Bez mene sutra...NO Konings NO perty
Bez mene sutra...NO Konings NO perty
Slazem se. U sirokom je raspad sistema totalni, ljudi marke nemaju. Velez bar po ovoj utakmici s Sirokim je komedija, ali su ih uzeli nedavno i s Borcem x igrali. Oni ce nam bit glavni konkurent za poziciju 4cikoradovic je napisao/la: ↑ned feb 15, 2026 2:44 pmŠiroki i Velež realno rinaka. Ako sa ovim pojačanjima što su došla i što trebaju doći ne možemo biti ispred njih onda ja fakat ne znam.
Široki meni lično nije konkurent za četvrto mjesto a sumnjam da imaju toliko snage da ganjaju. Njima je cilj što prije da osiguraju opstanak. Puno toga im se mora posložiti da zaganjaju to četvrto mjesto što ne vjerujem da će se desiti. Previše je oscilacija a potanki su. Svaka ozbiljna ekipa će ih pregaziti. Velež danas kriminalno loš. Očekujem da je serija dobrih rezultata sa današnjim danom stala i da će kod njih sada biti šareno poprilično. Što je za nas ključno imamo šansu da već u sljedećem kolu budemo ispred njih. Široki ide Zrinjskom, mi idemo Veležu. Sad je samo većinskim dijelom do nas.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑ned feb 15, 2026 2:51 pmSlazem se. U sirokom je raspad sistema totalni, ljudi marke nemaju. Velez bar po ovoj utakmici s Sirokim je komedija, ali su ih uzeli nedavno i s Borcem x igrali. Oni ce nam bit glavni konkurent za poziciju 4
Otpo mu ko ne dodje
meni je davno otpao...
na aparatimaLudvig Leple je napisao/la: ↑ned feb 15, 2026 3:05 pmŽiv si...
Nama su trenutnu veći konkurenti Radnik, Sloga, Posušje i Rudar kako bi obezbjedili opstnak u ligi, a tek onda ako igrama i rezultatima dokažemo da možemo i nešto više, možemo razmišljati i o 4. mjestu koje opet ništa ne garantuje. Dakle sutra jako bitna utakmica ali ne zbog eventualne Evrope.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑ned feb 15, 2026 2:51 pmSlazem se. U sirokom je raspad sistema totalni, ljudi marke nemaju. Velez bar po ovoj utakmici s Sirokim je komedija, ali su ih uzeli nedavno i s Borcem x igrali. Oni ce nam bit glavni konkurent za poziciju 4cikoradovic je napisao/la: ↑ned feb 15, 2026 2:44 pmŠiroki i Velež realno rinaka. Ako sa ovim pojačanjima što su došla i što trebaju doći ne možemo biti ispred njih onda ja fakat ne znam.
Nadam se da ce biti smijesno, da cemo poceti davati golove iskreno...
Malo ga sad pretjera,kakva borba za opstanak?!!!
Mojne crnjaka opet... Pa @Dzezvar reče da nam je to garant prolaz tj Evropa.cikoradovic je napisao/la: ↑ned feb 15, 2026 3:36 pmBit će pravo zajebano proći Slogu. Kontrolišu kone već 35 minuta. Ima malo i domaćinskog suđenja ali puno bolji protivnik od kona.
i skloni muftica da se ne svadjam opet sa gusom i sjeverom
Pa zar ti rece da ne dolazis