Ludvig Leple je napisao/la: ↑čet jan 15, 2026 8:44 am
Grbavica1 je napisao/la: ↑sri jan 14, 2026 11:19 pm
SanMan je napisao/la: ↑sri jan 14, 2026 10:57 pm
Ne mogu da vjerujem da smo presretni sa dovođenjem igrača preko 30 a i ovih preko 25 (srećom zadnjih par mjeseci niđe nisu igrali pa ih niko nije gledo - i nije htio kupiti - možda su i dobri - ni sami ne znaju)
Jel ovi nama plačaju
Jedino za Džeku bi trebali simbolično dati koju KM jer mi ga finansiski nikako nemožemo popraviti (jedino da on proslijedi u Pomozi.ba)
Kad ćemo poćeti forsirati naše mlade igrače i dovoditi igrače/talente iz nižih liga - a ima ih garant
Jarane koje nase mlade trenutno? Nabroj mi bar jednoga.
Aldian Korora.
Dečko bi uz adekvatan rad mogao postati stroj za golove. Svoju generaciju je već preskočio...
Momak ima 3 gola u 11 utakmica u kategoriji juniora, to je daleko od impresivne statistike, sto ne mora nuzno znaciti da nije talentovan niti to tvrdim, al treba biti realan...
To sto se pojavio jedan Lamine Yamal koji je sa 16 godina uspio osvojiti EURO sa seniorima, ne mora znaciti da je svaki naredni talenat na istom stepenu
Nama je izlazak u Evropu na kraju sezone moranje, tako da nemamo bas vremena za eksperimentisanje trenutno i glupa mi je ova patetika i mudrovanje oko selekcije igraca na osnovu starosne dobi
Pustite ljude da rade, bit ce vremena za preuzimanje odgovornosti ako promase