avlami97
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet apr 03, 2026 6:01 pm

Za dobrobit derbija Pitarima dati jos minimalno milju karata.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

kvalitet
Kontakt:

pet apr 03, 2026 10:26 pm

Dzezvar je napisao/la:
pet apr 03, 2026 5:48 pm
salle86 je napisao/la:
pet apr 03, 2026 5:02 pm
Meni je samo nejasno kako tako lahko puče tikva "ni zbog čega" između dugogodišnjih prijatelja.
Da nije moglo ono "haj usro si ovo,, nemoj više inače..."

🤣🤣🤣
Ne znamo to...samo nagadjate....jos uvijek nije objasnjen razlog smjene......cak nijedan clan bivseg upravnog odbora nije dobio pisanu odluku u otkazu...sto su bili duzni po zakonu dostaviti
Moze i ona da se ovaj drugi malo zaigrao pa poceo Trumpa glumiti...sta mislis...
Nejse....vrijeme najnolje pokaze gdje je i sta je ko....
Ko daje pare, taj i može glumiti Trumpa. Nisam vidio nikoga drugog da je spreman na ovaj način upravljati klubom. Zato Mirviću puna podrška.

A cijeli život Nijaz gleda kako da uhljebi, kako da budžetske ili pare nekih udruženja usmjeri ka sebi i svojoj porodici. Na kraju krajeva, samo pogledati koji klub ga je na prošlim izborima nominovao i kako je sina uhljebljavao konstantno, od Olimpica i Želje, do Saveza.

Ja ne znam da je išta ozbiljno u realnom sektoru ostvario, eto ispravi me ako griješim.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Meha87
Kontakt:

pet apr 03, 2026 10:39 pm

Sutra ako dobijemo na 6 boba smo od 4 mesta, vrijeme je da i mi konacno udjemo u jedan pobjednicki niz.

plavi kanarinac
Kontakt:

pet apr 03, 2026 11:22 pm

+4.500 KM fan shop za 2025.
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Dzezvar
Kontakt:

sub apr 04, 2026 6:34 am

kvalitet je napisao/la:
pet apr 03, 2026 10:26 pm
Dzezvar je napisao/la:
pet apr 03, 2026 5:48 pm
salle86 je napisao/la:
pet apr 03, 2026 5:02 pm
Meni je samo nejasno kako tako lahko puče tikva "ni zbog čega" između dugogodišnjih prijatelja.
Da nije moglo ono "haj usro si ovo,, nemoj više inače..."

🤣🤣🤣
Ne znamo to...samo nagadjate....jos uvijek nije objasnjen razlog smjene......cak nijedan clan bivseg upravnog odbora nije dobio pisanu odluku u otkazu...sto su bili duzni po zakonu dostaviti
Moze i ona da se ovaj drugi malo zaigrao pa poceo Trumpa glumiti...sta mislis...
Nejse....vrijeme najnolje pokaze gdje je i sta je ko....
Ko daje pare, taj i može glumiti Trumpa. Nisam vidio nikoga drugog da je spreman na ovaj način upravljati klubom. Zato Mirviću puna podrška.

A cijeli život Nijaz gleda kako da uhljebi, kako da budžetske ili pare nekih udruženja usmjeri ka sebi i svojoj porodici. Na kraju krajeva, samo pogledati koji klub ga je na prošlim izborima nominovao i kako je sina uhljebljavao konstantno, od Olimpica i Želje, do Saveza.

Ja ne znam da je išta ozbiljno u realnom sektoru ostvario, eto ispravi me ako griješim.
Sanin ne daje pare nego ih posudjuje...Dok se statut ne zavrsi on je samo jedan tamo neli lik koji formalno pravno ima ista prava kao i svaki clan kluba nista vise.Onoh trenutka kada se statut usvoji ali da ne bude na stetu kluba moze raditi to sto radi i niko pa ni ja nema pravo da mu prigovori bilo sta.
Eno odmah uhljebljuje....
Tu pricu bih prihvatio da je Faruk tamo neki lik koji je zavrsio fakiltet u kiseljaki pa ga ovaj gura....
Djete se skolovalo van ovog yebenog sistema,zavrsi sportski menadjment u Irakoj....i nema potrebe da ga babo uhljebljuje...ima jace obrazovanje od trenitnog direktora kluba ako cemo tako...
Faruk je neko ko i u savezu uradi dosta stvari za klub,to mogu potvrditi ljudi koji su saradjuju sa njim i dan danas.
Sto se izbora tice....
Kadidovao ga je Zeljo majstore,prvobitno ne jer su ljudi u klubu jmali predrasude o Nijazu bas kao i ti sada....
Kada se ponovoo aktivirala opcija sa Saninom najdnom je vecini postao dobar lik pa su i glasali za Sanina upravo zbog Nijaza....to su njihove izjave bile ....
Zato.....necu dalje...Derbi je danas....Jurisssdd
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

BC1921
Kontakt:

sub apr 04, 2026 9:10 am

Faruk B. je jako uspjesan momak i obrazovan, to sto ga je babo morao dva-tri puta zaposliti nema veze. On je jos mlad i jednom je rekao svom ocu da ce jednoga dana on kad odraste placati sve racune i izdrzavati oca. Faruk 35 god.
Krivina Jug

Gyasi13
Kontakt:

sub apr 04, 2026 11:43 am

Dosta sam mator za ove mladje generacije ali ne pamtim manju euforiju, bar sa nase strane, cak ni na forumu, pred najvecu utakmicu.
Ne svijda mi se nikako...

Trenutno korisnika/ca: igla i 58 gostiju.

Prijava  •  Registracija