Ja se nadam da je rješivo, trebalo bi biti. Imamo mi te neke pravnike koji su ga i krojili, pa neka se pozabave time. To je ključ da si legalan.
Ako ćemo već eksperimentisati sa feleričnim igračima, radije bih za nevolju forsirao OdinakuBozidar Radosevic je napisao/la: ↑pet feb 27, 2026 10:25 am
Konnnigs je tu, ja bih ga vratio jer bolje ista nego nista
Po meni je najbolje vidjeti sta mogu Freeman i Ibraheemnekonvencionalan je napisao/la: ↑pet feb 27, 2026 10:27 amAko ćemo već eksperimentisati sa feleričnim igračima, radije bih za nevolju forsirao OdinakuBozidar Radosevic je napisao/la: ↑pet feb 27, 2026 10:25 am
moras dva stranca poslati na tribine, a nisi u poziciji za toEasyRiise je napisao/la: ↑pet feb 27, 2026 10:48 amPo meni je najbolje vidjeti sta mogu Freeman i Ibraheemnekonvencionalan je napisao/la: ↑pet feb 27, 2026 10:27 amAko ćemo već eksperimentisati sa feleričnim igračima, radije bih za nevolju forsirao OdinakuBozidar Radosevic je napisao/la: ↑pet feb 27, 2026 10:25 am
Ti kao da se sa Slavišom družiš...nigdje U21cipiripi je napisao/la: ↑pet feb 27, 2026 11:03 amBas je teska utakmica pred nama. Nasa prednost mogu biti pune tribine i eventualni umor igraca Zrinjskog, koga poslati na teren, zaista covjek ne moze biti pametan.
Ako Milosevica stavimo na krilo to nam je automatski igrac manje,mali Dragovic isto nije za krila iako je Dino to pokusao protiv Sloge, od stopera jedini je siguran Bicakcic, bas ce biti zajebano poslati "najboljih" 11 da se suprostave Zrinjskom.
U nekoj ludoj kombinaciji ja bi izveo ovaj sastav: Muftic (mora radi iskustva)-Galchev Bicakcic Pejic Osmanovic (Sukilovic) Alić- Prokop Hodžić Milosevic- Krpic Huskovic neka luda taktika 5-3-2, gdje bismo igrali sa liberom (Pejicem) koji bi se u fazi napada pridruzivao sredini terena i tako donosio prevagu. Prokop bi igrao na poziciji 10-ke dok bi Milosevic i Hodzic bili zaduzeni za razbijanje napada. U napadu opet nam treba Suljo da se lakta sa njihovim stoperima i ovaj mali da vidimo od cega je, jer uvijek ga mozemo zamjeniti za Jaganjca (za kojeg znamo da nema pojma).
Ako izadjemo u standardnoj 4321 formaciji da igramo sa krilima (a krila da nam budu Vini, Milosevic, Dragovic ili Galchev) mi smo ga popusili jer niti jedan od nabrojanih nema kvalitet da igra tu poziciju
Ma mislio sam ili jedan ili drugi. Moze erick na tribine komotno.dobar tri je napisao/la: ↑pet feb 27, 2026 10:54 ammoras dva stranca poslati na tribine, a nisi u poziciji za toEasyRiise je napisao/la: ↑pet feb 27, 2026 10:48 amPo meni je najbolje vidjeti sta mogu Freeman i Ibraheemnekonvencionalan je napisao/la: ↑pet feb 27, 2026 10:27 am
Ako ćemo već eksperimentisati sa feleričnim igračima, radije bih za nevolju forsirao Odinaku
Mislio sam da ovaj mali Huskovic spada pod U 21, ali onda staviti Cosica na gol ili Dragovica umjesto Milosevica necemo nista slabiji bitiublehas je napisao/la: ↑pet feb 27, 2026 11:20 amTi kao da se sa Slavišom družiš...nigdje U21cipiripi je napisao/la: ↑pet feb 27, 2026 11:03 amBas je teska utakmica pred nama. Nasa prednost mogu biti pune tribine i eventualni umor igraca Zrinjskog, koga poslati na teren, zaista covjek ne moze biti pametan.
Ako Milosevica stavimo na krilo to nam je automatski igrac manje,mali Dragovic isto nije za krila iako je Dino to pokusao protiv Sloge, od stopera jedini je siguran Bicakcic, bas ce biti zajebano poslati "najboljih" 11 da se suprostave Zrinjskom.
U nekoj ludoj kombinaciji ja bi izveo ovaj sastav: Muftic (mora radi iskustva)-Galchev Bicakcic Pejic Osmanovic (Sukilovic) Alić- Prokop Hodžić Milosevic- Krpic Huskovic neka luda taktika 5-3-2, gdje bismo igrali sa liberom (Pejicem) koji bi se u fazi napada pridruzivao sredini terena i tako donosio prevagu. Prokop bi igrao na poziciji 10-ke dok bi Milosevic i Hodzic bili zaduzeni za razbijanje napada. U napadu opet nam treba Suljo da se lakta sa njihovim stoperima i ovaj mali da vidimo od cega je, jer uvijek ga mozemo zamjeniti za Jaganjca (za kojeg znamo da nema pojma).
Ako izadjemo u standardnoj 4321 formaciji da igramo sa krilima (a krila da nam budu Vini, Milosevic, Dragovic ili Galchev) mi smo ga popusili jer niti jedan od nabrojanih nema kvalitet da igra tu poziciju![]()