Oduzmi, koliko imas oduzeti od pocetka sezone? Gdje je to neko zakinut protiv nas? Jel bilo toliko ponistenih golova protiv nas, nesuđenih penala, ofsajda ili?Valter je napisao/la: ↑uto nov 04, 2025 7:11 pmKada se već ovako sabire možda da oduzmemo dva ili tri boda protiv Posušja zbog nedosuđenog crvenog kartona.plavi kanarinac je napisao/la: ↑uto nov 04, 2025 5:44 pmMene samo boli sto evo nek je x velez i nek su siroki i radnik po 3 boda to je 7 bodova ... Direktno oduzetih od saveza sudija i ekipe... I onda neko kaze lose vako nako a imali bi 29 bodova.
Ali eto, nek bude da smo karina i adzem karina i igraci karina i sve karina... Pu
Adžem nije karina, ali igra pod njegovom palicom je uglavnom loša i bezidejna. A mere biti da i ovo nekom zvuči kao pu
Faktor je zadnjih godinu i jace jako blizak nasoj upravi, mnoge su stvari prvi znali i objavili. Sumnjam da je ovo narucen tekst jer je objektivno napisan. Ocekivali smo svi kako je najavljen, a izgleda da je mahalska istinita. Da od boljih napadaca smo izabrali njega jer je bio ponudjen od strane agenta koji je blizak SS.
Borac,zrinjski,sarajevo dobili iskljucivo na pritisak sa tribina nikako nekom vauuuu igrom.U posusju dobili ne znam ni ja kako,frljokom Alica...veleza dobili onom bombom erica inace nebi go dali do sabaha....realno prelazni rok odradjen katastrofalno.Pokusalo se ovdje ukazivati na to ali smo bili neprijatelji kluba i mrzitelji lika i djela uprave i admira adzema.plavi kanarinac je napisao/la: ↑uto nov 04, 2025 8:28 pmOduzmi, koliko imas oduzeti od pocetka sezone? Gdje je to neko zakinut protiv nas? Jel bilo toliko ponistenih golova protiv nas, nesuđenih penala, ofsajda ili?Valter je napisao/la: ↑uto nov 04, 2025 7:11 pmKada se već ovako sabire možda da oduzmemo dva ili tri boda protiv Posušja zbog nedosuđenog crvenog kartona.plavi kanarinac je napisao/la: ↑uto nov 04, 2025 5:44 pmMene samo boli sto evo nek je x velez i nek su siroki i radnik po 3 boda to je 7 bodova ... Direktno oduzetih od saveza sudija i ekipe... I onda neko kaze lose vako nako a imali bi 29 bodova.
Ali eto, nek bude da smo karina i adzem karina i igraci karina i sve karina... Pu
Adžem nije karina, ali igra pod njegovom palicom je uglavnom loša i bezidejna. A mere biti da i ovo nekom zvuči kao pu
Fakat pitam.
Da je bilo koji drugi sudija bio Velez bi dobio crveni vec na poluvremenu, Pidro napravio 20 faulova a tek u 90toj minuti zuti.svabo je napisao/la: ↑sri nov 05, 2025 6:41 amKod Peljte penal kad ti se od saigrača lopta odbije u ruku, u Liverpoolu nije penal kad defanzivca direktno od šuta lopta pogodi u ruku. Alibi sudija koji gleda kome će se manje zamjeriti, draže mi je kad nam Gigović i Njegomirović sude. S Peljtom nikad ne bi mogli dobiti Borca.
Ne treba pretjerivat. Zrinjski i Sarajevo nam šanse nisu napravili kako treba pogotovo Zrinjski, Borac su dobile tribine. Najveći problem je što se nije našo napadač ni prava zamjena za Dangubića. Ne igramo dobro protiv ekipa koje bi trebale bit slabije od nas tj. na papiru su slabije i to je problem koji treba riješit na polusezoni a do tad se održat u vrhu tabele.Dzezvar je napisao/la: ↑sri nov 05, 2025 6:19 amBorac,zrinjski,sarajevo dobili iskljucivo na pritisak sa tribina nikako nekom vauuuu igrom.U posusju dobili ne znam ni ja kako,frljokom Alica...veleza dobili onom bombom erica inace nebi go dali do sabaha....realno prelazni rok odradjen katastrofalno.Pokusalo se ovdje ukazivati na to ali smo bili neprijatelji kluba i mrzitelji lika i djela uprave i admira adzema.plavi kanarinac je napisao/la: ↑uto nov 04, 2025 8:28 pmOduzmi, koliko imas oduzeti od pocetka sezone? Gdje je to neko zakinut protiv nas? Jel bilo toliko ponistenih golova protiv nas, nesuđenih penala, ofsajda ili?
Fakat pitam.
Krpic,radovac,Al jaber,Karjasevic,dangubic su onako na prvu igraci koji su iznijeli proteklu sezonu i sa kojima smo izborili europu.Niti za jednog nismo doveli adekvatnu zamjenu....
Realno ljudi ne igramo dobro....