ubaceni element je napisao/la: ↑sri maj 20, 2026 7:19 pm
Norsborg je napisao/la: ↑sri maj 20, 2026 5:16 pm
Naravno, i sada sam za ulazak. Najmanje je kriva skupstina. Skupstini je serviran statut, tamo nisu pravnici, nasi i Mirvicevi advokati sve navodno po zakonu usaglasili i skupstinari digli ruku za ulazak investitora. Ko je muckao, to treba sada ispitati.
JOS UVIJEK SAM ZA INVESTITORA, INACE KLJUC U BRAVU.
Serviran statut da glasaju za nesto sto ne razumiju. Serviran Mirvic da glasaju a ne znaju detalje za sta glasaju i sta ce biti ako plan propadne. Kad se upozoravalo na to ti i tebi slicni ste vrsili pritisak da se mora izglasati i da je izdajnik i neprijatelj kluba ko stisne da postavi pitanje a kamoli glasa protiv. Nazalost vecina clanova skupstine je podlegla tome da se niko nije zapitao a sta ako statut ne prodje, sta ako nas Mirvic odyebe. Zato danas imamo to sto imamo, pa izvolite spasavajte nas sad.
Da li smo imali expertsku grupu za pregovaranje? Jesmo.
Da li smo imali advokate koji ce nas zastiti? Jesmo.
Da li je pred skupstinare iznesen statut, usaglasen sa expertima po pitanju i finansija i pravnih stvari? Jeste.
Skupstinarima se prezentira statut, jedini moguci izlaz iz finansijske i rezultatske krize i statut se izglasa.
Mirvicev uslov za ulazak je bio da Brkovic vodi klub.
Kako ga je vodio i zasto je smijenjen jos uvijek ne znamo. Ocito nesto nije valjalo. Jedina pozitivna stvar je, po meni, dovodjenje Bicakcica i mozda Hodzica ( ne znamo jer se povrijedio).
Trener nije dovodio igrace nego Brkovic.
Zbog gore nabrojanog mislim da expertna grupa i advokatska grupa sa obje strane treba za ovu situaciju da odgovara.