Sve imbecil do imbecila. Treba brisati komentare i banovati ih. S vremenom bi se isfiltriralo.ANamelessGhoul je napisao/la: ↑ned jan 18, 2026 4:54 pmkakvi komentari na zvanicnoj svaki put se iznova ibretim
Sve imbecil do imbecila. Treba brisati komentare i banovati ih. S vremenom bi se isfiltriralo.ANamelessGhoul je napisao/la: ↑ned jan 18, 2026 4:54 pmkakvi komentari na zvanicnoj svaki put se iznova ibretim
Idealno bi bilo makar ĉlanovi da mogu komentarisati, ostali samo gledat al ne znam ima li ta opcija... Jer ovo naroda sto ko divlji komentarisu su uglavnom mentalno retardirani il neka raja iz dijaspore i drugih gradova koja ponekad na tvu gleda.SamoIstina je napisao/la: ↑ned jan 18, 2026 5:35 pmSve imbecil do imbecila. Treba brisati komentare i banovati ih. S vremenom bi se isfiltriralo.ANamelessGhoul je napisao/la: ↑ned jan 18, 2026 4:54 pmkakvi komentari na zvanicnoj svaki put se iznova ibretim
Ne znam iz kojeg razloga si se okomio na Muftu, ali podrzavam te 100%.
11.2.2016. - 25.6.2024.Jurkas 18 god, Karić 20 god, redivno branili prvu polusezonu. Ekipe su im na mjestima koja vode u Evropu.Veteran1965 je napisao/la: ↑ned jan 18, 2026 7:35 pmImaćemo izuzetno teško proljeće, trebali bi biti ozbiljniji i korkurentniji, znači opasniji u borbi za Europu. To sigurno ne uključuje golmana od 17-18 godina. Uozbiljite se.
Nisam se okomio. Prije sezonu dvije je primio gol iz slobodnjaka. Golcina. Tada sam uvidio da je neskolovan golman, ne zato sto je primio gol, nego zato sto ga he pokusao braniti kontra rukom. To je golmanska abeceda, a on je ne zna.
Kako svi imamo različit pogled na fudbal, ja nikad mladog golmana ne bih stavio, osim ako nije neki mega talenat s fantastičnim fizičkim predispozijama. Preosjetljiva i prevažna pozicija. Za mene je idealno gurnuti mladog na bekovske ili krilne pozicije ili jedan igrač u sredini terena, kao nekad Amir ili Anel…Norsborg je napisao/la: ↑ned jan 18, 2026 8:58 pmNajbezbolnije U 21 mjesto je dobar i pouzdan golman. U polju moras imati U 21 igraca koji zasluzuje da igra a na zato sto mora. Ako imas dobrog u polju nije dovoljan jedan, moras imati bar jos jednog za izmjenu. Nadam se da mladji Gojak to moze pokriti ako ne moze Cosic a za izmjenu cemo se valjda snaci.
Po meni od golmana sve počinje. I nikada tu ne bih eksperimentisao. I sada bi više volio Šehu, nego nekog mladog, perspektivnog golmana. Borac i Velež mogu to priuštiti zbog zaštićenosti. O Europi da i ne govorim.kvalitet je napisao/la: ↑ned jan 18, 2026 9:42 pmKako svi imamo različit pogled na fudbal, ja nikad mladog golmana ne bih stavio, osim ako nije neki mega talenat s fantastičnim fizičkim predispozijama. Preosjetljiva i prevažna pozicija. Za mene je idealno gurnuti mladog na bekovske ili krilne pozicije ili jedan igrač u sredini terena, kao nekad Amir ili Anel…Norsborg je napisao/la: ↑ned jan 18, 2026 8:58 pmNajbezbolnije U 21 mjesto je dobar i pouzdan golman. U polju moras imati U 21 igraca koji zasluzuje da igra a na zato sto mora. Ako imas dobrog u polju nije dovoljan jedan, moras imati bar jos jednog za izmjenu. Nadam se da mladji Gojak to moze pokriti ako ne moze Cosic a za izmjenu cemo se valjda snaci.
otjerat i njega i gusu sa njimavlami97 je napisao/la: ↑ned jan 18, 2026 8:43 pmNisam se okomio. Prije sezonu dvije je primio gol iz slobodnjaka. Golcina. Tada sam uvidio da je neskolovan golman, ne zato sto je primio gol, nego zato sto ga he pokusao braniti kontra rukom. To je golmanska abeceda, a on je ne zna.
Osim toga, mislim da bi najmanje osjetili nedovoljno kvalitetnog U21 igraca, kada bi tu poziciju pokrivao golman. Nikada ne mogu zaboraviti kada protiiv Zvezde nismo imali golmana pa su sa neke Cehinje na moru skinuli Zeljka Pavlovica da dodje hitno u Sarajevo i brani tekmu. Mali stao na gol i odmah 10 dobio. Trebamo skolovanog golmana, po mogucnosti U21.
Pavlovic tada bio junior, maloljetan.
plavi kanarinac je napisao/la: ↑ned jan 18, 2026 8:09 pmSchalke mu je ponudio ugovor na osnovu nastupa. Imao bi bonuse za svaki gol i poseban bonus ako klub izbori plasman u Bundesligu.
Ovo smo mu i mi mogli ponudit sigurno.