JEDINO LOGICNO A I REALNOavlami97 je napisao/la: ↑sri dec 10, 2025 5:21 pmsamodzulijano_pike je napisao/la: ↑sri dec 10, 2025 4:57 pmGovori mi prijatelj, Mirvić završeno, ulazi od NG.
Pozdravljamo se sa 9 igraca na zimu
sve rašćerati što reče Gavran
Magla
Mi svakao ne trebamo tražiti novog trenera prije pauze.cipiripi je napisao/la: ↑čet dec 11, 2025 1:02 pmKad mozemo ocekivati konkretnu ponudu, da li ce ona biti na stolu za vrijeme skore Skupstine i da se moze o njoj odlucivat ?
Mi nemamo puno vremena za cekanje, ide zimska pauza, nakon toga pripreme, mi moramo dovesti novog trenera i moramo se pojacati, mi ne smijemo zavisiti od toga da li ce doci investitor ili nece, moramo se postaviti kao i do sada, jer klub mora nastavit funkcionisat
Ono sto se jedino radi je da se ceka rasplet oko ove price oko investitora...tek ce se onda krenuti u akcjju....ublehas je napisao/la: ↑čet dec 11, 2025 1:22 pmMi svakao ne trebamo tražiti novog trenera prije pauze.cipiripi je napisao/la: ↑čet dec 11, 2025 1:02 pmKad mozemo ocekivati konkretnu ponudu, da li ce ona biti na stolu za vrijeme skore Skupstine i da se moze o njoj odlucivat ?
Mi nemamo puno vremena za cekanje, ide zimska pauza, nakon toga pripreme, mi moramo dovesti novog trenera i moramo se pojacati, mi ne smijemo zavisiti od toga da li ce doci investitor ili nece, moramo se postaviti kao i do sada, jer klub mora nastavit funkcionisat
Koliko sam mogao upratiti, mi se svakako ponašamo kao da investitor neće doći, tako da nije baš da se ništa ne radi i samo čeka.
Ako se, kao što se piše, vrlo brzo očekuje i ta famozna ponuda, neozbilno je išta značajnije raditi u skorom perodu. Ako ne dođe do nekog roka, siguran sam da će se naći neko rješenja i za trenra i za igrački kadar.
Ma kakvo vraćanje, ja ne bih iz više razloga, a najbitniji je taj sportski gdje slabo mogu dati...Sky1 je napisao/la: ↑čet dec 11, 2025 10:42 amŠta mislite o povratku Radovca i Krpića? Ja njih ne bih vraćao, pokušati nekako raskinuti ugovore sa njima, a vratiti ih bi bila velika greška. Još i prije, nego ih je Adžem odstranio iz prvog tima, kukalo se na njih. Krpić ostario, fula zicere. Radovac trom, spor i td.
Nadam se iskreno da će biti nešto od toga, jer koliko god da mi nećemo, novca nema i na ovaj način ga ne možemo navući dovoljno da budemo konkurentni na terenu i izvan terena. Nadam se isto tako da ukoliko bude nešto, da je naš Željezničar dobro zaštićen i da ne dužim priču više...Dzezvar je napisao/la: ↑čet dec 11, 2025 2:08 pmOno sto se jedino radi je da se ceka rasplet oko ove price oko investitora...tek ce se onda krenuti u akcjju....ublehas je napisao/la: ↑čet dec 11, 2025 1:22 pmMi svakao ne trebamo tražiti novog trenera prije pauze.cipiripi je napisao/la: ↑čet dec 11, 2025 1:02 pmKad mozemo ocekivati konkretnu ponudu, da li ce ona biti na stolu za vrijeme skore Skupstine i da se moze o njoj odlucivat ?
Koliko sam mogao upratiti, mi se svakako ponašamo kao da investitor neće doći, tako da nije baš da se ništa ne radi i samo čeka.
Ako se, kao što se piše, vrlo brzo očekuje i ta famozna ponuda, neozbilno je išta značajnije raditi u skorom perodu. Ako ne dođe do nekog roka, siguran sam da će se naći neko rješenja i za trenra i za igrački kadar.
To je po meni i normalno razmišljanje. Naravno da ne treba čekati investitora u nedogled, ali isto tako nije ispravno da ti krećeš sa nekim procesima koje neko može poništiti za 10-15-20 dana.Dzezvar je napisao/la: ↑čet dec 11, 2025 2:08 pmOno sto se jedino radi je da se ceka rasplet oko ove price oko investitora...tek ce se onda krenuti u akcjju....ublehas je napisao/la: ↑čet dec 11, 2025 1:22 pmMi svakao ne trebamo tražiti novog trenera prije pauze.cipiripi je napisao/la: ↑čet dec 11, 2025 1:02 pmKad mozemo ocekivati konkretnu ponudu, da li ce ona biti na stolu za vrijeme skore Skupstine i da se moze o njoj odlucivat ?
ne lozi raju,znas i sam da od toga nema nista...Dzezvar je napisao/la: ↑čet dec 11, 2025 2:08 pmOno sto se jedino radi je da se ceka rasplet oko ove price oko investitora...tek ce se onda krenuti u akcjju....ublehas je napisao/la: ↑čet dec 11, 2025 1:22 pmMi svakao ne trebamo tražiti novog trenera prije pauze.cipiripi je napisao/la: ↑čet dec 11, 2025 1:02 pmKad mozemo ocekivati konkretnu ponudu, da li ce ona biti na stolu za vrijeme skore Skupstine i da se moze o njoj odlucivat ?
Ako iko lozi onda si to ti......gavran je napisao/la: ↑čet dec 11, 2025 4:09 pmne lozi raju,znas i sam da od toga nema nista...Dzezvar je napisao/la: ↑čet dec 11, 2025 2:08 pmOno sto se jedino radi je da se ceka rasplet oko ove price oko investitora...tek ce se onda krenuti u akcjju....ublehas je napisao/la: ↑čet dec 11, 2025 1:22 pm
Mi svakao ne trebamo tražiti novog trenera prije pauze.
nisam fulio plave su danas
petkom zelene
ja sam nevino optuzen
vidi ko se javlja