Ovo je jos jedan od dokaza da nam pod hitno treba jedan covjek koji ce se pitati ovako dok se svi ograde propadose svi transferi. Djeca nam se smiju
Ovo je jos jedan od dokaza da nam pod hitno treba jedan covjek koji ce se pitati ovako dok se svi ograde propadose svi transferi. Djeca nam se smiju
Ugrađuju se čim dovode 3 holanđanina od istog menadžera od čega su dva loša do sada jedino sedorf dobar,a jakšic kao pao na ljekarskom a u borcu normalno igra i to dobro igra,i dovedeno 15 tak igrača pola ih na posudbu,bitno je izgleda samo natrpat igrača da ima **** kvalitet ...ublehas je napisao/la: ↑sri sep 03, 2025 11:28 amKo se ugrađuje? Ko to radi protiv kluba? Daj imena.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑sri sep 03, 2025 11:17 amHahaa jel propao to Deni,mi smo majstori za uništit transfer jbgg dok se sve poštenjačine naše lijepe ugrade,klub ispašta ...
Daj da se dignemo i to sve rastjeramo, ali imana i bar neke dokaze.
Ne ono, pretpostavljam, reko mi XY ili YZ...
Fakat mi ide na neku stvar što masa ljudi iznosi neka svoja mišljenja i pretpostavke kao fakte. Ne kontam šta im je u interesu? Stvarti negativnu atmosferu ili nešto drugo? Koja je pozadina? Je li neko plaćen za to?...
I ovo prozivanje igrača, SS, uprave, skupštine sa debili, degenerici, kreteni, idioti![]()
I kao čudimo se što niko neće da uđe u klub.
A gfje sam ja to napisao da je nesto propalo....ja koliko znam nisam nigdje....Mulalic Edis je napisao/la: ↑sri sep 03, 2025 11:48 amEo nek dzezvar potvrdi on zna kad nesta propadne ahahahaha
Za mirvicaDzezvar je napisao/la: ↑sri sep 03, 2025 11:54 amA gfje sam ja to napisao da je nesto propalo....Mulalic Edis je napisao/la: ↑sri sep 03, 2025 11:48 amEo nek dzezvar potvrdi on zna kad nesta propadne ahahahaha
Nisam koliko znam napisao da je ista propalo...Mulalic Edis je napisao/la: ↑sri sep 03, 2025 11:54 amZa mirvicaDzezvar je napisao/la: ↑sri sep 03, 2025 11:54 amA gfje sam ja to napisao da je nesto propalo....Mulalic Edis je napisao/la: ↑sri sep 03, 2025 11:48 amEo nek dzezvar potvrdi on zna kad nesta propadne ahahahaha
Gagi tm 87 je napisao/la: ↑sri sep 03, 2025 11:54 amUgrađuju se čim dovode 3 holanđanina od istog menadžera od čega su dva loša do sada jedino sedorf dobar,a jakšic kao pao na ljekarskom a u borcu normalno igra i to dobro igra,i dovedeno 15 tak igrača pola ih na posudbu,bitno je izgleda samo natrpat igrača da ima **** kvalitet ...ublehas je napisao/la: ↑sri sep 03, 2025 11:28 amKo se ugrađuje? Ko to radi protiv kluba? Daj imena.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑sri sep 03, 2025 11:17 amHahaa jel propao to Deni,mi smo majstori za uništit transfer jbgg dok se sve poštenjačine naše lijepe ugrade,klub ispašta ...
Fakat mi ide na neku stvar što masa ljudi iznosi neka svoja mišljenja i pretpostavke kao fakte. Ne kontam šta im je u interesu? Stvarti negativnu atmosferu ili nešto drugo? Koja je pozadina? Je li neko plaćen za to?...
I ovo prozivanje igrača, SS, uprave, skupštine sa debili, degenerici, kreteni, idioti![]()
Vakat je da te banuju, svakako se nista pametno od tebe ne moze procitati osim ciko hoce li ovo ciko hoce li ono.
To je opet samo tvoja pretpostavka, i tvoj zlobni komentar. Jel imas neki dokaz da se neko ugradio? Od koga su gori igracinkoji su dosli? Koliko kostaju? Koliko su kostali ti koji si bolji...iskreno, ja ne znam ove informacije, ali ne iznosim svoje pretpostavke kao činjenice, a pogotovo ne kao činjenice koje pljuju po klubu i ljudima koji su tamo.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑sri sep 03, 2025 11:54 amUgrađuju se čim dovode 3 holanđanina od istog menadžera od čega su dva loša do sada jedino sedorf dobar,a jakšic kao pao na ljekarskom a u borcu normalno igra i to dobro igra,i dovedeno 15 tak igrača pola ih na posudbu,bitno je izgleda samo natrpat igrača da ima **** kvalitet ...ublehas je napisao/la: ↑sri sep 03, 2025 11:28 amKo se ugrađuje? Ko to radi protiv kluba? Daj imena.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑sri sep 03, 2025 11:17 amHahaa jel propao to Deni,mi smo majstori za uništit transfer jbgg dok se sve poštenjačine naše lijepe ugrade,klub ispašta ...
Eno sad......ja nisam nista bacio sto nije istina...barem tako kaze jedna strana...pitanje je samo kada i kome je poslano...
Uopšte nije zlobni komentar imam pravo da iznosim svoje mišljenje,što se tiče ljekarskok kako onda može za borac da igra,banujte me što kemo napisa bice vam lakše ..ublehas je napisao/la: ↑sri sep 03, 2025 12:06 pmTo je opet samo tvoja pretpostavka, i tvoj zlobni komentar. Jel imas neki dokaz da se neko ugradio? Od koga su gori igracinkoji su dosli? Koliko kostaju? Koliko su kostali ti koji si bolji...iskreno, ja ne znam ove informacije, ali ne iznosim svoje pretpostavke kao činjenice, a pogotovo ne kao činjenice koje pljuju po klubu i ljudima koji su tamo.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑sri sep 03, 2025 11:54 amUgrađuju se čim dovode 3 holanđanina od istog menadžera od čega su dva loša do sada jedino sedorf dobar,a jakšic kao pao na ljekarskom a u borcu normalno igra i to dobro igra,i dovedeno 15 tak igrača pola ih na posudbu,bitno je izgleda samo natrpat igrača da ima **** kvalitet ...ublehas je napisao/la: ↑sri sep 03, 2025 11:28 am
Ko se ugrađuje? Ko to radi protiv kluba? Daj imena.
I Boga ti objasni mi zasto smo uopšte zvali igraca da bi "slagali" da je pao na ljekarskom?
Ljekarski nije stvar može li ili ne može igrati. Ima nešto što se zove procjena rizika. Vidiš rezultate ljekraskog i procijeniš da je rizik za novu težu ozljedu veći nego što ti želiš prihvatiti. Nekome je taj rizik prihvatljiv. Možda se igrač neće povrijediti a možda mu nastradaju recimo ligamenti i bude pauzirao godinu dana. To je sve stvar procjene.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑sri sep 03, 2025 12:36 pmUopšte nije zlobni komentar imam pravo da iznosim svoje mišljenje,što se tiče ljekarskok kako onda može za borac da igra,banujte me što kemo napisa bice vam lakše ..ublehas je napisao/la: ↑sri sep 03, 2025 12:06 pmTo je opet samo tvoja pretpostavka, i tvoj zlobni komentar. Jel imas neki dokaz da se neko ugradio? Od koga su gori igracinkoji su dosli? Koliko kostaju? Koliko su kostali ti koji si bolji...iskreno, ja ne znam ove informacije, ali ne iznosim svoje pretpostavke kao činjenice, a pogotovo ne kao činjenice koje pljuju po klubu i ljudima koji su tamo.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑sri sep 03, 2025 11:54 am
Ugrađuju se čim dovode 3 holanđanina od istog menadžera od čega su dva loša do sada jedino sedorf dobar,a jakšic kao pao na ljekarskom a u borcu normalno igra i to dobro igra,i dovedeno 15 tak igrača pola ih na posudbu,bitno je izgleda samo natrpat igrača da ima **** kvalitet ...
I Boga ti objasni mi zasto smo uopšte zvali igraca da bi "slagali" da je pao na ljekarskom?
Jako zlobni komentari i (ne)svjesno laganje, vjerovatno sa ciljam da se poljulja atmosfera u klubu. Zašto, i po čijem nalogu, ne znam. Na samo ti, nego ima još takvih.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑sri sep 03, 2025 12:36 pmUopšte nije zlobni komentar imam pravo da iznosim svoje mišljenje,što se tiče ljekarskok kako onda može za borac da igra,banujte me što kemo napisa bice vam lakše ..ublehas je napisao/la: ↑sri sep 03, 2025 12:06 pmTo je opet samo tvoja pretpostavka, i tvoj zlobni komentar. Jel imas neki dokaz da se neko ugradio? Od koga su gori igracinkoji su dosli? Koliko kostaju? Koliko su kostali ti koji si bolji...iskreno, ja ne znam ove informacije, ali ne iznosim svoje pretpostavke kao činjenice, a pogotovo ne kao činjenice koje pljuju po klubu i ljudima koji su tamo.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑sri sep 03, 2025 11:54 am
Ugrađuju se čim dovode 3 holanđanina od istog menadžera od čega su dva loša do sada jedino sedorf dobar,a jakšic kao pao na ljekarskom a u borcu normalno igra i to dobro igra,i dovedeno 15 tak igrača pola ih na posudbu,bitno je izgleda samo natrpat igrača da ima **** kvalitet ...
Nije mišljenje to su optužbe.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑sri sep 03, 2025 12:58 pmAko sam vam ja najveći problem,neću više ni pisati ovdje,imam pravo na svoje mišljenje nije sjeverna koreja.Selam