Bolje Xhaku dovesti
Ja mislim da Berisha nije realna opcija. U LASK-u za sedmicu dobije koliko neki nas igrac za jedan kvartal.
Bolje Xhaku dovesti
Kad vidiš u kojim je klubovima igrao, nije realno da imamo toliko za izdvojit. Prešo u Lazio za 7.6 mil erua iz Salzburga, pa iz Lazia u Reims za 4.6.SamoIstina je napisao/la: ↑pon jan 19, 2026 11:41 amBolje Xhaku dovesti![]()
Ja mislim da Berisha nije realna opcija. U LASK-u za sedmicu dobije koliko neki nas igrac za jedan kvartal.
Ali on tamo ne igra. Zadnju ozbiljnu minutažu za LASK je imao 05.10.2025. kad je odigrwo 45 minuta.SamoIstina je napisao/la: ↑pon jan 19, 2026 11:41 amBolje Xhaku dovesti![]()
I to što kažeš. Ne znamo mi šta je kome skupo.
Je li to imaš info da potpisujeavlami97 je napisao/la: ↑pon jan 19, 2026 1:36 pmAko neko moze da pojasni, a konkretno je u vezi Berishe.
Igraci sa prostora ex Yu i EU se u nasol ligi ne smatraju strancima. Ne znam, da li u Ligi imamo igraca sa Kosova, ali znam da sa Kosovom nemamo uspostavljene diplomatske odnose. Da li ce se Berisha voditi kao i ostali igraci sa ex Yu prostora ili ce se voditi kao stranac?
ovakvi igrači uvijek legnu svakoj ekipi, jer donose tu neku dimenziju više volio bih da potpiše. I bolje neka je....takav karakter nam.ne treba...lik sve dogovorio sa nama cak i kopiju pasosa posalo i za sat vremena promjenio pricu....ima malo i tatinog tu...
I tatu mu za šefa doveli aBd
Smrad. I bolje onda da nas je zaobišao.
Ma dobro. Otišao gdje mu je lakše igrati. Manje pritiska od navijača. Zaštita sudija.