Opet Bozo sveznalica.....Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑pon dec 08, 2025 11:35 amPola prosle i pola ove skupstine je u odlicnim odnosom s doticnim.Sky1 je napisao/la: ↑pon dec 08, 2025 11:27 amKako se može otjerati taj Salčin? Da ga mi navijači tjeramo, ostatak Uprave ili Skupštima. Vidimo da je previše štete nanio klubu. Lik se mora odstaniti oz kluba.Dzezvar je napisao/la: ↑pon dec 08, 2025 10:42 am
I meni je bas zapalo za oci....isto kao da nekome nije stalo do investitora...
Ili ovi sa govneta nabadaju ili neko u klubu razmislja ovim drugim pravcem koji sam naveo...
Nebi me cudilo da ovo sve kuha Salcin jer njemu jedino ne odgovara ulazak investitora.
Jel nije? Ili treba da se screenshotovi pocnu objavljivati iz jula pa da vidimo koliko je sati ?Dzezvar je napisao/la: ↑pon dec 08, 2025 12:10 pmOpet Bozo sveznalica.....Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑pon dec 08, 2025 11:35 amPola prosle i pola ove skupstine je u odlicnim odnosom s doticnim.
Pa objavi....Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑pon dec 08, 2025 12:27 pmJel nije? Ili treba da se screenshotovi pocnu objavljivati iz jula pa da vidimo koliko je sati ?Dzezvar je napisao/la: ↑pon dec 08, 2025 12:10 pmOpet Bozo sveznalica.....Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑pon dec 08, 2025 11:35 am
Pola prosle i pola ove skupstine je u odlicnim odnosom s doticnim.
Bilo bi blago rečeno neozbiljno sada dovesti trenera i dati mu ugovor... Naravno, prvo skupština, pa da vidimo ko smo i šta smo, pa onda trener ili "trener"PlavaDobrinja1921 je napisao/la: ↑pon dec 08, 2025 11:45 amNema logike dovodit trenera dok se ne vidi šta će biti na skupštini, ko hoće da dovede nek ga on plaća iz svog džepa, dosta je iživljavanja na račun kluba.
Sve su to likovi, osim Pekića kojeg ne bih sklanjao, koji ne žele da dođe investitor, jer znaju da im je noga...
Ma niđe veze, bukvalno ga svi napali prvi put kad se pojavio na skupštini jer je otjerao na svoju ruku neke ljude iz omladinskog pogona a doveo trenere za koje je on mislio da treba. Stvarno ne znam kako se izvukao i na koji fazon tad.Dzezvar je napisao/la: ↑pon dec 08, 2025 12:38 pmPa objavi....Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑pon dec 08, 2025 12:27 pmJel nije? Ili treba da se screenshotovi pocnu objavljivati iz jula pa da vidimo koliko je sati ?
Sta je problem...
Naravno ako ih imas...sto cisto sumnjam
Covjek ima ugovor na neodređeno i do sada ga niko nije pokusao ni raskinut, zasto je to tako znaju ljudi iz Uprave.
Na tržištu slobodne sve naše legende i "legnede" trenerske: Rusmir Cviko, Amar Osim, Edis Mulalić, Nedim Jusufbegović, Meša Baždarević.Sky1 je napisao/la: ↑pon dec 08, 2025 2:18 pmKada dodje vrijeme da se traži trener, samo Hrvata nekog, jedino oni od bivše Juge imaju sposoban i školovan kadar. Možda Slovenac i oni su pismeni, ovo ostalo je vrtnja u krug. Ne može biti dobar trener, a životu nije pročitao ništa više od školske lektire. To su ti ovi naši, "naše legende", a sve goli prevarant i to sa vokabularom tri riječi.
Jedini ima profi licencu....jedini je to razlogcipiripi je napisao/la: ↑pon dec 08, 2025 1:51 pmCovjek ima ugovor na neodređeno i do sada ga niko nije pokusao ni raskinut, zasto je to tako znaju ljudi iz Uprave.
Da li imamo neke koristi od njega nemamo, da li cemo imat necemo i ni meni nije jasno zasto je doticni jos uvijek uposlenik kluba.
Ali kada znamo da na platnom spisku imamo 41 igraca halo 41 onda je doticni najmanji problem. Od ovih 41 da ih je 2/3 na platnom spisku i da imaju po 2000 KM platu mnogo je za budzet.
Ociti dokaz da se neko ugradjuje u plate igraca, ko je taj ko je to aminovo i odobrio, e tu je korjen problema. Mi dolazimo na utakmice, kupujemo clnaske, godisnje, posjecujemo klupski shop dok neko uzima dio kolaca od tih prihoda. Na kraju svega mi OBICNI navijaci ispadamo ovce, ali misljenja sam da nece vise. Jednom je proslo u eri Zuje, drugi put je proslo u eri Cerica, treci put prije 2 godine, dosta je vise ljudi bozji.
Zeljo je nas koliko i vas i dosta je vise da nas pravite budalama, ili dovedite investitora ili idemo kao Celik u cetvrti rang, ali kad se vratimo za 5-6 godina da barem budemo cisti i od drzave i od uhljupa koji nas zele odvesti u sunovrat.
haj ima smisla...Dzezvar je napisao/la: ↑pon dec 08, 2025 2:29 pmJedini ima profi licencu....jedini je to razlogcipiripi je napisao/la: ↑pon dec 08, 2025 1:51 pmCovjek ima ugovor na neodređeno i do sada ga niko nije pokusao ni raskinut, zasto je to tako znaju ljudi iz Uprave.
Da li imamo neke koristi od njega nemamo, da li cemo imat necemo i ni meni nije jasno zasto je doticni jos uvijek uposlenik kluba.
Ali kada znamo da na platnom spisku imamo 41 igraca halo 41 onda je doticni najmanji problem. Od ovih 41 da ih je 2/3 na platnom spisku i da imaju po 2000 KM platu mnogo je za budzet.
Ociti dokaz da se neko ugradjuje u plate igraca, ko je taj ko je to aminovo i odobrio, e tu je korjen problema. Mi dolazimo na utakmice, kupujemo clnaske, godisnje, posjecujemo klupski shop dok neko uzima dio kolaca od tih prihoda. Na kraju svega mi OBICNI navijaci ispadamo ovce, ali misljenja sam da nece vise. Jednom je proslo u eri Zuje, drugi put je proslo u eri Cerica, treci put prije 2 godine, dosta je vise ljudi bozji.
Zeljo je nas koliko i vas i dosta je vise da nas pravite budalama, ili dovedite investitora ili idemo kao Celik u cetvrti rang, ali kad se vratimo za 5-6 godina da barem budemo cisti i od drzave i od uhljupa koji nas zele odvesti u sunovrat.