Karamarko ovo ti je da se naučiš
sledeći put kad te neko bude davio spusti ruke niz tijelo i sagni se na koljena da te čovjek fino može udaviti (a ne ko sad mučio se čoek)
dobićeš samo dvije tekme kazne al će ti milja ostati u džepu
Niko nije ni rekao da će biti rutinski, oni su dobra ekipa ali sigurno igrački slabija nego prošle sezone. To što su dali tri puta po 5+ golova na svom terenu je malo i lažna slika, jer npr. Sarajevu su dali par golova s igračem više a po prilikama je lako moglo biti 2:2 u 60. minuti, oni sve svoje iskoristili a Sarajevo dosta svojih nije. Ne treba se njih bojati nešto specijalno, samo se ne smije nasjedati na Halkića iako će to biti teško.fcz je napisao/la: ↑pet sep 12, 2025 11:01 amMa moze biti problema i bice ih vjerovatno. Nije ba Bojac kurton ekipa, uz nas su u ponajboljoj formi u ligi plus njih realizacija bas ide. Nemojte da bezveze stvaramo atmosferu da se ovo mora rutinski odraditi, bice to vjerovatno jako teska tekma i mimo sudija, moracemo i mi i igraci dobro zapeti za tri boda.
Nisam bio na skupštini jer nisam skupštinar. Prijatelj mi je u par crtica objasnio sta se govorilo.Mirek11 je napisao/la: ↑čet sep 11, 2025 8:35 amAko si bio na skupstini, je li bilo sta konkretno iz pisma namjere strat.partnera , oko uslova i sl.?dzulijano_pike je napisao/la: ↑čet sep 11, 2025 12:33 amSlika koju sam postavio je bila veceras na skupštini
A ova slika sjevera je projekat oko uredjenja fasade ili...
Samo navijati 90 minuta čitav stadion ZA ŽELJEZNIČAR !milanribar je napisao/la: ↑pet sep 12, 2025 8:58 amKlub je odgovorio na sramotnu odluku disciplinske komisije. Vidjet ćemo u ponedjeljak na terenu njihov odgovor. Nadam se samo atmosferi kao na posljednjoj utakmici protiv Borca i ne bi trebalo bit problema. Čitav stadion na noge od prve minute...
salle86 je napisao/la: ↑pet sep 12, 2025 1:53 pmSamo navijati 90 minuta čitav stadion ZA ŽELJEZNIČAR !milanribar je napisao/la: ↑pet sep 12, 2025 8:58 amKlub je odgovorio na sramotnu odluku disciplinske komisije. Vidjet ćemo u ponedjeljak na terenu njihov odgovor. Nadam se samo atmosferi kao na posljednjoj utakmici protiv Borca i ne bi trebalo bit problema. Čitav stadion na noge od prve minute...
Ništa kontra Borca, sudija, saveza, Marsa ili Jupitera. Jer na taj način se uvuče nervoza našim igračima i onda se desi glupost.
Halkića znam i znam mu razmišljanje, on je veći igrač Vice i Borca nego neke sudije iz RS-a, ako ne osjeti strah i naboj od publike od početka, on će nas uništit svojim odlukama.fcz je napisao/la: ↑pet sep 12, 2025 2:00 pmsalle86 je napisao/la: ↑pet sep 12, 2025 1:53 pmSamo navijati 90 minuta čitav stadion ZA ŽELJEZNIČAR !milanribar je napisao/la: ↑pet sep 12, 2025 8:58 amKlub je odgovorio na sramotnu odluku disciplinske komisije. Vidjet ćemo u ponedjeljak na terenu njihov odgovor. Nadam se samo atmosferi kao na posljednjoj utakmici protiv Borca i ne bi trebalo bit problema. Čitav stadion na noge od prve minute...
Ništa kontra Borca, sudija, saveza, Marsa ili Jupitera. Jer na taj način se uvuče nervoza našim igračima i onda se desi glupost.![]()
![]()
![]()
Više sam za sviraj penal pi.ko četnička, nakon prvog navlačenja za Borac normalno...salle86 je napisao/la: ↑pet sep 12, 2025 2:27 pmZnači rješenje je početi od početka yebavati mater, pa nek našeg nekog prenese malo jači duel eto crvenog, penala, ili slično...i onda kasnije kuku žele
Jok vala, smireno. Kad bi kakva koreografija bila, bez baklji bez štete klubu
I od starta početi "u šumarku skrivenom" jedno 4-5 puta čitav stadionda se sve trese
Igračima trebaju krila ne "čakija"
Što brate? Nisam primijetio da je nervosan, osim ako ti nisi psiholog po struci, pa vidiš bolje.
Momak je najmanje dvadesetak puta rukom dohvatio neki dio lica. Sav se preznojio. Saginje se ispod stola, gleda nešto u stranu, nekome nešto gestikulira...valjda traži maramice...
Haj ti to objasni huliganima sa sjeverafcz je napisao/la: ↑pet sep 12, 2025 2:00 pmsalle86 je napisao/la: ↑pet sep 12, 2025 1:53 pmSamo navijati 90 minuta čitav stadion ZA ŽELJEZNIČAR !milanribar je napisao/la: ↑pet sep 12, 2025 8:58 amKlub je odgovorio na sramotnu odluku disciplinske komisije. Vidjet ćemo u ponedjeljak na terenu njihov odgovor. Nadam se samo atmosferi kao na posljednjoj utakmici protiv Borca i ne bi trebalo bit problema. Čitav stadion na noge od prve minute...
Ništa kontra Borca, sudija, saveza, Marsa ili Jupitera. Jer na taj način se uvuče nervoza našim igračima i onda se desi glupost.![]()
![]()
![]()