dobar tri je napisao/la: ↑pon dec 08, 2025 1:26 pm
Jel zna neko na koju foru je Alihodzic vec desetu godinu u klubu? Svi se mijenjaju osim njega i Pekica, al za Pekica mi je bar jasno jer covjek zna sta radi
Covjek ima ugovor na neodređeno i do sada ga niko nije pokusao ni raskinut, zasto je to tako znaju ljudi iz Uprave.
Da li imamo neke koristi od njega nemamo, da li cemo imat necemo i ni meni nije jasno zasto je doticni jos uvijek uposlenik kluba.
Ali kada znamo da na platnom spisku imamo 41 igraca halo 41 onda je doticni najmanji problem. Od ovih 41 da ih je 2/3 na platnom spisku i da imaju po 2000 KM platu mnogo je za budzet.
Ociti dokaz da se neko ugradjuje u plate igraca, ko je taj ko je to aminovo i odobrio, e tu je korjen problema. Mi dolazimo na utakmice, kupujemo clnaske, godisnje, posjecujemo klupski shop dok neko uzima dio kolaca od tih prihoda. Na kraju svega mi OBICNI navijaci ispadamo ovce, ali misljenja sam da nece vise. Jednom je proslo u eri Zuje, drugi put je proslo u eri Cerica, treci put prije 2 godine, dosta je vise ljudi bozji.
Zeljo je nas koliko i vas i dosta je vise da nas pravite budalama, ili dovedite investitora ili idemo kao Celik u cetvrti rang, ali kad se vratimo za 5-6 godina da barem budemo cisti i od drzave i od uhljupa koji nas zele odvesti u sunovrat.