Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

avlami97
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto sep 16, 2025 11:03 am

Samo da se zna.
Proigrali kada su huligani sa sjevera počeli yebavati majke :karanje:
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

plavi kanarinac
Kontakt:

uto sep 16, 2025 11:15 am

ISB87 je napisao/la:
uto sep 16, 2025 11:02 am
Sto @fanzi postavi. Nama fali taj kec, Vedo jest nas i solidan je, ali nama treba neko ko ce komandovat odbranom.
Vedo brani zicere, 1 na 1, ali je nesiguran prilikom kornera, suteva van 16..

Nadam se da ce se prodati i da cemo dovesti boljeg. Jer odbrana je kljucna.

Rakic je bio dobar, spreman za svih 90'. Trcao je, skakao. Jednostavno mi nismo imali sredine, igrali smo izbij-nabij od prve minute. Nije mu imao ko dati loptu.
Nadam se da ce i Dan malo nadoci, treba ga ohladiti. Samo mase rukama, onaj "prekrsaj" na njemu nas je kostao gola.
Vedo je jučer možda uz golgetere najzaslužniji za sve što se desilo. Je li frka to tako napisat?

Ne znam sta je frka reci da svi u prvih 11 nisu pružili ništa dok izmjene nisu napravljene. Rakic nije imao pasa, lopte, nicega samo trk u prazno, pogledaj eto ponovo tekmu.

Sto ne znaci da nece u narednom periodu biti kao protiv Zrinjskog. Al sad je tako.
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

SWRA_1921
Kontakt:

uto sep 16, 2025 11:16 am

Joj jedva cekam novi jug, cisto pobjeda navijaca sinoc, nestvarno. Bas losa postavka igre, Borac nas je demolirao, izmjene i pritisak su donijeli pobjedu.

ISB87
Kontakt:

uto sep 16, 2025 11:26 am

Ma covjek je ganj'o, nije napadacevo da se dodaje po sredini. Nije imao ni jedne jedine korisne lopte.

Jeste Vedo zasluzan, ali je zasluzan i za pometnju u odbrani zbog svojih izlijetanja i loseg pozicioniranja. Garantujem da cemo u odbrani duplo bolje stojati kada on ode. Nadam se za neke pare i da ce zaraditi.
MIRZA RASCIC

Ludvig Leple
Kontakt:

uto sep 16, 2025 11:37 am

Ovo što smo mi igrali do 73 minute je gola qarina. Borac je objektivno i realno govoreći mnogo bolja ekipa, a Savić im vrijedi kao suho zlato.

Čini mi se da sam nakon utakmice u Kopru žestoko kritikovao Seedorfa jer je bio sukrivac za dva gola zajedno sa Pejićem. Samo da ponovim tu konstataciju i da zaključimo da je on sinoć direktni krivac za jedan gol, sukrivac za drugi gol i krivac za 100% šansu Vukovića u prvom poluvremenu. Za njega je popljuvana momčina iz Luksemburga glavom i bradom Virgil van Dijk. Dalje, za Pejića nemam riječi ni komentara, ništa, baš onako kako on i igra. Samo protiv plemića je dobro odigrao i spletom okolnosti i načina igre plemića. Nadam s da ga neću više vidjeti na terenu (ali menadžerski talovi su ogromni).

Sinoć je veliki strateg kako ga sad ovdje izgleda doživljava većina forumaša prvo trebao da vidi da je Lagumdžija (sukrivac za drugi gol) jedan od najgorih na terenu i da je on uz Denija Ericka uništio, gdje je ovaj morao da vadi kestenje iz vatre prilikom svake polukontre ili kontre Borca. On je morao biti izvađen na poluvremenu. Ne možeš Admire Adžeme odstraniti Radovca, a da ti momak nije pri tom ništa uradio nažao, jer ti nemaš širinu u veznoj liniji da bi se qurčio samo tako. Isto tako Deni je u prvom poluvremenu bio grozan i ne razumijem zašto je onoliko srljao prema naprijed, kada je drugo porluvrijeme na poziciji DMF-a odigrao i više nego korektno (fali mu snage evidentno).

Odinaka se poprilično dozvao i trenutno gazi i naprijed i nazad.

Alić sinoć užas, ne uključuje se na vrijeme prema gore, onda pušta Hrelju da mu se namješta na lijevu nogu, znači jedino što nije smio da uradi on uradi i mi primamo gol (Seedorf je skrenuo ničim izazvan u gol glavom).

Boljević loš, s pravom zamijenjen, sve izmjene donijele poztivan šok, bravo.

Budemo li igrali kao sinoć nemamo šta tražiti Lištici.

dobar tri
Kontakt:

uto sep 16, 2025 12:00 pm

Madzid udje na krilo i odmah ucinak, kakva crna desetka

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto sep 16, 2025 12:17 pm

Moze li neko naci Pravilnik i postavit gdje se crveni karton iz drzavnog takmicenja moze ocistit u entitetskom takmicenju.

Koliko sam upoznat Kup RS-a je takmicenje samo za klubove iz RS-a i nema nikakve veze sa Drzavnim nivoom gdje se igra DRZAVNI kup i prvenstvo. Pobjednik TOG kupa nema nikakve BENEFICIJE od Saveza Bosne i Hercegovine

Hajmo onda i mi osnovati Kup Kantona Sarajevo i onda neka nasi igraci tu ciste kartone.
Alea iacta est!

gavran
Kontakt:

uto sep 16, 2025 12:17 pm

avlami97 je napisao/la:
uto sep 16, 2025 11:03 am
Samo da se zna.
Proigrali kada su huligani sa sjevera počeli yebavati majke :karanje:
hodi vamo ekipa
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

SkenderijaTM87
Kontakt:

uto sep 16, 2025 12:25 pm

Ludvig Leple je napisao/la:
uto sep 16, 2025 11:37 am
Ovo što smo mi igrali do 73 minute je gola qarina. Borac je objektivno i realno govoreći mnogo bolja ekipa, a Savić im vrijedi kao suho zlato.

Čini mi se da sam nakon utakmice u Kopru žestoko kritikovao Seedorfa jer je bio sukrivac za dva gola zajedno sa Pejićem. Samo da ponovim tu konstataciju i da zaključimo da je on sinoć direktni krivac za jedan gol, sukrivac za drugi gol i krivac za 100% šansu Vukovića u prvom poluvremenu. Za njega je popljuvana momčina iz Luksemburga glavom i bradom Virgil van Dijk. Dalje, za Pejića nemam riječi ni komentara, ništa, baš onako kako on i igra. Samo protiv plemića je dobro odigrao i spletom okolnosti i načina igre plemića. Nadam s da ga neću više vidjeti na terenu (ali menadžerski talovi su ogromni).

Sinoć je veliki strateg kako ga sad ovdje izgleda doživljava većina forumaša prvo trebao da vidi da je Lagumdžija (sukrivac za drugi gol) jedan od najgorih na terenu i da je on uz Denija Ericka uništio, gdje je ovaj morao da vadi kestenje iz vatre prilikom svake polukontre ili kontre Borca. On je morao biti izvađen na poluvremenu. Ne možeš Admire Adžeme odstraniti Radovca, a da ti momak nije pri tom ništa uradio nažao, jer ti nemaš širinu u veznoj liniji da bi se qurčio samo tako. Isto tako Deni je u prvom poluvremenu bio grozan i ne razumijem zašto je onoliko srljao prema naprijed, kada je drugo porluvrijeme na poziciji DMF-a odigrao i više nego korektno (fali mu snage evidentno).

Odinaka se poprilično dozvao i trenutno gazi i naprijed i nazad.

Alić sinoć užas, ne uključuje se na vrijeme prema gore, onda pušta Hrelju da mu se namješta na lijevu nogu, znači jedino što nije smio da uradi on uradi i mi primamo gol (Seedorf je skrenuo ničim izazvan u gol glavom).

Boljević loš, s pravom zamijenjen, sve izmjene donijele poztivan šok, bravo.

Budemo li igrali kao sinoć nemamo šta tražiti Lištici.
Mislim da nije toliko krivica Seedorfa za prvu sansu Vukovica. Za oba gola je on direktan krivac, al za tu prvu sansu nije.
Po meni Alic je veci krivac jer baca onakvu loptu iz auta na vrh 16. Jaka lopta, skakuce, a protivnik ti vrsi presing metar od tebe. Pa ono se na terminu ne radi jbt.

Hare79
Kontakt:

uto sep 16, 2025 12:26 pm

Trabaju nama još dva jaka centralna vezna, jedan da zna stati na loptu (kao Radovac) i jedan defanzivno jak.

U svakoj utakmici bez Radovca mi smo bili inferiorni, niti smo imali posjed lopte niti smo se nešto defanzivno istakli.

Treba priznati da su nas raskovali do 70. minute i ne treba ovu pobjedu precjenjivati.

salle86
Kontakt:

Ali je Sedorf i izvadio čist gol na kraju, into treba spomenuti
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

NEZALAGANJE
Kontakt:

uto sep 16, 2025 12:27 pm

ISB87 je napisao/la:
uto sep 16, 2025 11:26 am
Ma covjek je ganj'o, nije napadacevo da se dodaje po sredini. Nije imao ni jedne jedine korisne lopte.

Jeste Vedo zasluzan, ali je zasluzan i za pometnju u odbrani zbog svojih izlijetanja i loseg pozicioniranja. Garantujem da cemo u odbrani duplo bolje stojati kada on ode. Nadam se za neke pare i da ce zaraditi.
Majstore, elementarno poznavanje igre....Kad je protivnik jaci ili se otvori tekma tako da dominira, a nas napadac nema lopti, onda je itekako i njegovo da se vrati i pokusa ucestvovati u laksem iznosenju lopte. Ne mozes provesti cijelo poluvrijeme bez lopte i u ponekom ganjanju gore, a to se Rakicu desilo i protiv Sloge, a i sinoc.Tako se ne moze igrati.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

igla
Kontakt:

uto sep 16, 2025 12:29 pm

Sjever, na kojem sam i ja, ima taj duh koji nije skroz u navijačkom fazonu, npr u smislu pjesama i sl. To su vecinski ljudi koji su bili ranije na jugu, ljudi koje taj navijacki svijet manje zanima od Želje i ljudi koji svaki moment na tekmi lično shvataju jer su upuceni u svaki detalj.

Treba postovat ljude koji svjesno halale pogled s istoka kako bi bili "ukljuceniji" u utakmicu. 🤣

NEZALAGANJE
Kontakt:

uto sep 16, 2025 12:33 pm

Hare79 je napisao/la:
Trabaju nama još dva jaka centralna vezna, jedan da zna stati na loptu (kao Radovac) i jedan defanzivno jak.

U svakoj utakmici bez Radovca mi smo bili inferiorni, niti smo imali posjed lopte niti smo se nešto defanzivno istakli.

Treba priznati da su nas raskovali do 70. minute i ne treba ovu pobjedu precjenjivati.
Vi s Marsa pali bas.Radovac je goli ku.rac jos od produzenja ugovora u prosloj polusezoni.Uzeo lovu i stao!!
Pricate kao da je lik samo u losoj formi i Ado ga sklonio, a cinjenica je da taj lik zadnjih 20 utakmica nije odigrao NISTA!!! I opet ga se priziva, kao i donedavno mr.tvog Krpica. Halo, ljudi dali svoje, pali su ku.rcu za usi.Ende, gotovo.

Steta je samo povrede malog Foce, sve ostalo je kako i treba biti.

ISB87
Kontakt:

Elementarno, ok. Rakic nije tip igraca koji razigrava i to je tako. Ti kad nemas sredine 70 minuta ne mozes ocekivati od napadaca da ti proigrava igrace.
Krivci su ti koji dovode takav kalibar napdaca.
MIRZA RASCIC

gavran
Kontakt:

uto sep 16, 2025 12:34 pm

igla je napisao/la:
uto sep 16, 2025 12:29 pm
Sjever, na kojem sam i ja, ima taj duh koji nije skroz u navijačkom fazonu, npr u smislu pjesama i sl. To su vecinski ljudi koji su bili ranije na jugu, ljudi koje taj navijacki svijet manje zanima od Želje i ljudi koji svaki moment na tekmi lično shvataju jer su upuceni u svaki detalj.

Treba postovat ljude koji svjesno halale pogled s istoka kako bi bili "ukljuceniji" u utakmicu. 🤣
mudro zboris
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

NEZALAGANJE
Kontakt:

uto sep 16, 2025 12:42 pm

ISB87 je napisao/la:
Elementarno, ok. Rakic nije tip igraca koji razigrava i to je tako. Ti kad nemas sredine 70 minuta ne mozes ocekivati od napadaca da ti proigrava igrace.
Ne treba on nista razigravati, samo se u tim momentima treba vratiti u vezu i pokusati napraviti visak.Mozda cak i povuci stopera, pa da se otvori prostor krilu. Nema vise nigdje cekanja lopte gore. Ovo sto je on odigrao zadnje 2 tekme, sad mogu i ja komotno.Zaganjam par puta, krampam se nesto i nemam lopte da sta ne uje.bem.

plavi kanarinac
Kontakt:

uto sep 16, 2025 12:45 pm

ISB87 je napisao/la:
Pa ***** mu vraga pogledaj akcije za golove kazem ti Hamza, Madzic i Cveta sa Vinijem otvarali jedan drugog...Ovaj to nije radio, u skoku inferioran bio
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

SamoIstina
Kontakt:

uto sep 16, 2025 12:52 pm

NEZALAGANJE je napisao/la:
Hare79 je napisao/la:

Vi s Marsa pali bas.Radovac je goli ku.rac jos od produzenja ugovora u prosloj polusezoni.Uzeo lovu i stao!!
Pricate kao da je lik samo u losoj formi i Ado ga sklonio, a cinjenica je da taj lik zadnjih 20 utakmica nije odigrao NISTA!!! I opet ga se priziva, kao i donedavno mr.tvog Krpica. Halo, ljudi dali svoje, pali su ku.rcu za usi.Ende, gotovo.

Steta je samo povrede malog Foce, sve ostalo je kako i treba biti.
Ja ocekujem minute za Gojaka kako Foce nema. Mali je vrhunski potencijal i nema nimalo pardona, fizicki je na nivou PLBiH.
Sky1: "Priču o investitoru je pustio neko iz Skupštine namjerno, mislim da gop Mirvić nije uopšte želio investirati, pitanje je da li je iznao uopšte da se spominje kao potencijalni investitor."

exbabilon
Kontakt:

uto sep 16, 2025 12:54 pm

U Sirokom na sredini Lagumdzija, Milosevic, Sosic, krila Vini i Cveta, gore Hamza. Igra na tranziciju i imamo sanse.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 42 gosta.

Prijava