E jbg, Madzid ocito krizni. Nema njega do evrope naredne godine 99% ako ih operiše.
Ovo nam je problem jer nam treba ovakav tip igrača.
Hahaha e normala brate .. hahahaLudvig Leple je napisao/la: ↑pon okt 20, 2025 5:34 pmKako misliš čudne?plavi kanarinac je napisao/la: ↑pon okt 20, 2025 5:18 pmNisi prvi koji objavljuje najmanje cudne osvrte na utakmicu. Ali dobro, vrebate, neka vrebate.Ludvig Leple je napisao/la: ↑pon okt 20, 2025 2:48 pmIgra nikakva kao i ranije kad god naletimo na zid.
Imamo ludu sreću što je Cveta u formi i što pravi razliku na terenu.
Seedorf nije igrač za prve postave i to ponavljam već duži period. Nadam se da će ga klupirati već narednu utakmicu jer dečko pravi katastrofalne greške.
Sreća pa nam ne svira faul i crveni.
Da li si gledao utakmicu ili onako samo pišeš po forumu?
Dalje, ne vrebam ja ništa, moj stav od početka avanture zvane Admir Adžem je isti, a to je da je on jedan obični qrac od ovce. Uhljeb koji je došao zbog familijarnih odnosa sa članom Uprave i to je tako. Mi igre nismo imali i nemamo je i dalje.
Znaš sta je problem? Kada počne gubiti utakmicu za utakmicom, e onda ćeš ti i slični tebi da skinete roze naočale, a taj scenarijo je neminovan.
Zasto na ovaj nacin targetiras ljude na forumu ako imaju drugacije misljenje...plavi kanarinac je napisao/la: ↑pon okt 20, 2025 11:11 pmHahaha e normala brate .. hahahaLudvig Leple je napisao/la: ↑pon okt 20, 2025 5:34 pmKako misliš čudne?plavi kanarinac je napisao/la: ↑pon okt 20, 2025 5:18 pm
Nisi prvi koji objavljuje najmanje cudne osvrte na utakmicu. Ali dobro, vrebate, neka vrebate.
Da li si gledao utakmicu ili onako samo pišeš po forumu?
Dalje, ne vrebam ja ništa, moj stav od početka avanture zvane Admir Adžem je isti, a to je da je on jedan obični qrac od ovce. Uhljeb koji je došao zbog familijarnih odnosa sa članom Uprave i to je tako. Mi igre nismo imali i nemamo je i dalje.
Znaš sta je problem? Kada počne gubiti utakmicu za utakmicom, e onda ćeš ti i slični tebi da skinete roze naočale, a taj scenarijo je neminovan.jes te nesto ado uvrijedio opasno.