Lijepo ukucaš u pretragu Izgradnja južne tribine stadiona Grbavica i u detaljima nađeš ugovor.nekonvencionalan je napisao/la: ↑čet jan 22, 2026 9:25 amGdje je ovdje ugovor? Našao sam samo ove osnovne informacije, nikakav dokument, ništa drugo.Nahlada je napisao/la: ↑čet jan 22, 2026 9:16 amhttps://www.anticorrupiks.com/registar-javnih-nabavkiVeteran1965 je napisao/la: ↑čet jan 22, 2026 7:45 amKada investitor gradi vlastitim sredstvima, vremenski uslovi ne znače ništa. Primjer izgradnja zgrade kod Radon Plaze. Stanje na gradilištu kao u mravinjaku, bez obzira na zimu i snijeg.
Na žalost nismo vladari ovog procesa, ne gospodarimo budžetom, ne kontrolišemo i nadziremo radove. Ne znamo šta piše u ugovoru, i trenutno je tako. Ne možemo ni u koga uprijeti prstom na žalost.
Ugovor za izgradnju tribine je dostupan javnosti.

Nadam se da ti krv na oci nije krenula jer si krajickom oka vidio post koji pominje gradnju tribine.reks1 je napisao/la: ↑čet jan 22, 2026 4:01 pmLijepa palamuda o gradjevinskim problemima,rokovima ,prevarama,isplatama.
Da mi je docekati i slicna kvazi naglabanja o zapadu.
Udjem na forum ocekujuci razmisljanja o prvoj tekmi,ko je bio dobar ko los,a ono gradjevinijada
Pa lijepo vam je rekao covjek da mi nismo gradjevinska firma,svojevremeno.
Moze se i o penzijama(top tema) .
Samo da mogu trcati i poslije sezdesete Ja prezadovoljan.
Dosao ne dosao ovaj ili onaj,samo da melju tempom.
Ne mogu od smijehati.ZE1921 je napisao/la: ↑čet jan 22, 2026 3:59 pmTalijan, lazni insajder, napisao sam ti ja na 7 dana prije potpisa ime i prezime u PP i rekao da se izvines na temi gdje si me prozvao.. nema te , ne odgovaras, usutio se.. tako i treba.
Ma, to je za javnost. On ide gdje mu Amra kaze. Amra u Firenci sa djecom, a on gastarbajter u Njemackoj
oĆerala ga sa dva kofera
Trebao nam je ko igrač tu je dokazana klasa, kao funkcioner je nedokazan i poslije igračke karijere i ne treba nam nešto posebno a da je legenda kluba i nije i po meni tu sve završava, legenda je BiH i evropskog fudbala ali našeg kluba nažalost nije.SamoIstina je napisao/la: ↑čet jan 22, 2026 2:53 pmKo je procitao zvanicno saopstenje i pratio situaciju mogao je procitati izmedju redova da je Dzeko voljan doci po zavrsetku karijere. Ako je neko dovoljno lud da misli da bi on dosao ovdje kao igrac da se u Doboju hrva sa Borisom Vargom u 41. godini to je njegov problem.
i golman nam trebaVeteran1965 je napisao/la: ↑čet jan 22, 2026 8:15 pmNijaze ako čitaš, daj napadača. I daj jednog desnog beka života ti. Može i štoper i tadnji vezni. Treba nam i desni ofanzivni, mogu i dvojica tu smo baš tanki. Dajbnam i desetku jednu. Otjeraj sve špiceve, yebo ugovore, isplati ih daj dva nova. I još jedno lijevo krilo, Cveta ima snage samo za 60 minuta. Daj jedno 45 igrača, nek imamo, da ne bude povreda...
Teatrale 36, napisao si ono sto sam i ja htio napisati.teatrale36 je napisao/la: ↑čet jan 22, 2026 7:14 pmTrebao nam je ko igrač tu je dokazana klasa, kao funkcioner je nedokazan i poslije igračke karijere i ne treba nam nešto posebno a da je legenda kluba i nije i po meni tu sve završava, legenda je BiH i evropskog fudbala ali našeg kluba nažalost nije.SamoIstina je napisao/la: ↑čet jan 22, 2026 2:53 pmKo je procitao zvanicno saopstenje i pratio situaciju mogao je procitati izmedju redova da je Dzeko voljan doci po zavrsetku karijere. Ako je neko dovoljno lud da misli da bi on dosao ovdje kao igrac da se u Doboju hrva sa Borisom Vargom u 41. godini to je njegov problem.
a jesmo se i ponosili njime kad su pare dolazile od transferateatrale36 je napisao/la: ↑čet jan 22, 2026 7:14 pmTrebao nam je ko igrač tu je dokazana klasa, kao funkcioner je nedokazan i poslije igračke karijere i ne treba nam nešto posebno a da je legenda kluba i nije i po meni tu sve završava, legenda je BiH i evropskog fudbala ali našeg kluba nažalost nije.SamoIstina je napisao/la: ↑čet jan 22, 2026 2:53 pmKo je procitao zvanicno saopstenje i pratio situaciju mogao je procitati izmedju redova da je Dzeko voljan doci po zavrsetku karijere. Ako je neko dovoljno lud da misli da bi on dosao ovdje kao igrac da se u Doboju hrva sa Borisom Vargom u 41. godini to je njegov problem.
Sve se ovde svodi na pare ima li kakvih sportskih uspjeha i rezultata, valjda smo sportski klub a ne neka profitna organizacija!positive je napisao/la: ↑čet jan 22, 2026 8:31 pma jesmo se i ponosili njime kad su pare dolazile od transferateatrale36 je napisao/la: ↑čet jan 22, 2026 7:14 pmTrebao nam je ko igrač tu je dokazana klasa, kao funkcioner je nedokazan i poslije igračke karijere i ne treba nam nešto posebno a da je legenda kluba i nije i po meni tu sve završava, legenda je BiH i evropskog fudbala ali našeg kluba nažalost nije.SamoIstina je napisao/la: ↑čet jan 22, 2026 2:53 pmKo je procitao zvanicno saopstenje i pratio situaciju mogao je procitati izmedju redova da je Dzeko voljan doci po zavrsetku karijere. Ako je neko dovoljno lud da misli da bi on dosao ovdje kao igrac da se u Doboju hrva sa Borisom Vargom u 41. godini to je njegov problem.