Dzezvar je napisao/la: ↑čet mar 12, 2026 4:42 pm
SamoIstina je napisao/la: ↑čet mar 12, 2026 4:11 pm
Ako je tacno, legitimni razlozi za otkaze. Nijazu za bjezanje od odgovornosti, ostalima jer su protivno zeljama investitora htjeli potpisati trenera. Ponavljam, ako je tacno ovo sto pisu, a do sad su imali dobre informacije. Steta. Mislim da je ovo moglo drugacije zavrsiti i da se malo pretjerivalo sa kritikama, ali Boze moj.
Ako Sanin odlucuje kako su oni mogli potpisati nekoga..
Ne znam jesu li mogli, ali znaci Nijaz je doveo Stojanovica sa kojim je dugogodisnji prijatelj i onda kad se ispostavilo da je fula rekao "necu ja vise, hajte vi." Pa i ja bih mu dao otkaz da sam Mirvic. Predsjednik si UO i za to primas i vise nego dobru platu, preuzmi odgovornost. Zao mi je, ali logican potez.
Za ove ostale, opet kazem ne znam je li tacno da su htjeli nekoga drugog ili odugovlacili sa Savom ili sta je vec bilo, ali ako se Mirvic morao licno ukljuciti na kraju nesto jeste, pa logicno da je i njima podijelio otkaze. Krivo mi je jedino sto se odmah pocelo mahalati o nekakvim talovima i uhljebljivanjima, a po svemu sudeci neke su sasvim druge stvari u pitanju.
Sky1: Priču o investitoru je pustio neko iz Skupštine namjerno, mislim da gops Mirvić nije uopšte želio investirati, pitanje je da li je iznao uopšte da se spominje kao potencijalni incestitor. Cilj je Skupština i Uprava, zato pamet u glavu.