🤍
🤍
🤍

🤍
🤍
🤍
Tačno, po tenderu, problem nastaje sto je projekat pogrešno ilitiga površno urađen i da smo tu izgubili gotovo 2 mjeseca za izvođenje radova. Ja se nadam da će radovi biti gotovi u aprilu, al realno je da budu na kraju sezone, tačnije u junu.
Rade se zidovi u produžetku istoka kolko se moglo vidjet u subotu. Vidi se sad otprilike okvir južne tribine dokle će da ide. Ovim tempom i meni se čini do ljeta bi moglo bit gotovo.
Da bi dobili pare iz budzeta potrebno je odraditi sve to, i dat ce ako Bog da, inshallah, Grbavica ce bit ljepsa i hvala im.avlami97 je napisao/la: ↑pon dec 22, 2025 5:37 pmhttps://faktor.ba/sport/fudbal/sjeverna ... ekt/240170
ganja se urbanistička saglasnost za novu fasadu sjevera. potom će se ganjati građevinska dozvola, potom tražiti izvođa radova, potom...
Vidio sam da ciste taj dio iza zdenke prema zgradi, odnosno ravnaju, vjerovatno ce se prosiriti ulaz iza zdenke odnosno pored zgrade i tu ce se prolaziti prema jugu.Occasionally je napisao/la: ↑pet mar 06, 2026 9:45 pmkolega s foruma @dzulijano_pike postavio danas
Ja opet pitam, evo treći put !
Kuda ovo vodi ?
Čemu Zdenka ?
![]()
Ma sigurno su planirali nesto, ali fkt te razumijem i meni je milion upitnika iznad glave sto se svega ticeOccasionally je napisao/la: ↑sub mar 07, 2026 3:51 pmPogledaj visinsku razliku terena gdje bi trebao biti otvor ispod zdenke i to gore što spominješ.
Pogledaj taj betonski zid od šipova gore.
Kuda bi to neko interventno vozilo išlo ?