Zamisli kakvi cemo tek biti bez ove dvojice a nismo doveli nikogVeteran1965 je napisao/la: ↑sub jan 24, 2026 3:49 pmJesu naročito u zadnjih 7 kola. Odigrali maestralno.
Zamisli kakvi cemo tek biti bez ove dvojice a nismo doveli nikogVeteran1965 je napisao/la: ↑sub jan 24, 2026 3:49 pmJesu naročito u zadnjih 7 kola. Odigrali maestralno.
Upravo to, daj bar jedan ovakav prelazni, da ikakve konstantnosti ima, uz dobre pripreme i fiziku sigurno moze se izvuci dosta iz trenitnih.
Probali smo sa kamionima igraca i nije islo...ljudi u klubu imaju sviju viziju.Ako ne mozes divesti bolje od ovih trenutno nemoj ni dovoditi.Zimski rok je jako tezak za dovesti dobrog igraca...plavi kanarinac je napisao/la: ↑sub jan 24, 2026 4:00 pmUpravo to, daj bar jedan ovakav prelazni, da ikakve konstantnosti ima, uz dobre pripreme i fiziku sigurno moze se izvuci dosta iz trenitnih.
Ja bih samo volio znati koliki je udio trenera u dovođenju Prokopa i Nastića. Ako je njegova bila zadnja, ovo što si gore napisao bilo bi pošteno ako se promaši s njima.cikoradovic je napisao/la: ↑sub jan 24, 2026 4:46 pmMeni je baš interesantno kako igrači postanu igračine ali samo kad odu od nas. Kad su tu onda im se jebe majka i pljuje se što mlataraju rukama. Niko sa nama. Gdje piše da neće biti još pojačanja? Moramo se naučiti da je prošao period kad su forumi donosili odluke koga tjeramo i koga potpisujemo. Mi se trenutno možemo samo slagati ili neslagati sa odlukama. Hoćemo li mi nešto promijeniti? Nećemo. Imamo li šta od toga što sa tim opterećujemo temu? Nemamo - osim da se prepiremo slažemo li se ili ne. Da li smo nešto mogli kada su došli Pejić i ostali? NE! Sad je samo druga situacija jer postoji hijerarhija gdje će konačni sud donijeti Sanin da li je nešto dobro ili ne. Trener polaže račune predsjedniku i UO-u. Predsjednik i UO polažu račune Saninu.
Tu nema priče. U tome je suština. Bude minus u proračunu - sankcije slijede predsjedniku i UO. Promaši se sa pojačanjima - sankcije slijede treneru. Isto tako će biti i u ostalim sektorima kluba.
Ja bih najradije da kompletnu ekipu zamijenimo i da dođe 20 drugih igrača. Šta ćemo sa 38 igrača na platnom spisku? Najlakše je otjerati. Šta ako igrač neće da ode? Imaš lupam 10 u rosteru koji ne moraju da odu i neće da odu. Hoćemo li ih na silu otjerati? Slažemo se da od tih 38 jedno 4-6 može igrati u nekom Želji kojem težimo i kojeg želimo da gledamo. Para ima da se isplati ali nije niko budala. Zašto bi to radili i odmah imali minus u proračunu? Koliko smo igrača potpisali ljetos? 20-tak. Od toga smo uboli sa 2-3. Bolje sad da potpišemo trojicu pa da ubodemo barem 2 od 3 nego da gomilamo igrače koji nam neće ništa donijeti.
Do ljeta očekujem:
- jačanje administracije kluba.
- selekcija ekipe pred ljetni rok.
- da se strukture uhodaju i pokopčaju do ljeta.
- pokušati otići do kraja u kupu.
- u ligi se gurati da budemo 3. ili 4. - ako bude moguće i to je to.
Odavno opušteniji nisam bio