Koji je tebi qrac....DizelForce je napisao/la: ↑pon avg 25, 2025 6:58 pmMa amar ga otjero stoposto......
j..o vas miske i vi njega
Naravno da ima veze skupstina kad ona treba da ga izglasa.
Pa TREBA da izglasaSamoIstina je napisao/la: ↑pon avg 25, 2025 7:38 pmNaravno da ima veze skupstina kad ona treba da ga izglasa.
Skupstina ne zeli da ispuni zahtjeve investitora i to je sve.
Nije bombanje. Propalo je.
Nazalost svih onih koji vole samo Zelju a radost onih koji vole samo sebe i neki svoj sitni interes.SamoIstina je napisao/la: ↑pon avg 25, 2025 7:34 pmNema se sta pisati i ocrnjavati, zna vec citav grad. Otjeran je covjek, kao i prosli put, kao sto su i drugi bili otjerani.salle86 je napisao/la: ↑pon avg 25, 2025 7:29 pmama sve da je i istina nikakve veze sa temom...i Željom
Ali se pokušava na raznorazne načine neko prvo ocrniti, pa onda kad je crn još kao eto tu je on iz sjene vuče konce u klubu, ima ljude...vežu se čvorovi da bi se dobila konačna slika kakvu žele prikazati
Al haj sve ali registrovalo se prije mjesec-dva u vremenu kad moj sin od 5 godina zna o internetu više nego što sam ja znao sa 35...a ono kao čitalo svih ovih godina i tek se sad odlučilo registrovani da šta napiše
Jah
U ovoj cijeloj prici je jeban Zeljo, ponovo.
Idolopoklonstvo je pogresno i toksicno. Treba navijati za klub, ne za pojedince i njihove interese i ega.
Propustili smo veliku, posljednju priliku.
Ne mogu ga izglasati kad ponude nema, a nema je jer ne zele da ispune ni minimum njegovih zahtjeva.salle86 je napisao/la: ↑pon avg 25, 2025 7:41 pmPa TREBA da izglasaSamoIstina je napisao/la: ↑pon avg 25, 2025 7:38 pmNaravno da ima veze skupstina kad ona treba da ga izglasa.
Dobro si rekao
Sve dobro smisljeno i organizovano da bi se oprali i da bih mogli reći da nisu uopste zaprimili ponudu
Vidi druže, ova meni priča meni kao ozbiljnom odraslom čovjeku koji ima mozga...smrdiSamoIstina je napisao/la: ↑pon avg 25, 2025 7:44 pmNe mogu ga izglasati kad ponude nema, a nema je jer ne zele da ispune ni minimum njegovih zahtjeva.salle86 je napisao/la: ↑pon avg 25, 2025 7:41 pmPa TREBA da izglasaSamoIstina je napisao/la: ↑pon avg 25, 2025 7:38 pm
Naravno da ima veze skupstina kad ona treba da ga izglasa.
Dobro si rekao
Nije tesko razumjeti.
Ne kupim ja informacije sa foruma. Pokusao sam ti objasniti, ali ne ide. Uzivaj.salle86 je napisao/la: ↑pon avg 25, 2025 8:00 pmVidi druže, ova meni priča meni kao ozbiljnom odraslom čovjeku koji ima mozga...smrdiSamoIstina je napisao/la: ↑pon avg 25, 2025 7:44 pmNe mogu ga izglasati kad ponude nema, a nema je jer ne zele da ispune ni minimum njegovih zahtjeva.
Nije tesko razumjeti.
Eto nek je istina, uzećemo tu polaznu tačku...
Glasanje ide kad bude sjednica, ne može se glasati nekad negdje neko...
Drugo, ponuda dođe pa se glasa. Ne kroji se ponuda na osnovu toga kako neko misli da će neko možda glasati
Treće, niti skupština a niti upravni odbor nemaju vezu sa "traženjem strateškog partnera" već istog se zna ko traži, i kad oni zaključe sve tu je ponuda za koju se glasa ZNA SE KAD I ZNA SE KO...i to je to.
A jok ima ponuda, nema ponuda, eto nema je jer NEKO neće da ispuni NEŠTO...
Malo previše kontradiktornosti
I plus informacije kupite sa foruma gdje pišu 3 lika sa 5 akaunta i gdje eto jedni iznose info a ostali kao isto čuli...a Boga pitaj ko stoji iza akaunta.
@asharak... ma "glasao" neko, negdje, za nešto...pa ovaj onda skontao da i ne pošalje ponudu da glasaju neki, negdje, nekad![]()