sub mar 14, 2026 9:08 pm
Ne znam šta bi čovjek napisao.
Mi smo u debelom nok-daunu kao klub, da nam treba bar 2 sezone prosječnosti na terenu a borbe na svim drugim poljima, da se vratimo na nivo kad je Dženan Haračić zabijao golove u Europi za prolazak dalje.
Teren najgori u ligi, tribina "se pravi" gostujući navijači imaju bolji tretman nego domaći, ekipa da te Bog mili sačuva 10 veznih a ni jedno krilo, Suljo iz groba debelo najbolji napadač, svi štoperi zakurac...nešto što me posebno iznerviralo je U21 pravilo gdje se kod nas izgleda ne smiju naći 2 takva na terenu. Mali Dragović mora igrati dok god igra kao što do sad igra, ne smije se vaditi bez nekog velikog razloga. Meni je nejasno kako smo fizički nespremni ovoliko, da su sve ijedan igrač Borca i brži i jači od naših.
Ozbiljna studiozna analiza KLUBA treba, nismo dolaskom Mirvića sad za sad ništa bolji, čak bih rekao da smo i gori jer su se prodala muda pod bubrege. Moraće i on da se pojavi, ako mu je u interesu Željo, i da se malo ozbiljnije pozabavi klubom jer smo mi u takvim govnima da nas teško može vaditi neko ko noćijeva na Grbavici, a ne da je hiljadama kilometara daleko i preko skajpa vodi klub.
I haj, na kraju koliko je ljestvica nisko da smo mogli otići zadovoljni samo da ne uđe u gol najneozbiljniji "šut" Borca...
Na hajr
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.

🤍

🤍

🤍