Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

SamoIstina
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon dec 08, 2025 11:49 am

Ma kakav Ivankovic, to je patka.

Dzezvar
Kontakt:

pon dec 08, 2025 12:10 pm

Bozidar Radosevic je napisao/la:
pon dec 08, 2025 11:35 am
Sky1 je napisao/la:
pon dec 08, 2025 11:27 am
Dzezvar je napisao/la:
pon dec 08, 2025 10:42 am

I meni je bas zapalo za oci....isto kao da nekome nije stalo do investitora...
Ili ovi sa govneta nabadaju ili neko u klubu razmislja ovim drugim pravcem koji sam naveo...
Nebi me cudilo da ovo sve kuha Salcin jer njemu jedino ne odgovara ulazak investitora.
Kako se može otjerati taj Salčin? Da ga mi navijači tjeramo, ostatak Uprave ili Skupštima. Vidimo da je previše štete nanio klubu. Lik se mora odstaniti oz kluba.
Pola prosle i pola ove skupstine je u odlicnim odnosom s doticnim.
Opet Bozo sveznalica.....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Bozidar Radosevic
Kontakt:

pon dec 08, 2025 12:27 pm

Dzezvar je napisao/la:
Sky1 je napisao/la:
pon dec 08, 2025 11:27 am

Kako se može otjerati taj Salčin? Da ga mi navijači tjeramo, ostatak Uprave ili Skupštima. Vidimo da je previše štete nanio klubu. Lik se mora odstaniti oz kluba.
Jel nije? Ili treba da se screenshotovi pocnu objavljivati iz jula pa da vidimo koliko je sati ?

Dzezvar
Kontakt:

pon dec 08, 2025 12:38 pm

Dzezvar je napisao/la:

Jel nije? Ili treba da se screenshotovi pocnu objavljivati iz jula pa da vidimo koliko je sati ?
Pa objavi....
Sta je problem...
Naravno ako ih imas...sto cisto sumnjam

sisma.smas
Kontakt:

pon dec 08, 2025 12:41 pm

objavite SVE sto imate, ne kontam sta krijete, ovdje ste iza nekih nickova, bar imajte toliko svijesti i iznesite istine.

kb80
Kontakt:

pon dec 08, 2025 12:54 pm

PlavaDobrinja1921 je napisao/la:
pon dec 08, 2025 11:45 am
Nema logike dovodit trenera dok se ne vidi šta će biti na skupštini, ko hoće da dovede nek ga on plaća iz svog džepa, dosta je iživljavanja na račun kluba.
Bilo bi blago rečeno neozbiljno sada dovesti trenera i dati mu ugovor... Naravno, prvo skupština, pa da vidimo ko smo i šta smo, pa onda trener ili "trener"

ANamelessGhoul
Kontakt:
Status: Online

pon dec 08, 2025 12:56 pm

Pusti ti to klub nam još ništa nije objavio za adzema da je bivsi

djidomova
Kontakt:

pon dec 08, 2025 1:11 pm

Ja se nadam da cemo se skupiti na dan skupstine i cekati odluku.

Pun mi je kofer sjedenja i cekanja da neko nesto uradi i kaze.

Jasno je da bez strateskog ne mozemo i da je ova kao i svaka prethodna garnitura uprave ili skupstine podijeljenja po tom pitanju, jer, prema ovome sto citam ovdje, je i ranije propalo sa nekim investitorima i slicno.

Ukoliko budu glasali protiv, volio bih tacno znati imena i prezimena tih ljudi, pa da im se javno zabrani ulazak na stadion. Ovo pod kozu ne moze.
A nije da imamo trenutno boljih opcija od strateskog, za koju nisam nikad bio, ali nemamo drugog izlaza.
Željezničar za život cijeli!

dobar tri
Kontakt:

pon dec 08, 2025 1:26 pm

Jel zna neko na koju foru je Alihodzic vec desetu godinu u klubu? Svi se mijenjaju osim njega i Pekica, al za Pekica mi je bar jasno jer covjek zna sta radi

kb80
Kontakt:

pon dec 08, 2025 1:30 pm

dobar tri je napisao/la:
Jel zna neko na koju foru je Alihodzic vec desetu godinu u klubu? Svi se mijenjaju osim njega i Pekica, al za Pekica mi je bar jasno jer covjek zna sta radi
Sve su to likovi, osim Pekića kojeg ne bih sklanjao, koji ne žele da dođe investitor, jer znaju da im je noga...
Tako i ovi što neće dići ruku za istog su ti koji znaju da im je noga...

milanribar
Kontakt:

pon dec 08, 2025 1:44 pm

Dzezvar je napisao/la:
pon dec 08, 2025 12:38 pm
Dzezvar je napisao/la:

Pa objavi....
Sta je problem...
Naravno ako ih imas...sto cisto sumnjam
Ma niđe veze, bukvalno ga svi napali prvi put kad se pojavio na skupštini jer je otjerao na svoju ruku neke ljude iz omladinskog pogona a doveo trenere za koje je on mislio da treba. Stvarno ne znam kako se izvukao i na koji fazon tad.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon dec 08, 2025 1:51 pm

dobar tri je napisao/la:
Covjek ima ugovor na neodređeno i do sada ga niko nije pokusao ni raskinut, zasto je to tako znaju ljudi iz Uprave.

Da li imamo neke koristi od njega nemamo, da li cemo imat necemo i ni meni nije jasno zasto je doticni jos uvijek uposlenik kluba.

Ali kada znamo da na platnom spisku imamo 41 igraca halo 41 onda je doticni najmanji problem. Od ovih 41 da ih je 2/3 na platnom spisku i da imaju po 2000 KM platu mnogo je za budzet.

Ociti dokaz da se neko ugradjuje u plate igraca, ko je taj ko je to aminovo i odobrio, e tu je korjen problema. Mi dolazimo na utakmice, kupujemo clnaske, godisnje, posjecujemo klupski shop dok neko uzima dio kolaca od tih prihoda. Na kraju svega mi OBICNI navijaci ispadamo ovce, ali misljenja sam da nece vise. Jednom je proslo u eri Zuje, drugi put je proslo u eri Cerica, treci put prije 2 godine, dosta je vise ljudi bozji.

Zeljo je nas koliko i vas i dosta je vise da nas pravite budalama, ili dovedite investitora ili idemo kao Celik u cetvrti rang, ali kad se vratimo za 5-6 godina da barem budemo cisti i od drzave i od uhljupa koji nas zele odvesti u sunovrat.
Alea iacta est!

plavi kanarinac
Kontakt:

pon dec 08, 2025 2:01 pm

Mi samo imamo muda kad treba nekog naseg u nasoj avliji, nemoj da sudija, menadzer, peti osmi deseti ima problem samo ... Al hajde to smo mi, *****, amebe kako nas zovu i ne grijese kad to kazu.
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

plavi kanarinac
Kontakt:

pon dec 08, 2025 2:13 pm

I ovaj bivsi zrinjskog, samo zrinjski vodio, vodio ga u periodu full protekcije na i van terena, vodio ga u periodu sa najboljim kadrom... Da je on nesto sam iskreirao i zavrsio nije.

Ide dubioza veca od ove u kojoj smo bili al haj samo nek rotacija radi trenera igraca uprava bogova samo nek se rotira...
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Sky1
Kontakt:

pon dec 08, 2025 2:18 pm

Kada dodje vrijeme da se traži trener, samo Hrvata nekog, jedino oni od bivše Juge imaju sposoban i školovan kadar. Možda Slovenac i oni su pismeni, ovo ostalo je vrtnja u krug. Ne može biti dobar trener, a životu nije pročitao ništa više od školske lektire. To su ti ovi naši, "naše legende", a sve goli prevarant i to sa vokabularom tri riječi.

milanribar
Kontakt:

pon dec 08, 2025 2:26 pm

Sky1 je napisao/la:
pon dec 08, 2025 2:18 pm
Kada dodje vrijeme da se traži trener, samo Hrvata nekog, jedino oni od bivše Juge imaju sposoban i školovan kadar. Možda Slovenac i oni su pismeni, ovo ostalo je vrtnja u krug. Ne može biti dobar trener, a životu nije pročitao ništa više od školske lektire. To su ti ovi naši, "naše legende", a sve goli prevarant i to sa vokabularom tri riječi.
Na tržištu slobodne sve naše legende i "legnede" trenerske: Rusmir Cviko, Amar Osim, Edis Mulalić, Nedim Jusufbegović, Meša Baždarević.
Ko će nam se zakačit sad.

Od ostalih slobodni Zlatan Nalić, Slaven Musa, Rendulić, Ivanković, Janković...

Od trenera iz Hrvatske meni najzanimljiviji Igor Bišćan.

DizelForce
Kontakt:

pon dec 08, 2025 2:27 pm

slika

Dzezvar
Kontakt:

pon dec 08, 2025 2:29 pm

cipiripi je napisao/la:
dobar tri je napisao/la:
Covjek ima ugovor na neodređeno i do sada ga niko nije pokusao ni raskinut, zasto je to tako znaju ljudi iz Uprave.

Da li imamo neke koristi od njega nemamo, da li cemo imat necemo i ni meni nije jasno zasto je doticni jos uvijek uposlenik kluba.

Ali kada znamo da na platnom spisku imamo 41 igraca halo 41 onda je doticni najmanji problem. Od ovih 41 da ih je 2/3 na platnom spisku i da imaju po 2000 KM platu mnogo je za budzet.

Ociti dokaz da se neko ugradjuje u plate igraca, ko je taj ko je to aminovo i odobrio, e tu je korjen problema. Mi dolazimo na utakmice, kupujemo clnaske, godisnje, posjecujemo klupski shop dok neko uzima dio kolaca od tih prihoda. Na kraju svega mi OBICNI navijaci ispadamo ovce, ali misljenja sam da nece vise. Jednom je proslo u eri Zuje, drugi put je proslo u eri Cerica, treci put prije 2 godine, dosta je vise ljudi bozji.

Zeljo je nas koliko i vas i dosta je vise da nas pravite budalama, ili dovedite investitora ili idemo kao Celik u cetvrti rang, ali kad se vratimo za 5-6 godina da barem budemo cisti i od drzave i od uhljupa koji nas zele odvesti u sunovrat.
Jedini ima profi licencu....jedini je to razlog

400000razloga
Kontakt:

pon dec 08, 2025 2:34 pm

Uprava,
ide li hajc
kup je naš,
a ništa nam ne znači.

dobar tri
Kontakt:

pon dec 08, 2025 2:34 pm

Dzezvar je napisao/la:
pon dec 08, 2025 2:29 pm
cipiripi je napisao/la:
dobar tri je napisao/la:

Jedini ima profi licencu....jedini je to razlog
haj ima smisla...

Trenutno korisnika/ca: SamoNapad i 71 gost.

Prijava