Kakav pomak u igri, prva utakmica poslije 15 dana s ekipom. Nema tu ni igre još nit zna trener sta možemo.Charlie Sheen je napisao/la: ↑uto jan 20, 2026 5:04 pmGledajuci utakmicu nisam vidio neki pomak u igri niti mislim da ga moze biti zbog grozne selekcije igraca zahvaljujuci Adzemu i Salcinu.
Ono cemi se mozemo nadati da budemo borbeniji i u defanzivi spretniji i da ih probaju za ovih mjesec dana kako fizicki tako i psihicki dici.
Druze kod situacije gdje je Radovac dobio žuti karton vidi se da više ne može trčat. Duša mu na nos ispala da isprati igrača. Od Krpića se lopte odbijaju. Pet mjeseci neigranja učini svoje.
Hvala, odmah sam pomislio na najgore
Nije bilo Denija, Karamarka i onog Arsenalovca.
Druže kakvih 10 dana priprema? Imali dva treninga normalna na travi prije utakmice. Nerealno je bilo šta posebno ocjenjivati danas. Treba tu malo vremena. I otpašće neki sigurno.SamoNapad je napisao/la: ↑uto jan 20, 2026 7:05 pmNema se sta vidjeti u ovoj utakmici jer nije ni moguće uigrati za 10 dana . Ja sam vise iznerviran individualnim slabostima naših , tačno ne mozes trenerima ni zamjeriti kad ljudi ne mogu odigrati čiste pasove , da se ne mogu pomjerit 2 metra da se otkriju itd.
Ti danas mozes vidjeti da Cvetanoski i Vini prave šanse jer su brzi i solidne tehnike i da Alić ima šut i centarsuta. Za ostale ne znas sta ces reci neki se trude ali je to nedovoljno kvalitetno a neki tipa Konigs,Rakić,Pejic,Trupe su tromi mekani itd .
Mozda i 3 5 2 probati formaciju jer ne vidim na koji način možemo iznijeti loptu u ovoj formaciji jednostavno se loše krećemo i postavljamo plus na sve to imamo los pas. Ovako u 3 5 2 mozemo mozda po boku brojcano nadjačati protivnika .
To i mislim posto vidim da raja ocekuje da danas nesto drasticno odigramo bolje a to je nemoguce.Veteran1965 je napisao/la: ↑uto jan 20, 2026 7:22 pmDruže kakvih 10 dana priprema? Imali dva treninga normalna na travi prije utakmice. Nerealno je bilo šta posebno ocjenjivati danas. Treba tu malo vremena. I otpašće neki sigurno.SamoNapad je napisao/la: ↑uto jan 20, 2026 7:05 pmNema se sta vidjeti u ovoj utakmici jer nije ni moguće uigrati za 10 dana . Ja sam vise iznerviran individualnim slabostima naših , tačno ne mozes trenerima ni zamjeriti kad ljudi ne mogu odigrati čiste pasove , da se ne mogu pomjerit 2 metra da se otkriju itd.
Ti danas mozes vidjeti da Cvetanoski i Vini prave šanse jer su brzi i solidne tehnike i da Alić ima šut i centarsuta. Za ostale ne znas sta ces reci neki se trude ali je to nedovoljno kvalitetno a neki tipa Konigs,Rakić,Pejic,Trupe su tromi mekani itd .
Mozda i 3 5 2 probati formaciju jer ne vidim na koji način možemo iznijeti loptu u ovoj formaciji jednostavno se loše krećemo i postavljamo plus na sve to imamo los pas. Ovako u 3 5 2 mozemo mozda po boku brojcano nadjačati protivnika .
Danas je Osmanović jedini odigrao cijelu tekmu. Možda je i to neki znak?SanMan je napisao/la: ↑uto jan 20, 2026 8:24 pmDobro je - imamo već četri igrača sigurna za prvu postavu :
Nastić, Karamarko, Prokop, Cvetanovski ( do 60-te minute)
golman Muftić (najbolji od ovih što imamo)
Eric, Milošević, Vini mogu
ostalo šta god staviš isto ti - zavisi od njihovog trenutnog raspoloženja
Neko napisa da je on zadovoljan poprilično selekcijom neki dan.SamoNapad je napisao/la: ↑uto jan 20, 2026 7:54 pmTo i mislim posto vidim da raja ocekuje da danas nesto drasticno odigramo bolje a to je nemoguce.Veteran1965 je napisao/la: ↑uto jan 20, 2026 7:22 pmDruže kakvih 10 dana priprema? Imali dva treninga normalna na travi prije utakmice. Nerealno je bilo šta posebno ocjenjivati danas. Treba tu malo vremena. I otpašće neki sigurno.SamoNapad je napisao/la: ↑uto jan 20, 2026 7:05 pmNema se sta vidjeti u ovoj utakmici jer nije ni moguće uigrati za 10 dana . Ja sam vise iznerviran individualnim slabostima naših , tačno ne mozes trenerima ni zamjeriti kad ljudi ne mogu odigrati čiste pasove , da se ne mogu pomjerit 2 metra da se otkriju itd.
Ovaj treneer ima znanje samo je upitno ima li kvalitet od igraca da oni odigraju sto on zamisli.
Nas danas ljudi izblokiraju u bar 3 solidne situacije , to je vec slabost , sporost .