Je li realno da padate na ove pitarske price???
Sud cemo donijeti mi (navijaci) kakav je Mirvic, ali sigurno necete to misljenje nametnuti, koliko god se trudili.
Nećemo mi donositi sud kakav je Sanin. To će pokazati rezultati i rad tima koji će voditi klub.PlavaDobrinja1921 je napisao/la: ↑sub dec 27, 2025 12:38 pmJe li realno da padate na ove pitarske price???
Sud cemo donijeti mi (navijaci) kakav je Mirvic, ali sigurno necete to misljenje nametnuti, koliko god se trudili.
Ovo samo pokazuje čime se navijači torpeda bave, ko nam je najveći dušman. Ne znam da li njih boli više ili ove domaće " isprdke".
Nebitne stvari....puno posla je pred upravom, i ne treba gubiti **** na stvari koje su iza nas.
Ne govorim ovo ljudima ali tebi moram reći da si glup, žao mi Allaha mi što ti ovo kažem, jer se neki mazlum. Da mi je samo da vidim u kakvim uslovima živiš, šta radiš. Hoću Velikim Bogom se kunem pokrenuti akciju i evo pozivam forum da ti pomognemo. Ti nemaš uopšte svoj stav, razmišljanje, nego nešto načuješ, povodiš se za većinom i tako. Ne znam, reci ako imaš neki problem pomoćemo.SamoIstina je napisao/la: ↑sub dec 27, 2025 12:34 pmMa on dobronamjerno pita, sta vam je
Kakva hinja, ne vjerujem.
Legendo izofirao si se ovih dana žestoko. Najjača da manuel ostane u upravi. Čekaj neku novu priliku da kreneš pljuvati, ako je uopšte dočekaš. Idemo jako naprijed. Prilagodi se malo.Sky1 je napisao/la: ↑sub dec 27, 2025 12:57 pmNe govorim ovo ljudima ali tebi moram reći da si glup, žao mi Allaha mi što ti ovo kažem, jer se neki mazlum. Da mi je samo da vidim u kakvim uslovima živiš, šta radiš. Hoću Velikim Bogom se kunem pokrenuti akciji i evo pozivam forum da ti pomognemo.SamoIstina je napisao/la: ↑sub dec 27, 2025 12:34 pmMa on dobronamjerno pita, sta vam je
Kako te ba nije stid? Gdje ces AI slike dijeliti ovdje da uneses nemir? Sta je s tobom?Sky1 je napisao/la: ↑sub dec 27, 2025 12:57 pmNe govorim ovo ljudima ali tebi moram reći da si glup, žao mi Allaha mi što ti ovo kažem, jer se neki mazlum. Da mi je samo da vidim u kakvim uslovima živiš, šta radiš. Hoću Velikim Bogom se kunem pokrenuti akciji i evo pozivam forum da ti pomognemo.SamoIstina je napisao/la: ↑sub dec 27, 2025 12:34 pmMa on dobronamjerno pita, sta vam je
Ja liježem i ustajem sa mislima o Želji. Jedini sam ovdje iznosio vlastita razmišljanja i mogućim modelima saradnje sa Saninom, ako vratiš moje postove, možeš ih pronaći i bio sam ma dobrom tragu. Na kraju sam jako zadovoljan kako se ovo završilo. Navijača sam kluba, a ne pojedinih oosoba. Na kraju krajeva ti se uvatio Manuela. Naravno da ću da istaknem sve one koji su radili u interesu kluba, a sigurno da on jeste i to će ti potvrditi 90% foruma, jer rezultati nečijeg rada su mjerilo. Samo po tome i cijenim ljude. Vi opet imate druge aršine i to poštujem.Veteran1965 je napisao/la: ↑sub dec 27, 2025 1:00 pmLegendo izofirao si se ovih dana žestoko. Najjača da manuel ostane u upravi. Čekaj neku novu priliku da kreneš pljuvati, ako je uopšte dočekaš. Idemo jako naprijed. Prilagodi se malo.Sky1 je napisao/la: ↑sub dec 27, 2025 12:57 pmNe govorim ovo ljudima ali tebi moram reći da si glup, žao mi Allaha mi što ti ovo kažem, jer se neki mazlum. Da mi je samo da vidim u kakvim uslovima živiš, šta radiš. Hoću Velikim Bogom se kunem pokrenuti akciji i evo pozivam forum da ti pomognemo.SamoIstina je napisao/la: ↑sub dec 27, 2025 12:34 pmMa on dobronamjerno pita, sta vam je
Nemoj Bgm, tjeras me u grijeh. Nedorastao si da diskutujes o ovim stvarima. Halali ali je tako. Prati, slusaj, razmisljaj i onda pisi. Iznesi nekada svoj sud, razmisljanje. Svi smo mi isključivozbog Želje ovdje.SamoIstina je napisao/la: ↑sub dec 27, 2025 1:01 pmKako te ba nije stid? Gdje ces AI slike dijeliti ovdje da uneses nemir? Sta je s tobom?Sky1 je napisao/la: ↑sub dec 27, 2025 12:57 pmNe govorim ovo ljudima ali tebi moram reći da si glup, žao mi Allaha mi što ti ovo kažem, jer se neki mazlum. Da mi je samo da vidim u kakvim uslovima živiš, šta radiš. Hoću Velikim Bogom se kunem pokrenuti akciji i evo pozivam forum da ti pomognemo.SamoIstina je napisao/la: ↑sub dec 27, 2025 12:34 pmMa on dobronamjerno pita, sta vam je
Ja ti se kunem zivotom ne bih se u ogledalo mogao pogledati da radim ovo sto ti radis. Ti si jednostavno necovjek.
Naravno da sam se ufatio njega, jer je radio sve da ponuda ne prođe. I ti ga hvališ onda. Čak mislim da je on iza cijelog projekta blokade, ali da su hadžiju gurnuli da valja gluposti.Sky1 je napisao/la: ↑sub dec 27, 2025 1:08 pmJa liježem i ustajem sa mislima o Želji. Jedini sam ovdje iznosio vlastita razmišljanja i mogućim modelima saradnje sa Saninom, ako vratiš moje postove, možeš ih pronaći i bio sam ma dobrom tragu. Na kraju sam jako zadovoljan kako se ovo završilo. Navijača sam kluba, a ne pojedinih oosoba. Na kraju krajeva ti se uvatio Manuela. Naravno da ću da istaknem sve one koji su radili u interesu kluba, a sigurno da on jeste i to će ti potvrditi 90% foruma, jer rezultati nečijeg rada su mjerilo. Samo po tome i cijenim ljude. Vi opet imate druge aršine i to poštujem.Veteran1965 je napisao/la: ↑sub dec 27, 2025 1:00 pmLegendo izofirao si se ovih dana žestoko. Najjača da manuel ostane u upravi. Čekaj neku novu priliku da kreneš pljuvati, ako je uopšte dočekaš. Idemo jako naprijed. Prilagodi se malo.

E prekidam post.

Ja nisam podržao je li?Veteran1965 je napisao/la: ↑sub dec 27, 2025 1:23 pmNaravno da sam se ufatio njega, jer je radio sve da ponuda ne prođe. I ti ga hvališ onda. Čak mislim da je on iza cijelog projekta blokade, ali da su hadžiju gurnuli da valja gluposti.Sky1 je napisao/la: ↑sub dec 27, 2025 1:08 pmJa liježem i ustajem sa mislima o Želji. Jedini sam ovdje iznosio vlastita razmišljanja i mogućim modelima saradnje sa Saninom, ako vratiš moje postove, možeš ih pronaći i bio sam ma dobrom tragu. Na kraju sam jako zadovoljan kako se ovo završilo. Navijača sam kluba, a ne pojedinih oosoba. Na kraju krajeva ti se uvatio Manuela. Naravno da ću da istaknem sve one koji su radili u interesu kluba, a sigurno da on jeste i to će ti potvrditi 90% foruma, jer rezultati nečijeg rada su mjerilo. Samo po tome i cijenim ljude. Vi opet imate druge aršine i to poštujem.Veteran1965 je napisao/la: ↑sub dec 27, 2025 1:00 pm
Legendo izofirao si se ovih dana žestoko. Najjača da manuel ostane u upravi. Čekaj neku novu priliku da kreneš pljuvati, ako je uopšte dočekaš. Idemo jako naprijed. Prilagodi se malo.
I šta forum zna da je on dobro radio?
I griješiš, nemamo mi druge aršine, a vrijeme ispred nas će pokazati da smo u pravu, 99% nas koji smo ovo podržali.
Prošlo je vrijeme kada ovdje nisi smio progovoriti protiv pojedinih, odmah ban i vađenje očiju. Kraj.
Kako sam rekao, podvući crtu, gledati naprijed, ne trošiti vrijeme, odnosno zaboraviti ono što je iza nas. Jako naprijed!!
hahahaa pa ti SDA bot onaj sa X, isti nick isti jezik koristiš. Nema veze, jesam bot. Tvoje mišljenje mi je baš bitno.Amidza je napisao/la: ↑sub dec 27, 2025 1:46 pmE prekidam post.
Sedam godina nisam slova napisao na ovom forumu, sad sam se prijavio samo da tebi kazem da si najveci jad kojeg sam ikad vidio u zivotu.
Botino jedna ucmala, mjesecima ovdje petljas, lazes, izmisljas i spinujes, sad si dosao i do dijeljenja montiranih slika.
**** li te onaj ko te placa da te ****![]()