Bolan ne provaljuj se bezveze, ja licno poslao i izrezao
Bolan ne provaljuj se bezveze, ja licno poslao i izrezao
Kod nas je problem što mnogi na osnovu nekih (polu)informacija donose zaključke, i uzimaju ih kao 100% tačne.Mulalic Edis je napisao/la: ↑uto mar 17, 2026 11:02 amNije tačan podatak.
Plata direktora nije ni blizu ta sa kojom licitiras @avlami97
Ja se referiram na stranicu akta i companywall koji su do sad barem ovo sve što mi je trebalo imali do 99% tacne podatke.ublehas je napisao/la: ↑uto mar 17, 2026 11:19 amKod nas je problem što mnogi na osnovu nekih (polu)informacija donose zaključke, i uzimaju ih kao 100% tačne.Mulalic Edis je napisao/la: ↑uto mar 17, 2026 11:02 amNije tačan podatak.
Ja pojma nemam kolika je plata zaposlenika u fan shopu, koliko ih je tu prijavljeno, šta sve ulazi u ovaj iznos koji se spominje, ali siguran sam da to nema ni 95% ljudi koji sada licitiraju sa nekim ciframa.
i nije to samo sada niti samo sa fan shopom slučaj, tako nam je u svim sferama.
Ne sumnjam ja da je tacan podatak koji se izvukao, ali kao sto sam rekao ne znamo ko su uposlenici (jos su ovo plate za 2024, odnosno prije 15 mjeseci), sta je sve uslo u te plate, koje ne znamo koliko su pojedinačno.plavi kanarinac je napisao/la: ↑uto mar 17, 2026 11:36 amJa se referiram na stranicu akta i companywall koji su do sad barem ovo sve što mi je trebalo imali do 99% tacne podatke.ublehas je napisao/la: ↑uto mar 17, 2026 11:19 amKod nas je problem što mnogi na osnovu nekih (polu)informacija donose zaključke, i uzimaju ih kao 100% tačne.Mulalic Edis je napisao/la: ↑uto mar 17, 2026 11:02 amNije tačan podatak.
Ja pojma nemam kolika je plata zaposlenika u fan shopu, koliko ih je tu prijavljeno, šta sve ulazi u ovaj iznos koji se spominje, ali siguran sam da to nema ni 95% ljudi koji sada licitiraju sa nekim ciframa.
i nije to samo sada niti samo sa fan shopom slučaj, tako nam je u svim sferama.
3 zaposlenika, ta bruto prosjecna plata za 2024tu godinu za njih troje.
Ukucao onako, pogledao, boli me briga na kraju dana, ali interesantan i lud podatak prije svega.
Toliko
Ma pise covjek sa svima
zaposlio covek nekoga da pise,samo ga usmjerio,,,,
Pa najavio je dobre vijesti u martu i bio u pravu. Nijaz nogiran.plavi kanarinac je napisao/la: ↑uto mar 17, 2026 12:56 pmDzezvar, ima li ikakve povratne informacije? Jesu bili u pravu ljudi ovdje ili nisu kad je riječ o Nijazu? Hoće uskoro biti dobrih ili loših vijesti?
Jeste, Ivicin ker se mota po Grbavici
Ako ikad relativiziramo uzimanje kamate od FK Željezničar zaslužujemo gašenje.SamoNapad je napisao/la: ↑uto mar 17, 2026 2:04 pmNe budite naivni Amar Osim da pristane da dodje sutra, vecina bi prihvatila. Ne kao trener nego kao sportski direktor vjerovatno. Drugi par cipela je sto Amar ne zna sa parama i sto bi on bio najbolji kad bi radio u nekom ozbiljnom sistemu gdje polaze racune i gdje radi iskljucivo vezano za fudbal bez uplitanja u davanje para. On ima fudalsko znanje da zna oko kvaliteta igraca i pa cak i da ih drzi na okupu. Ali pojma nema o parama i organizaciji kluba i uvijek bio okruzen ljudima koji jos manje znaju . Ego mu je veci od dunjaluka ma da nije da i drugi nisu bili egoisticni prema pitanju odnosa prema klubu.
Ma nije on htio da uzima kamate nego jednostavno čovjek ne zna s paramaplavi kanarinac je napisao/la: ↑uto mar 17, 2026 2:08 pmAko ikad relativiziramo uzimanje kamate od FK Željezničar zaslužujemo gašenje.SamoNapad je napisao/la: ↑uto mar 17, 2026 2:04 pmNe budite naivni Amar Osim da pristane da dodje sutra, vecina bi prihvatila. Ne kao trener nego kao sportski direktor vjerovatno. Drugi par cipela je sto Amar ne zna sa parama i sto bi on bio najbolji kad bi radio u nekom ozbiljnom sistemu gdje polaze racune i gdje radi iskljucivo vezano za fudbal bez uplitanja u davanje para. On ima fudalsko znanje da zna oko kvaliteta igraca i pa cak i da ih drzi na okupu. Ali pojma nema o parama i organizaciji kluba i uvijek bio okruzen ljudima koji jos manje znaju . Ego mu je veci od dunjaluka ma da nije da i drugi nisu bili egoisticni prema pitanju odnosa prema klubu.
Perica Stančeski, Yošida, Railić, Tica...SamoNapad je napisao/la: ↑uto mar 17, 2026 2:04 pmNe budite naivni Amar Osim da pristane da dodje sutra, vecina bi prihvatila. Ne kao trener nego kao sportski direktor vjerovatno. Drugi par cipela je sto Amar ne zna sa parama i sto bi on bio najbolji kad bi radio u nekom ozbiljnom sistemu gdje polaze racune i gdje radi iskljucivo vezano za fudbal bez uplitanja u davanje para. On ima fudalsko znanje da zna oko kvaliteta igraca i pa cak i da ih drzi na okupu. Ali pojma nema o parama i organizaciji kluba i uvijek bio okruzen ljudima koji jos manje znaju . Ego mu je veci od dunjaluka ma da nije da i drugi nisu bili egoisticni prema pitanju odnosa prema klubu.