Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

kb80
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri avg 27, 2025 1:58 pm

Ludvig Leple je napisao/la:
sri avg 27, 2025 1:53 pm
kb80 je napisao/la:
sri avg 27, 2025 1:30 pm
blueheart je napisao/la:
sri avg 27, 2025 12:55 pm
Netreba mijenjati ekupu jer su svi do jednog zaslužili start u narednoj utakmici, makar prvo pol.
Nakon toga neka vraca ko bude spreman...
Slažem se apsolutno, maximalno jednu izmjenu napraviti, ako se mora...
Pravi trener prilagođava ekipu svakom narednom protivniku i besmisleno je ponoviti isti sastav.

Ovo si mogao igrati protiv plemića jer su se otvorili i držali loptu, a Sloga to neće raditi već će igrati mnogooooo obazrivije od plemića.

Sve to stoji, ali zar ne bi isti igrači mogli da igraju u drugoj formaciji ili na drugi način što se tiče drugog protivnika.
Kao da drugi stalno mijenjaju igrače i pozicije da bi se prilagodili, taktika i pristup da, ali igrače i ne baš.
Za nas je npr. odlično što ne igraju Grabež i Omić za Slogu, gdje im je odmah vezna linija oslabljena znatno.

kb80
Kontakt:

sri avg 27, 2025 2:03 pm

kb80 je napisao/la:
sri avg 27, 2025 1:58 pm
Ludvig Leple je napisao/la:
sri avg 27, 2025 1:53 pm
kb80 je napisao/la:
sri avg 27, 2025 1:30 pm

Slažem se apsolutno, maximalno jednu izmjenu napraviti, ako se mora...
Pravi trener prilagođava ekipu svakom narednom protivniku i besmisleno je ponoviti isti sastav.

Ovo si mogao igrati protiv plemića jer su se otvorili i držali loptu, a Sloga to neće raditi već će igrati mnogooooo obazrivije od plemića.
Za nas je npr. odlično što ne igraju Grabež i Omić za Slogu, gdje im je odmah vezna linija oslabljena znatno.

Sve to stoji, ali zar ne bi isti igrači mogli da igraju u drugoj formaciji ili na drugi način što se tiče drugog protivnika.
Kao da drugi stalno mijenjaju igrače i pozicije da bi se prilagodili, taktika i pristup da, ali igrače i ne baš.

DobojskiManijak
Kontakt:

sri avg 27, 2025 2:07 pm

Sloga nas "mora" dobiti tako da racunajte na sudijsku igranku, oprezno i pametno izaci jer i bod iz Doboja nije los a naravno pobjeda jos bolja
Jednom Željezničar , uvijek Željezničar...

milanribar
Kontakt:

sri avg 27, 2025 2:19 pm

DobojskiManijak je napisao/la:
sri avg 27, 2025 2:07 pm
Sloga nas "mora" dobiti tako da racunajte na sudijsku igranku, oprezno i pametno izaci jer i bod iz Doboja nije los a naravno pobjeda jos bolja
Čuvati se simuliranja i paziti na bespotrebne kontakte u 16 jer će ovi sve iskoristit a ovaj će im svirat prvom prilikom.
Vidjelo se pitarima kako je kad su neoprezni, sve su im svirali u Banja Luci al za sve imaju opravdanje.

ISB87
Kontakt:

sri avg 27, 2025 2:25 pm

Opet neke najave sudije protiv nas? Daj manite se tih debilnih prica prije svake utakmice. Kao da smo navijaci krupe na vrbasu, a ne Zeljeznicara.

Cuj mora...
MIRZA RASCIC

SamoIstina
Kontakt:

sri avg 27, 2025 2:26 pm

ISB87 je napisao/la:
sri avg 27, 2025 2:25 pm
Opet neke najave sudije protiv nas? Daj manite se tih debilnih prica prije svake utakmice. Kao da smo navijaci krupe na vrbasu, a ne Zeljeznicara.

Cuj mora...
Mislis da nece gledati da nas desetkuju za Borac? Najvise se treba paziti kartona. Treba dobro spremiti ekipu za to.
Sky1: "Priču o investitoru je pustio neko iz Skupštine namjerno, mislim da gops Mirvić nije uopšte želio investirati, pitanje je da li je iznao uopšte da se spominje kao potencijalni incestitor. Cilj je Skupština i Uprava, zato pamet u glavu."

Ethis
Kontakt:

sri avg 27, 2025 2:37 pm

Prođe preko 10 dana od utakmice u Vrapcicima a o kaznama ni riječi...

exbabilon
Kontakt:

sri avg 27, 2025 2:50 pm

Ethis je napisao/la:
sri avg 27, 2025 2:37 pm
Prođe preko 10 dana od utakmice u Vrapcicima a o kaznama ni riječi...
Da smo trebali igrati protiv nekih nezasticenih timova ove dvije tekme, bila bi hitna telefonska sjednica.

Ovako, Zrinjski i Sloga, kazna ce se odradit pa ce bit sjednica.

Norsborg
Kontakt:

sri avg 27, 2025 2:59 pm

Sky1 je napisao/la:
sri avg 27, 2025 11:35 am
Norsborg je napisao/la:
sri avg 27, 2025 10:29 am
Dzezvar je napisao/la:
sri avg 27, 2025 8:03 am
Boga mi vam nece proci ova prica.
Senada niko ne spominje sve dok se ne pojavite vi padobranci koji u svakom postu pokusavate da olajavate....bez razloga i potrebe jer covjek nije u klubu od 2018 godine,u stvari bio je jednom kada je posudio pare da se isplati vas ljubimac koji je blokirao klub pred izdavanje licence.
Sami pravite ove podjele na ove i one,niko drugi.Ne znam sta vam je cilj.
Od prvog dana kada se procula prica o investitoru pojavili su se padobranci sa pricom o nekakvim strujama i kako Senad radi sve da opstruira ovo oko Mirvica.
Ne.znam koje su vam pobude ali nemojte to raditi jer nema potrebe za tim.
Aktivirali ste se pojavom ovog klipa.....meni simptomaticno....gore forumi o senadu i influencerici....poceli ste sa etiketiranjem nas koji bilo sta pozitivno kazemo o Senadu.
Opet kazem ne znam zbog cega ali saznat ce se i to....
Polako,tiha vida brijegove valja
Nema apsolutno nikakve potrebe da branis Senada, izjasni se samo da li si ili nisi za investitora. Vjerujem da si jako dobro upucen u igrokaz, zato budi Zeljo.
Opet ponavljam da ne treba braniti nikoga, pa cak ni u slucaju traceva.
Ti onda ne čitaš forum kad njega pitaš je li za investitora. Od prvog dana kada se pojavila informacija je rekao da je ZA. A ti nama reci ko je vama dao instrukcije da širite lažnu priču o opstrukcijama? I je li tebi uredu da se poziva na likvidaciju Senada na anamoonom forumu, pretpostavljam da si jedan od tih orangutana? Zašto biste likvidirali nekoga, ko nije u klubu i ko nikada ni na jedan način nije oštetio klub, pa i da jeste zašto pozivati na likvidaciju. Strašno šta sam pročitao.
Kao prvo, ne shvatas poentu. Taman da mi neko prozove rahmetli oca, ne bih ga branio. Svaku pricu, taman bila lazna, kada je u pitanju opstrukcija investitora treba objaviti i biti pazljiv. Zasto? Zato sto cemo bez investitora otici u dubiozu gdje cemo Boga moliti da opstanemo.
A sto se tice mojih info, objavio sam to i zakolutao pricu jos prije mjesec dana.
Info je sa vrha, i to sa dvije razlicite strane.
Ponavljam, nikoga ne treba braniti, sta tebe ili bilo koga briga za Senada, influensericu ili bilo koga drugog koji se u pricama pojavljuje kao kocnicar.
Za tvoju info, bio sam ljut zbog smjene Senada, toliko ljut da nisam isao na utakmice. I tada sam znao sta i kako Amar muti, sta sve radi da skine Senada.I zamisli, mislim da smo jedini klub koji zbog tezultata i onih dvadesetak sto uletise na teren smjenismo upravu.
Ja licno zelim, 74 godine mi je, da ako Bog da docekam zapadnu tribinu, da barem jednu godinu imam godisnju na mojoj " B " tribini, odmah do svecane loze.
Do sada sam zbog Zelje plakao dva puta. Prvi put kada je Rasevic Zemki slomio nogu. Drugi put kada se zahvaljujuci Senadu Misimovicu otvarala istocna tribina. Boga molim da zaplacem jos jednom, ne zbog juga nego zbog zapada. Pozdrav za sve kojima je Zeljo u srcu.

BC1921
Kontakt:

sri avg 27, 2025 3:23 pm

Sto je to panika i problem napisati da ljudi koji su privrzeni Misimovicu nece dici ruku za investitora ili da trenutno nisu za?
Hvala Bogu pa se 99,99% ima dovoljno ruku da se izglasa.
A svakako da kojim slucajem i propadne (a nece aBd), tacno imenom i prezimenom ce se znati ko je bio protiv i ko ide da sroza Zelju, jer ovim nacinom mi mozemo samo prezivljavati sa ponekim bljeskom i izlaskom u Evropu...
Opusteno ba, sacekajmo zvanicni dopis i skupstinu sa glasanjem. Trebace biti bas mangup pa oboriti ovo a hodati ovim gradom.
Krivina Jug

Dzezvar
Kontakt:

sri avg 27, 2025 4:32 pm

Rekao sam da necu ali....
Klub je potpisao sporazum o zastiti imformacija.
Niko ama bas niko nema prave imformacije.
I jedna i druga strana manipulisu sa istim.
Neko dobro napisa ovo je igrokaz.
Nadam se da ce administracija reagovati na ove indirektne prijetnje clanovima skupsrine koji ne budu glasali za imvestitora....
Senadov covjek je zakolutao ponovo pricu sa Sanjinom..zakolutao i haman priveo kraju.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

SamoIstina
Kontakt:

sri avg 27, 2025 4:38 pm

Trebamo svi spustiti loptu. Imaju pravo da ne budu za investitora, to je sasvim legitimno po mom misljenju iako se ne slazem, ali nemaju pravo da opstruisu njegov ulazak i lazu, kao sto lazu pojedini ovdje.

Ja ne volim pojedinacno nikoga da prozivam, ali ne mogu da vjerujem sta npr. ovaj Sky pise. Postavi screenshot sto je neka budala tamo pitala gdje Misimovic zivi i kaze da se poziva na njegovu likvidaciju. Kao da je Sarajevo Las Vegas pa se ne zna gdje ko zivi i radi.

Onda covjek napise ovo:
Sky1 je napisao/la:
pon avg 25, 2025 9:11 pm
Priču o investitoru je pustio neko iz Skupštine namjerno, mislim da gops Mirvić nije uopšte želio investirati, pitanje je da li je iznao uopšte da se spominje kao potencijalni incestitor. Cilj je Skupština i Uprava, zato pamet u glavu.
Zna on dobro da ovo nije tacno, ali laze. Znas i ti @Dzezvar da nije tacno bolje nego iko. Cemu onda to? Zasto ovako lagati i izmisljati? S kojim ciljem? Je li treba da vjerujemo da ljudi koje ovakve stvari izmisljaju imaju ciste namjere?
Sky1: "Priču o investitoru je pustio neko iz Skupštine namjerno, mislim da gops Mirvić nije uopšte želio investirati, pitanje je da li je iznao uopšte da se spominje kao potencijalni incestitor. Cilj je Skupština i Uprava, zato pamet u glavu."

avlami97
Kontakt:

sri avg 27, 2025 4:50 pm

U subotu sudijama treba hebati mater preventivno.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Dzezvar
Kontakt:

sri avg 27, 2025 5:00 pm

SamoIstina je napisao/la:
Trebamo svi spustiti loptu. Imaju pravo da ne budu za investitora, to je sasvim legitimno po mom misljenju iako se ne slazem, ali nemaju pravo da opstruisu njegov ulazak i lazu, kao sto lazu pojedini ovdje.

Ja ne volim pojedinacno nikoga da prozivam, ali ne mogu da vjerujem sta npr. ovaj Sky pise. Postavi screenshot sto je neka budala tamo pitala gdje Misimovic zivi i kaze da se poziva na njegovu likvidaciju. Kao da je Sarajevo Las Vegas pa se ne zna gdje ko zivi i radi.

Onda covjek napise ovo:
Sky1 je napisao/la:
Priču o investitoru je pustio neko iz Skupštine namjerno, mislim da gops Mirvić nije uopšte želio investirati, pitanje je da li je iznao uopšte da se spominje kao potencijalni incestitor. Cilj je Skupština i Uprava, zato pamet u glavu.
Zna on dobro da ovo nije tacno, ali laze. Znas i ti @Dzezvar da nije tacno bolje nego iko. Cemu onda to? Zasto ovako lagati i izmisljati? S kojim ciljem? Je li treba da vjerujemo da ljudi koje ovakve stvari izmisljaju imaju ciste namjere?
Necu ja vise na tu temu nista napisati....

south side
Kontakt:

sri avg 27, 2025 5:08 pm

Izgleda Krpic I Radovac definitivno otpisani
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

BC1921
Kontakt:

sri avg 27, 2025 5:42 pm

Dzezvar je napisao/la:
Nadam se da ce administracija reagovati na ove indirektne prijetnje clanovima skupsrine koji ne budu glasali za imvestitora....
Senadov covjek je zakolutao ponovo pricu sa Sanjinom..zakolutao i haman priveo kraju.

Pa banujte, izvinjavam se sto imam svoje misljenje i znam neke stvari.
A mogo bi jos stosta napisati Bajo moj, npr i za tebe gdje bi te onda bilo stid uci na forum, al hajd nebitno.
Necu vise pisati, izvinjavam se svima...
Krivina Jug

Dzezvar
Kontakt:

sri avg 27, 2025 5:49 pm

BC1921 je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:

A mogo bi jos stosta napisati Bajo moj, npr i za tebe gdje bi te onda bilo stid uci na forum, al hajd nebitno.
Ja te molim da napises ....molim te slobodno sve sto imas napisi
A.posto vidim da me.znas onda znas gdje me.mozes naci.....pa doodji to mi reci u lice....nemoj pickasko ovako sakriven iza zayebanog nicka...

Sky1
Kontakt:

sri avg 27, 2025 5:58 pm

SamoIstina je napisao/la:

Onda covjek napise ovo:
Sky1 je napisao/la:
Zato što ti lažeš, pristrasan si i imaš navijački stav, glumiš insajdera, a pojma nemaš. Nisi ozbiljan sagovornik, zato sam to i napisao i hajd sada prošetaj.

KogaBrigaZaNick
Kontakt:

sri avg 27, 2025 6:24 pm

sve neki insajderi u pm...

BC1921
Kontakt:

sri avg 27, 2025 6:30 pm

Dzezvar je napisao/la:
sri avg 27, 2025 5:49 pm
BC1921 je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:

Ja te molim da napises ....molim te slobodno sve sto imas napisi
A.posto vidim da me.znas onda znas gdje me.mozes naci.....pa doodji to mi reci u lice....nemoj pickasko ovako sakriven iza zayebanog nicka...

Naravno, sjecam se kad si i prve bar salove prodavao gore u srcu carsije...
A sjecam se i kad se zaradjivalo na Zelji u onim teskim vremenima, tuzakalo, dolazilo na Grbavicu i pritiskalo...
Helem nejse, nebitno... Ja sam nekada 2018 cini mi se pobjego s onog foruma na ovaj zbog jednoumlja i zabrane pisanja istine, evo radi ti sa na ovom isto to, iako i ti znas sta je istina. Navijaci Amara i Misketa, sretno vam bilo...
Krivina Jug

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 102 gosta.

Prijava