zaista velika SRAMOTA i samo iz tog razloga vecina igraca treba da dobije ispisnice.
Alea iacta est!

dobar tri
Kontakt:

uto maj 26, 2026 9:18 am

Niko osim povrijeđenih igrača ne smije ostati. Djecu ne računam.

SWRA_1921
Kontakt:

uto maj 26, 2026 9:29 am

https://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar ... uba/89903/

https://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar ... ora/89909/

Svasta nesto nabacano, ako bude i pola od toga, dobro je :D Nadajmo se da ce Mirvic znati to sve posloziti kako treba i izabrati prave ljude (samo da ne bude neko tipa Gredić :D )
Zadnja izmjena: SWRA_1921, dana/u uto maj 26, 2026 9:40 am, ukupno mijenjano 1 put.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto maj 26, 2026 9:31 am

Bicakcic i juniori top, ostalo fala Bogu da se zavrsilo
Željezničar ante portas !

SWRA_1921
Kontakt:

uto maj 26, 2026 9:34 am

Ako ovaj Marić i Prelec budu dovodili igrace, slijedi debakl gori nego sa Adzemom

SkenderijaTM87
Kontakt:

uto maj 26, 2026 9:39 am

Maric odličan, al za posrat se. Lika iz Dinama otjerali puskom ublehas teski ne do bog jednog takvog imat u klubu.
CV ovog trenera tegoba isto, daj boze da ikakav napredak se desi, al hajd..

milanribar
Kontakt:

uto maj 26, 2026 9:47 am

SWRA_1921 je napisao/la:
Ako ovaj Marić i Prelec budu dovodili igrace, slijedi debakl gori nego sa Adzemom
Ko treba da dovodi? Bekrić i Meca?

Ludvig Leple
Kontakt:

uto maj 26, 2026 9:54 am

Pejić, Bičakčić, Cveta, Madžid (ne vjerujem da ovo govorim) i juniori trebaju ostati.

Ostalo sve govnjivom motikom rastjerati, a i da spomenem da se ovom Mulaosmanoviću naserem usta ona beživotna, mrtvačka, isti kakav je bio i kao igrač.

Ali da se podsjetimo i nikad ne zaboravimo, sve je ovo utemeljeno od Badže, Adžema, Šukala kojima ovim putem želim sve najgore i da nikad više ne prismrde Klubu.

Nedvojbeno sam bio za investitora da me neko ne shvati pogrešno, ali opet u startu idemo u krivom smjeru.

Kombinacija Marić-Prelec je ista kao Adžem-Šukalo. Dovodit će nam menadžerske igrače i njih će Prelec gurati životom.

Nadam se da ću pojesti govno, da ćete me svi popljuvati zbog mog komentara, da sam jedan običan prolazni pljuvač svega dobrog urađenog, ali vidjet ćemo šta vrijeme nosi...

nekonvencionalan
Kontakt:

uto maj 26, 2026 9:56 am

Ako je istina za ovu škutoriju što nam dolazi u klub, onda je valjda jasno i ovima što brane HDZ ministra da je trenutno na sceni UZP i protiv kluba, a ne samo protiv države

SWRA_1921
Kontakt:

uto maj 26, 2026 10:02 am

milanribar je napisao/la:
SWRA_1921 je napisao/la:
Boli me kita ko treba da dovodi, vidim da su ovi smijesna rjesenja jer ne poznaju ligu i znam da ce imati debakl, kao sto je covjek ispod tebe napisao. Samo neka luda sreca moze nas pogledati, ali cisto sumnjam, to ce biti gomilanje menadzerskih igraca koji ce morati igrati

dobar tri
Kontakt:

uto maj 26, 2026 10:09 am

Samo se nadam da je dovođenje igrača na preporuku prošlost, jer evo Husković je preporučen pa frajer 90 minuta nije skupio u 6 mjeseci.

milanribar
Kontakt:

uto maj 26, 2026 10:17 am

SWRA_1921 je napisao/la:
SWRA_1921 je napisao/la:
Boli me kita ko treba da dovodi, vidim da su ovi smijesna rjesenja jer ne poznaju ligu i znam da ce imati debakl, kao sto je covjek ispod tebe napisao. Samo neka luda sreca moze nas pogledati, ali cisto sumnjam, to ce biti gomilanje menadzerskih igraca koji ce morati igrati
Dosad su nam dovodili ljudi koji ko poznaju ligu, pa dovedemo divne igrače.

Gagi tm 87
Kontakt:

uto maj 26, 2026 10:21 am

Navodno je i Husković bivsi,ima li iko info ima li još igrača da je sa njima dogovoren raskid?

kb80
Kontakt:

uto maj 26, 2026 10:22 am

SWRA_1921 je napisao/la:
SWRA_1921 je napisao/la:
Jbmu kada će doći vrijeme da se maknemo od trenera i ljudi koji poznaju ligu i imaju naš DNK, a da dođu ljudi koji znaju fudbal, pri čemu ne mislim da su ovi dobro rješenje, sve dok ne vidimo šta se radi i kako. Mislim da smo (sa pravom) previše nervozni i nestrpljivi, ali isto tako mislim da je sada vrijeme da stanemo na loptu i vidimo kako i šta se radi bez omalovažavanja i skepticizma prije nego što smo i krenuli. Imaš li ti nekoga koga bi volio da vidiš kao SD i trenera za koga smatraš da bi nam bio dobar ?

SWRA_1921
Kontakt:

uto maj 26, 2026 10:38 am

Znaju ligu u smislu da pokupe od igraca ovdje (BiH, Srbija, Hrvatska) sta valja. NIKO neće doci iz bilo koje evropske lige da ovdje igra, jer smo loša liga, loše placamo, loši tereni, kriminal i korupcija. Boli me k jel naš DNK, ali mora poznavati ligu i iz nje dovesti sve što valja, valjda je sada jasnije. Mi trebamo targetirati najbolje igrace svih timova i raditi na njihovom dovodjenju, onima koji su perspektivni, dati bolje uslove nego sto imaju u tim klubovima.

SamoNapad
Kontakt:

uto maj 26, 2026 10:51 am

Meni je Milosevic najbolja opcija i bas se vidi razlika kad naslijedis ekipu od dobrog(Milosevica) i od loseg trenera(Adzema) poredjenja radi dva derbija na kosevu nebo i zemlja. Sarajevo koliko god se busalo pobjedom u sustini nije bilo ozbiljne sanse u utakmici. 4 juniora su im napravila frku i da nije fake ofsajda sad bi se jos tukli po sjeveru i zapadu.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 187 gostiju.

Prijava  •  Registracija