Nisi, ali mjenjasš priču zavisno od toga da li je Nijaz u igri ili nije.Dzezvar je napisao/la: ↑pet apr 10, 2026 1:44 pmYebo njega ba ....kada pokaze ozbiljnost onda ce biti dobar dok je u rangu Cerica nista od hvale....ublehas je napisao/la: ↑pet apr 10, 2026 1:34 pmJako ružno od tebe. Kad je Nijaz bio u igri, onda je Mirvić bio dobar. Onda je svako ko je bio protiv investitora ili neutralan, proglašavan izdajnikom, taldžijom, osobom koja radi za nečiji interes....sad kad je Nijaz ispao iz igre, onda ništa ne valja. Onda kao ismijavamo invetitora.Dzezvar je napisao/la: ↑pet apr 10, 2026 11:44 am![]()
Jel moguce da 18 sati niko nista nije napisao.![]()
Sada malo ozbiljno.
Kuhinja je krenula po kojoj nam se ne pise dobro....Poceli su restoranski sastanci....Nadam se da ce Americki hudini uraditi sve sto je u njegovoj moci da nam se ne desi najgori scenario....
Jako ružno.
I koji qrac se Nijaza hvatate...ja ga spomenuo nisam...nije lik tu...
Ja kad sam govorio da ne treba pljuvati ljude koji su protiv investitora, ti si prvi pričao da su ovakvi, da su onakvi. Sad odjednom ne valja investitor kad je nabio Nijaza nogom.
Iskreno, ovo je razlog što smo zadnjih godina u k.... ovo što je većini bitnija neka osoba nego Željo. Što je bitniji Nijaz, Amar, Miske, Tuna, Greda...nego Željo. Što je bitnije biti u pravu nego Željo....