🤍
🤍
🤍
Nijaza vecina hvali...neki i kude...Glas Razuma je napisao/la: ↑sub dec 27, 2025 1:54 pmKozaric opet u klubu.
Nijaz takodjer.
Fino, fino.
Tacno je to za Kemu, meni nije drago ako ce on biti u upravi ali gazda se sada pita.MATORI je napisao/la: ↑sub dec 27, 2025 2:40 pmNijaza vecina hvali...neki i kude...Glas Razuma je napisao/la: ↑sub dec 27, 2025 1:54 pmKozaric opet u klubu.
Nijaz takodjer.
Fino, fino.
..helem nejse...
Imao sam priliku pricati sa nekoliko ljudi koji su bili blizu Keme ...ili radili neke poslove sa njim.
NIKO ga nije pohvalio.
Kazu parafraziram:
"Hoce on pomoći - ali sebi...svakom drugom...tanko"!
Ne sikirajte se Kemo neće biti u upravi.Mirek11 je napisao/la: ↑sub dec 27, 2025 2:50 pmTacno je to za Kemu, meni nije drago ako ce on biti u upravi ali gazda se sada pita.MATORI je napisao/la: ↑sub dec 27, 2025 2:40 pmNijaza vecina hvali...neki i kude...Glas Razuma je napisao/la: ↑sub dec 27, 2025 1:54 pmKozaric opet u klubu.
Nijaz takodjer.
Fino, fino.
..helem nejse...
Imao sam priliku pricati sa nekoliko ljudi koji su bili blizu Keme ...ili radili neke poslove sa njim.
NIKO ga nije pohvalio.
Kazu parafraziram:
"Hoce on pomoći - ali sebi...svakom drugom...tanko"!
Pored toga, sve ove godine nije bio od pomoci, mozda cak suprotno.
A 70 godina ima, mislim da je njegovo vrijeme proslo.
Prije bi Gredu volio vidjeti
Slazem se. Ali su misevi ispali Duvnjak i Mataradzija koji su pobjegli pred skupstinu. To su ljudi koji su dugo u i oko kluba. Svaka cast ljudima koji su rekli Ne i to obrazlozili hrabro. Ovaj Misketov i Manuelov miš je pokazao da su mu sefovi ispred Zelje. Zbog takvi ljudi nemamo trofej 13 godina i imamo 20 uprava u tih 13 godina. Klasican primjer pickaluka i ljudi koji su tu zbog licnih interesa.

Sta, ako neko ne misli kao ti, odmah je bot?Norsborg je napisao/la: ↑sub dec 27, 2025 2:48 pmNe zelim da repliciram jer se tada pojavljuje botovanje.
Ne shvatam da botovi kao sto je Sky, Amar92, Ublehas i pored svega javljaju.
Sky- u pitanje. Zasto nisi stavio AI montirani info da je Guliasvili prodat AIK-u za 5 miliona eura?
Umjesto toga stavljas AI sliku Torpeda a svi znamo da su Mirvici navijaci Zelje, ukljucujuci Ismara.
Evo nam i sponzora kluba dok je Miske bio tuGlas Razuma je napisao/la: ↑sub dec 27, 2025 1:54 pmKozaric opet u klubu.
Nijaz takodjer.
Fino, fino.
E yebo ja sve svoje da mi docekati dan kada ces ti nesto pozitivno napisati.....Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑sub dec 27, 2025 3:58 pmNa hajr bilo, sta god mislili gotovo je. Za Zelju ili spas ili kraj znat cemo brzo
A mozete qrcu svirati obadvojica.....ha ja....Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑sub dec 27, 2025 3:57 pmEvo nam i sponzora kluba dok je Miske bio tuGlas Razuma je napisao/la: ↑sub dec 27, 2025 1:54 pmKozaric opet u klubu.
Nijaz takodjer.
Fino, fino.
Slažem se. Zato sve i treba posmatrati kritički. Sa druge strane treba biti svjestan da svi grijese. Najlakše je biti general poslije bitke. Sjećam se euforije kada je Slavko dolazio, a kad je zavrsilo kako je zavrsilo, onda se psovalo ljudima koji su ga doveli. Milion je jos takvih primjera.igla je napisao/la: ↑sub dec 27, 2025 3:29 pmNikad mi nije problem različito mišljenje, ali da vidim razloge i argumente.
Ali pod različito mišljenje ne spada idolopoklonstvo ili lični interes.
Nikad neću shvatiti ljude koji daju SLIJEPU podršku ili uvijek okreću na jednu stranu. Valjda je to nedostatak ličnog samopouzdanja i manjka vjere u lične sposobnosti.
Koji je tebi ***** vise? Sta je negativno ovdje napisano? Predstavljeno je okej, prema onome sto znam ali da li sad trebam skakati od srece? Ne bi bio prvi namazani lik koji nas je utabao nakon svoje slatkorjecivosti.Dzezvar je napisao/la: ↑sub dec 27, 2025 4:02 pmE yebo ja sve svoje da mi docekati dan kada ces ti nesto pozitivno napisati.....Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑sub dec 27, 2025 3:58 pmNa hajr bilo, sta god mislili gotovo je. Za Zelju ili spas ili kraj znat cemo brzo
Veteran1965 je napisao/la: ↑sub dec 27, 2025 2:53 pmNe sikirajte se Kemo neće biti u upravi.
Znas ti dobro sta....Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑sub dec 27, 2025 4:14 pmKoji je tebi ***** vise? Sta je negativno ovdje napisano? Predstavljeno je okej, prema onome sto znam ali da li sad trebam skakati od srece? Ne bi bio prvi namazani lik koji nas je utabao nakon svoje slatkorjecivosti.Dzezvar je napisao/la: ↑sub dec 27, 2025 4:02 pmE yebo ja sve svoje da mi docekati dan kada ces ti nesto pozitivno napisati.....Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑sub dec 27, 2025 3:58 pmNa hajr bilo, sta god mislili gotovo je. Za Zelju ili spas ili kraj znat cemo brzo
Sto sam cacnuo te gdje ne treba jel, pa si sad kivan ili sto te slabo idu insajderskeDzezvar je napisao/la: ↑sub dec 27, 2025 4:25 pmZnas ti dobro sta....Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑sub dec 27, 2025 4:14 pmKoji je tebi ***** vise? Sta je negativno ovdje napisano? Predstavljeno je okej, prema onome sto znam ali da li sad trebam skakati od srece? Ne bi bio prvi namazani lik koji nas je utabao nakon svoje slatkorjecivosti.