Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Mulalic Edis
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto avg 26, 2025 12:18 am

Vidjet cemo ko je japanac a ko indijanac.
Grande Miske 💪

fcz
Kontakt:

uto avg 26, 2025 1:26 am

dr S je napisao/la:
pon avg 25, 2025 5:20 pm
Hare79 je napisao/la:
pon avg 25, 2025 4:59 pm
Ima li neko link cijele utakmice, nisam bio u mogucnosti gledati ni uzivo ni na tv...
https://www.youtube.com/live/S-Lb7xf-BY ... fNeFrNRm2v
Gledam na 1:11:30 ovaj Vinijev trk u kontru nakon sto je Odinaka poslao dugu za Pejica. Pa stjasni sud sine sto bi rek'o Nikola. 8-)
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

svabo
Kontakt:

uto avg 26, 2025 6:25 am

Doveli smo se u situaciju da molimo Boga da nas neko uzme, pa bilo ko. Još na autopijaci nismo probali.

blueheart
Kontakt:

uto avg 26, 2025 6:44 am

ako je propalo, bas mi zao prilike za tom nekom promjenom koja nije bila garant uspjeha ali bi bila neki novi pravac koji nam je novina jer ovaj nacin gdje nema nikakve apsolutno nikakve odgovornosti pri vodjenju kluba je neodrziv. Cesto nam je steta ucinjena a nikad niko nije odgovarao osim sto se ovako u ovom imaginarnom svijetu etiketira i to je to....
DRZAVA ZELJO

teatrale36
Kontakt:

uto avg 26, 2025 7:10 am

fcz je napisao/la:
uto avg 26, 2025 1:26 am
dr S je napisao/la:
pon avg 25, 2025 5:20 pm
Hare79 je napisao/la:
pon avg 25, 2025 4:59 pm
Ima li neko link cijele utakmice, nisam bio u mogucnosti gledati ni uzivo ni na tv...
https://www.youtube.com/live/S-Lb7xf-BY ... fNeFrNRm2v
Gledam na 1:11:30 ovaj Vinijev trk u kontru nakon sto je Odinaka poslao dugu za Pejica. Pa stjasni sud sine sto bi rek'o Nikola. 8-)
Fantastičan trk i brzina, i Pejić odlično ga sačekao sekund i dodao . Sreća da Madžid nije bio umjesto Pejića zakomplikovao bi nešto garant

PlavaDobrinja1921
Kontakt:

uto avg 26, 2025 7:31 am

Masa ljudi je kritikovalo dolazak brazilaca, a eto Vini se ispostavio kao sasvim okej opcija na krilu. Ne moze nosit igru ali pristojno odradjuje sve svoje zadatke.

Dzezvar
Kontakt:

uto avg 26, 2025 7:58 am

Hajdemo malo svi stati na loptu.
Da u jucerasnjim desavanjima nesto smrdi,meni smrdi...
Dosta kontradiktornih informacija dolazi do raje...
Jedni pricaju da su ispunili sve sto je trazeno,drugi opet da niije....
Najbolja moguca stvar je da sacekamo sa iznosenjem misljenja,te da vidimo razvoj cjelokupne situacije.
Kljuc je u tome koja strana je pustila info o odustajanju....
ZELJEZNICAR IZNAD SVEGA!
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

milanribar
Kontakt:

uto avg 26, 2025 8:15 am

Dzezvar je napisao/la:
Najbolja moguca stvar je da sacekamo sa iznosenjem misljenja,te da vidimo razvoj cjelokupne situacije.
ZELJEZNICAR IZNAD SVEGA!
Istina je da je Mirviću dostavljena dokumentacija koju je tražio o trenutnom stanju kluba i da se nakon toga čeka zvanična ponuda.

Skupština ništa nije odlučivala još uvijek jer se nije ni sastajala, to će se desit kad dođe ponuda i ukoliko dođe.

Strana koja je pustila priču je pretpostavljam ona koja od početka minira sve i koja plaća članke na faktor.ba.

salle86
Kontakt:

uto avg 26, 2025 8:32 am

Meni je jasno da se igraju igre kad je izašao klip kako je XY (nebitno ime totalno) nekoga psihički maltretirao, i to na temi FK Željezničar. Boli me patka taman da je osnivač kluba ako više nije tu, a nije.
E onda ide po šablonu kako njegovi ljudi blokiraju, pa kako ovo, ono...a sve informacije se kupe na ss.ba forumu za koji ne treba puno trošiti riječi.
Šlag na tortu ide lista svih skupštinara i kao oni su sve to zayebali...jah eto, svih 54.
Uveliko se bacaju mamci, ok možda se i talasa iza ko će znati ali kad likovi koji do juče nisu postojali sad su odjednom na izvoru informacija, logično da mora da smrdi.

Ako smo mi ozbiljan klub, ili ako je Mirvić ozbiljan lik (poduzetnik) onda ovakve stvari ne mogu proći. Bilo koja od dvije varijable da je ispunjena, jedna dovoljno.
Ako nije nijedna, onda i nismo jedno za drugo

Edit, izgleda ima debila koji još nisu prežalili Amara i misle da je samo u njemu spas 😂
Pa se na svaki mogući način pokušava otvoriti teren za ulet haha
Zadnja izmjena: salle86, dana/u uto avg 26, 2025 9:53 am, ukupno mijenjano 3 puta.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

igla
Kontakt:

Ne znam šta se dešava, ali previše je šanera u i oko kluba, u društvu općenito. Ne bi me čudilo da su probali "proturiti" nešto, pa "ako prođe prođe", s tim se ja lično u poslu susrećem redovno, ta mantra "ko koga zajebe".

Isto tako, ne bi me čudilo da su mu sve ispunili, a on iz ovog ili iz onog razloga odustao. Također, ne bi me čudilo ni da se ništa nije ni desilo još.

Mi smo gamad ko narod.

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto avg 26, 2025 10:03 am

Ja se pitam koliko ljudi bi sa ovog foruma, koji su "zakleti" zeljovci, ušli u klub sa nekim milionima da iste imaju, znajući u kakvoj smo situaciji?

Nasa dugovanja se mjere u MILIONIMA.

Ja garantujem ni jedan. To je rizik ogroman. Da taj neko ulazi u takve investicije on ne bi bio milioner.

Jedina opcija je neki MILIJARDER kojem 20 ili 30 miliona ne znači ništa, a takvi kupuju Man. City.

I dan danas odgovorno tvrdim da je najrealnija opcija preko DD. Da dodje više ljudi sa kapitalom i da im je stalo da klub uspije.

PS
Ne želim ulaziti rasprave Jel to moguće ili nije. Kažem šta je najrealnija opcija, a što se mene tice, već sam pisao o tome, svaki model je bolji od ovog jer jednostavno 10 godina mi ne znamo za uspjeh (osim kupa 2018. ) a drugi su već odmakli značajno sa kapitalom i sistemom. Mi smo taj svoj put zatrpali još 2018. sa šampanjac ekipom i uletanjem u teren.

Jos jednom, ne želim ulaziti u rasprave nikakve, vrijeme je sve pokazalo.
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

Dzezvar
Kontakt:

uto avg 26, 2025 10:12 am

milanribar je napisao/la:
uto avg 26, 2025 8:15 am
Dzezvar je napisao/la:
ZELJEZNICAR IZNAD SVEGA!
Istina je da je Mirviću dostavljena dokumentacija koju je tražio o trenutnom stanju kluba i da se nakon toga čeka zvanična ponuda.

Skupština ništa nije odlučivala još uvijek jer se nije ni sastajala, to će se desit kad dođe ponuda i ukoliko dođe.

Strana koja je pustila priču je pretpostavljam ona koja od početka minira sve i koja plaća članke na faktor.ba.
To je ono kada se svako pravi pametan pa ne zna kako funcionise,uoravni odbor,skupstina kluba i sve ostalo...
I onda dodjes u situaciju da ljudi lupetaju gluposti....
Iz neznanja nadam se...

Gagi tm 87
Kontakt:

uto avg 26, 2025 10:14 am

Ja mislim da još nije propalo sa investorom čim su naši stali sa dovođenjem igrača,vjerovatno čekaju rasplet situacije na skupštini ...

Dzezvar
Kontakt:

uto avg 26, 2025 10:19 am

Da malo pojasnim i da zaustavimo svako manipulisanje sa ovim.
Procedura je ovakva.
1.potencijalni investitor salje pismo namjere.
2.na osnovu tog pisma namjere radna grupa koja je dobila ovlastenja od skupstine,zapocinje razgovore i pregovore.
3.kada se usaglase sve stvari potencijalni investitor salje zvanicnu ponudu ...
4. Tada ta ponuda ide na glasanje skupstini.
Znaci neko je pustio internu komunikaciju izmedju kluba i investitora i predstavio je kao odustajanje investitora...
Sto naravno nije tacno.Nadam se brzom odgovoru investitora i pozitvnom glasanju skupstine.

Sky1
Kontakt:

uto avg 26, 2025 10:21 am

salle86 je napisao/la:
Meni je jasno da se igraju igre kad je izašao klip kako je XY (nebitno ime totalno) nekoga psihički maltretirao, i to na temi FK Željezničar. Boli me patka taman da je osnivač kluba ako više nije tu, a nije.
E onda ide po šablonu kako njegovi ljudi blokiraju, pa kako ovo, ono...a sve informacije se kupe na ss.ba forumu za koji ne treba puno trošiti riječi.
Šlag na tortu ide lista svih skupštinara i kao oni su sve to zayebali...jah eto, svih 54.
Uveliko se bacaju mamci, ok možda se i talasa iza ko će znati ali kad likovi koji do juče nisu postojali sad su odjednom na izvoru informacija, logično da mora da smrdi.

Ako smo mi ozbiljan klub, ili ako je Mirvić ozbiljan lik (poduzetnik) onda ovakve stvari ne mogu proći. Bilo koja od dvije varijable da je ispunjena, jedna dovoljno.
Ako nije nijedna, onda i nismo jedno za drugo

Edit, izgleda ima debila koji još nisu prežalili Amara i misle da je samo u njemu spas 😂
Pa se na svaki mogući način pokušava otvoriti teren za ulet haha
+1, to je to, tačno se zna ko je pustio priču, to su isti oni što su kočili svaki napredak kluba, čak pokazuju otvorenu mržnju prema jednom čovjeku, targetiraju komplet Skupštinu, a zna se kako je trenutna Skupština izabrana i zašto je izabrana, pa da se zaštiti klub od njih i zaštitio se da nije, otišla bi imovina, a kluba danas ne bi bilo. Pokušavaju na sve načine ali nisu ni navijače više tolike budale da nasjednu kao prošli put.

SamoIstina
Kontakt:

uto avg 26, 2025 10:31 am

Dzezvar je napisao/la:
Procedura je ovakva.
2.na osnovu tog pisma namjere radna grupa koja je dobila ovlastenja od skupstine,zapocinje razgovore i pregovore.
Znaci neko je pustio internu komunikaciju izmedju kluba i investitora i predstavio je kao odustajanje investitora...
Sto naravno nije tacno.Nadam se brzom odgovoru investitora i pozitvnom glasanju skupstine.
Pa zar ne napisa ti da je Mirvic poslao na email da odustaje?

ISB87
Kontakt:

uto avg 26, 2025 10:34 am

Ma kakvo DD, sve sto je tako funkcionisalo u drzavi ili je u stecaju ili je pred stecajem.
Jos nam opet treba Senad u klubu. Ne hvala.
MIRZA RASCIC

Dzezvar
Kontakt:

uto avg 26, 2025 10:36 am

SamoIstina je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:
Procedura je ovakva.
Jesam i jeste poslao...ali nije ta informacija trebala izaci iz kluba.

Ludvig Leple
Kontakt:

uto avg 26, 2025 10:42 am

Mahalaški klub, navijači mahalaši, recept za propast.

Kako smo Klub pustili niz vodu 23.12.2018.godine ne vidim nikakav problem da to uradimo i u septembru 2025.godine.

igla
Kontakt:

uto avg 26, 2025 10:47 am

Dzezvar je napisao/la:
uto avg 26, 2025 10:36 am
SamoIstina je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:
Procedura je ovakva.
Jesam i jeste poslao...ali nije ta informacija trebala izaci iz kluba.
Zato što u klubu ima pun qrac nekih ega koji se pitaju, koji ne osjećaju odgovornost, gdje svaki misli da je "on taj koji zna"... Nek još ima zle krvi između nekog - jedva će dočekati da izađe sve.

Trenutno korisnika/ca: cala, Diverzant, Ujko i 122 gosta.

Prijava