ABd kada jug bude gotov jos jace, a ne mogu zamisliti kada se zavrsi i zapad.
Mi ćemo odmah zabiti tri pa nam neće moći ništa. Šalim se normalno. Od utakmice do utakmice, boriti se do kraja na obje strane pa gdje stignemo.
Trebala je pobjeda Borcu za titulu prosle godine, pa kurko. Igrati svaku kao da je zadnja, pa za sta bude dovoljno.
E čuj nadat se da je patka. Joj Bosno teška siplavi kanarinac je napisao/la: ↑pon feb 16, 2026 9:07 amHodzic nije od septembra igrao tekmu, a nije da nemamo na njegovoj poziciji igrača.
Ali eto, nadat se da je patka.

plavi kanarinac je napisao/la: ↑pon feb 16, 2026 9:07 amHodzic nije od septembra igrao tekmu, a nije da nemamo na njegovoj poziciji igrača.

F522.11.2025. odigrao 72 minuteplavi kanarinac je napisao/la: ↑pon feb 16, 2026 9:07 amHodzic nije od septembra igrao tekmu, a nije da nemamo na njegovoj poziciji igrača.

Pa mi sve znamo, mi znamo šta treneru treba, do kada će ostali biti u klubu, mi znamo kakav je kardio svakom igaču i šta bi trebao da jede i pije, mi znamo kolika bi plata trebala biti svakom uposleniku u klubu.. mi sve znamo, pa što ne bi znali da nam ne treba Armin u 25-toj godini...
Svi osim Galcheva, i Hodzica logicnoANamelessGhoul je napisao/la:Jesu li danas svi u rosteru ?