Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

fcz
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned okt 05, 2025 7:32 pm

ubaceni element je napisao/la:
ned okt 05, 2025 7:25 pm
fcz je napisao/la:
ned okt 05, 2025 7:20 pm
Nakon 10 (ili da ipak pricamo o 12?) utakmica se vec mogu uociti neki obrasci. Ono sto je prilicno vidljivo bi se moglo sazeti u nesto kao - kuci nindze, u gostima mindze.

Kuci smo svakog nadigrali, ukljucujuci i Koper. U gostima smo u svakoj utakmici bili uzasno nesigurni, smotani, cak i prilicno podredjeni.
Navedi utakmicu gdje smo imali ok sudjenje u gostima.
OK? Koper, Posusje, Vrapcici, Doboj.

Dosta tendenciozno u Bijeljini.

Teska kradja u Sirokom.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

ubaceni element
Kontakt:

ned okt 05, 2025 7:38 pm

Posusje pobjedili, Vrapcici pobjedili (iako nas je i tu karao), Doboj nije nam dao preci centar. Znaci iz te 3 sto si naveo donijeli smo 7 bodova. Sta ti to govori? Ukoliko smo imali sudjenje koje barem lici na ok (iako nije bilo ok ni i Vrapcicima ni u Doboju), mi nismo izgubili.

alombardo
Kontakt:

ned okt 05, 2025 7:38 pm

Da je bilo imalo pravde imali bi minimalno jos 4 boda i bili prvi

alombardo
Kontakt:

ned okt 05, 2025 7:39 pm

ubaceni element je napisao/la:
ned okt 05, 2025 7:00 pm
Ma sta da komentarises, muka mi je. Igraci nisu roboti, kad te neko yebe u zdrav mozak ne mozes ostati pribran i igrati normalno. Zivim za dan kad cemo skupiti muda i izaci s terena na prvu pljacku.
Nebi nista dobili

SamoNapad
Kontakt:

ned okt 05, 2025 7:43 pm

Bez obzira na sudjenje opet nasa ekipa napravi dosta prilika da smo trebali izvuci x.
Ali eto Posusje smo dobili danas izgubili nista specijalno. Moramo nastaviti igrati jos jace i ove ekipe moramo nadigrati ako mislimo uzimati bodove jer tek se pocelo igrati, dosta bodova je u igri.
U drugom poluvremenu puno vise smisla je bilo u igri i izgradnji u napada na postavljenu odbranu.

plavi kanarinac
Kontakt:

ned okt 05, 2025 8:02 pm

Najgori mi je taj vec izgleda genetski patern koji se pretvara u mentalni fenotip vecine ljudi... KOGA BA BOLI ***** STO TI JE SUDIJA PONISTIO GOL, STO NISI DAO JOS 4??!?!?

TO JE NAS MENTALITET. TREBA NAS JEBATI PA NAS POKLATI KOLEKTIVNO.

Boze sačuvaj.

Da ti je priznat cist gol na 0:1 i ovdje i u brijegu citavu tekmu bi drugacije se poslozilo o cemu pricamo mi ba?

Kakva je psihicka situacija kod svakog pojedinca onda kad te karaju dje god maknes u startu, dajes golove ponistavaju se, gost povede i pusis *****?

Moze kuci jer je pritisak previsok sa tribina i jer imas vjetar u leđa sa tribina, a sudija iako silji ne može pred tolikim brojem ljudi. Danas i u s.brijegu idealno za sfuseriti na glupim stvarima i ponisten cist go.

JOS IZADJE OVAJ MRTVI DUSKO I KAZE CISTA POBJEDA I MI SE KO SLAZEMO S NJIM JER STO NISMO ZABILI JOS 8 KOMADA?!? PARALIZA.

MRTVE TI ***** DUSKO.
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Jacksparrow
Kontakt:

Evo i rudar kolju
FCŽ

Gyasi13
Kontakt:

ned okt 05, 2025 8:03 pm

Nismo mi boda zasluzili bez obzira na sudije.

Jacksparrow
Kontakt:

ned okt 05, 2025 8:05 pm

Eno sad ni boda zasluzili nismo
FCŽ

salle86
Kontakt:

ned okt 05, 2025 8:18 pm

Vaditi se na suđenje iz kola u kolo a maksimum koliko protiv toga radimo je pisanje na forumu, je traženje alibija za neuspjehe.
Ok, nekad je gore nekad još gore ali za ovo danas da si bio 20% bolji ne bi ni sudije pomogle. Ili bi morale još potegnuti a to je onda drugi par opanaka
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

exbabilon
Kontakt:

ned okt 05, 2025 8:24 pm

Tako je braco, nemojte se ni zaliti, gledajte i sutite.

Doci ce ovo sve na svoje kad nam Borac dovoljno odmakne. Ovo je kazna koju moramo odraditi jer smo se usudili biti blizu. Cim opet budemo na.-10 ide solidan kriteriji i na strani.

plavi kanarinac
Kontakt:

ned okt 05, 2025 8:29 pm

exbabilon je napisao/la:

Doci ce ovo sve na svoje kad nam Borac dovoljno odmakne. Ovo je kazna koju moramo odraditi jer smo se usudili biti blizu. Cim opet budemo na.-10 ide solidan kriteriji i na strani.
APSOLUTNO!
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

ISB87
Kontakt:

ned okt 05, 2025 8:44 pm

Pa sta ce ti priznat go koji je dat iz ofsajda? Jest blizu, ali je ofsajd. Milion je takvih ponistenih golova.
Bilo je sansi za bod, sutevi su katastrofalni. Centarsutevi su takodje katastrofalni. Igra na posjed je bila katastrofalna.

Jednostavno nismo bili na nivou, izgubit se moze, nije smak svijeta. Treba ispraviti nedostatke i nastaviti dalje.
Dan definitivno na hladjenje.
MIRZA RASCIC

kvalitet
Kontakt:

ned okt 05, 2025 8:45 pm

exbabilon je napisao/la:

Pa sve ovo, i još gore, dešava se godinama. Ne sjećam se da smo pokušali organizovati nešto da se stanje promijeni. Štaviše, mnogi se naslađivali kad se drugima dešavalo. Sad nemamo prava da se žalimo.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

avlami97
Kontakt:

ned okt 05, 2025 9:10 pm

plavi kanarinac je napisao/la:
Najgori mi je taj vec izgleda genetski patern koji se pretvara u mentalni fenotip vecine ljudi... KOGA BA BOLI ***** STO TI JE SUDIJA PONISTIO GOL, STO NISI DAO JOS 4??!?!?

TO JE NAS MENTALITET. TREBA NAS JEBATI PA NAS POKLATI KOLEKTIVNO.

Boze sačuvaj.

Da ti je priznat cist gol na 0:1 i ovdje i u brijegu citavu tekmu bi drugacije se poslozilo o cemu pricamo mi ba?

Kakva je psihicka situacija kod svakog pojedinca onda kad te karaju dje god maknes u startu, dajes golove ponistavaju se, gost povede i pusis *****?

Moze kuci jer je pritisak previsok sa tribina i jer imas vjetar u leđa sa tribina, a sudija iako silji ne može pred tolikim brojem ljudi. Danas i u s.brijegu idealno za sfuseriti na glupim stvarima i ponisten cist go.
:palacgore:

JOS IZADJE OVAJ MRTVI DUSKO I KAZE CISTA POBJEDA I MI SE KO SLAZEMO S NJIM JER STO NISMO ZABILI JOS 8 KOMADA?!? PARALIZA.

MRTVE TI ***** DUSKO.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

vinston.cercil
Kontakt:

ned okt 05, 2025 9:29 pm

bas nam ovaj poraz danas nije trebao, ne sjecam se kad mi je teze utakmica pala od ove... hladan tus

dzulijano_pike
Kontakt:

ned okt 05, 2025 9:33 pm

Momenat gdje je zaustavljena slika i povucene linije nije dobar, lopta je vec upucena i uopste nije kod naseg igrača.
"Željo je jednostavno dio našeg karaktera" - Mladen Vojičić Tifa

SamoNapad
Kontakt:

ned okt 05, 2025 9:39 pm

Mi komentarisemo sportski sta je bilo dobro sta lose, cinjenicu da Borac i svi koji imaju veze sa borcem su hinje najvece.Liga je nerugalarna i ne znam ko od nasih navijaca misli da mi mozemo njima biiti prijetnja ( ko.je 10 min upalio Rudar sad, vidio je)
Linije se mogu vuci nama ne i Borcu , a mi cemo napasti nase igrace jer ne mogu 36 kola pobijediti bar svaku drugu tekmu sudije i protivnicki klub. Nemoj da smo naivni ali nasa liga neregularna , ja na Grbavicu ne bi krocio nikad da mi sudija svira ovako za mog Żelju a ne da da bi slavio neke golove i pobjede. Neku satisfakciju mi pruzi to sto nekad uspijemo pobijediti i sudije i te klubove uprkos tome ali to nije dugorocno odrzivo.
Mirnim putem nikad nista nije rijeseno pa tako ni ovo nece biti rijeseno tako sto pisemo po forumima i drustvenim mrezama. Zrinjski ili Borac samo je pitanje sve ostalo redajmo se ... drugim nece biti dozvoljeno .

avlami97
Kontakt:

ned okt 05, 2025 9:39 pm

slika
Pomoću kojih trikova je pomoćnik mogao vidjeti da je ofsajd? Frajer stoji 2-3 metra dalje od mjesta na kojem je trebao stajati. Normala, uhljup maše, fol on vidio.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

ubaceni element
Kontakt:

ned okt 05, 2025 9:48 pm

Iz ove slike se moze zakljuciti ili da je pomocni sudija retardiran ili da se manipulise varom. Ja mislim da je ipak u pitanju ovo drugo, sto se moze zakljuciti i iz drugog ugla kamere, tj iz ugla centralne kamere kamere kojom je radjen prenos. Ali obzirom da su oni ovo objavili kao dokaz a i sama objava ove slike kao dokaza je skandalozna, ja da sam u klubu jos veceras bih je stavio na sve zvanicne social media racune kluba sa pitanjem savezu na kojem seminaru se uci pomocnog sudiju da stoji 2 metra ispred linije u kojoj su igraci.

Trenutno korisnika/ca: Baidu [Spider], Google [Bot] i 72 gosta.

Prijava