Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

dobar tri
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet avg 14, 2025 10:49 pm

Daj Sanina makar nas ugasio

NEZALAGANJE
Kontakt:

čet avg 14, 2025 11:03 pm

Sto vise gledam ove "prosjecne" evropske ekipe, sve vise sam misljenja da nas i treba ugasiti.

Partizan s djecom i covjekom manje stigne 2 gola razlike u gostima!!! Nikad mi necemo biti na ovom nivou, a pricamo o nivou drugog-treceg pretkola.Znaci, nista pretjerano.Ni grupna faza, ali ovolimo trke i znanja kod nas NIKAD nece postojati.

Jednostavno, Bosnjak ne zna napraviti nista uspjesno taman da nam 10 Mirvica dodje ko investitor.Bosnjak zna samo ukrasti, uzeti mito i pametovati.Stvoriti nesto od drustvene koristi, jok!

Toliko smo zaostali da nismo ni svjesni.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

Sky1
Kontakt:
Status: Online

čet avg 14, 2025 11:46 pm

dobar tri je napisao/la:
E to je ta priča.

NEZALAGANJE
Kontakt:

čet avg 14, 2025 11:56 pm

Sky1 je napisao/la:
dobar tri je napisao/la:
E to je ta priča.
Aaa tebeee....Kad dodje investitor, svi nasi problemi su rijeseni, sta ti je?

https://youtu.be/g4L-S3q-5RM?si=By8ELrTw5MX9WICQ

Samo umetnuti rijeci kad "dodje investitor" i prikladnu fudbalsku terminologiju.To je to.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

salle86
Kontakt:

pet avg 15, 2025 12:17 am

Ja fakat ne mogu biti pametan. Investitor sam po sebi trebao bi donijeti bolje, pa i 1% je bolje.
Samo nije bar po meni ispravno po svaku cijenu i bilo ko...
A ja bitnije iskreno se nadam kad/ako i dođe da ćemo prestati biti bankomat "legendama" koji čitav svoj život egzistiraju od krave muzare
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Sky1
Kontakt:

pet avg 15, 2025 1:17 am

NEZALAGANJE je napisao/la:
Sky1 je napisao/la:
dobar tri je napisao/la:
E to je ta priča.

Samo umetnuti rijeci kad "dodje investitor" i prikladnu fudbalsku terminologiju.To je to.
Otprilike, redat će se titule nećemo ih ni slavit.
Zar se nije pisalo ovdje na forumu i na onom, ono tamo da je sreća, pa taj nije ušao u klub prošli put, a sada je kao jedini izlaz. Ne kontam ništa BGM.

SamoIstina
Kontakt:

pet avg 15, 2025 1:27 am

:rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:

dobar tri
Kontakt:

pet avg 15, 2025 5:52 am

Ne kaze niko da ce se redati titule, al ti ovako nisi ni konkurentan, pa u mrtvom kupu cim je iole ozbiljniji protivnik dosao nakon miki maus zrijeba, ispao si

al saburaj valjda nam praunucad docekaju nesto kad mi vec necemo

kvalitet
Kontakt:

pet avg 15, 2025 7:30 am

Molio bih skupštinare nehljebe koji su protiv privatizacije kluba da izađu javno s realnim planom da klub kroz 2-3 godine ima budžet preko 5 mil eura. Za početak samo to, evo ništa drugo da ne spominjemo.

Kakva više fol briga za klub, kakve su to šuplje, pa mi smo postali PROSJEČAN BH. KLUB. Žali bože najboljih i najbrojnijih navijača. Klub se mora privatizirati, to je neizbježno. Šteta što to nije urađeno još u vrijeme Misimovića kad nam je cijena bila viša, sad bismo ubirali plodove, a ne tavorili. Ali šta je tu je, u taj proces se mora krenuti, još jučer.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

kemo
Kontakt:

pet avg 15, 2025 8:31 am

Sky1 je napisao/la:
pet avg 15, 2025 1:17 am
NEZALAGANJE je napisao/la:
Sky1 je napisao/la:

E to je ta priča.

Otprilike, redat će se titule nećemo ih ni slavit.
Zar se nije pisalo ovdje na forumu i na onom, ono tamo da je sreća, pa taj nije ušao u klub prošli put, a sada je kao jedini izlaz. Ne kontam ništa BGM.
Nemas ti sta kontati, kako kazu u Rajlovcu da je najbolje, tako ce biti i tvoje misljenje. S obzirom koliko cijenis "gospodina" Almira, cudi me da ne pises svaki dan protiv investitora.

ISB87
Kontakt:

pet avg 15, 2025 8:38 am

Ma moramo mijenjati politiku kluba, organizaciju... Sve. Vidi se da ovako vise ne ide, ako bude i investitor ne smijemo dozvoliti da isto bude.
Sarajevo, Zeljo pa evo i Hajduk su bruka. Svi napreduju jedino mi nazadujemo ili stagniramo.
Nije vise ni do te titule. Jednostavno nema fudbala, nema organizacije rada. Nema nista sto bi trebali biti temelji za neki sutrasnji uspjeh.

Samo iz godine u godinu bruka, sramota.

Od temelja iznova.
MIRZA RASCIC

SamoNapad
Kontakt:

pet avg 15, 2025 9:02 am

Dotakli smo zid i nema sanse da napredujemo bez temeljite promijene . Mi jedino sto imamo je posesivna ljubav ljudi u upravama koji misle da je Zeljo njihov, toliko ga svojataju da je klub taoc njihov.
Razlika je u tome sto se otmicari svake godine promijene, budimo realni kakve mi uspijehe imamo u zadnjih 10 godina a svi su se izmijenjali pa cak i ako su valjali jedan period to opet nije potrajalo duze od godine dana. Vrijeme je da Željo krene drugi putem bez raznih ekipa i struja, jer sve ostalo vodi gledanju polovnih igraca i svakoraznih ubleha(trenera igraca) sto domacih sto stranih .
Pare-akademija-kamp -talentovani igraci i prodaja nekad ce usput doci i titule.

Bozidar Radosevic
Kontakt:

pet avg 15, 2025 9:06 am

Upozoravalo se, govorilo se ali su pojedinci pakovali i govorili kako je Adzem trenercina, kako nije bolestan kako je 1000% Zeljovac i da ce dici nasu igru i omladince na visi nivo. Sad se i vise nego jasno vidi da nista od ovog nije istina, nit je trenercina(vjv uz Brunu najgori ikad), bolestan itekako, igra nikad gora, omladinci izuzev Foce smijesni a otjerani su bolji(Lausevic i Efendic) a igra nam bambi Sabic a sve vise sumnjam da je covjek i Zeljovac.

Sad se trebas vaditi na politickom Velezu, porazom smo vec u problemima a raspored postaje sve tezi. Na to sve smo iznimno neuigrani i da neko novi dodje trebat ce minimalno mjesec dana da ovo izvadi. Uz to bacili smo niz vodu pola miliona eura.

Ali ono sto mi je licno najgore, ovi najglasniji za podrsku Adzemu prije sezone, sad se posipaju pepelom i pricaju kako nam ovo nije trebalo. Gospodo vi ste isto krivi, vi ste saucesnici u ovome. Pisali ste po nalogu i vas nekoliko s licnim interesa plus ove taldzije iz kluba ponovno Zelju guraju u ponor. Ponovo cemo potrositi par iskrenih Zeljovaca zbog vasih marifetluka.

Dzezvar
Kontakt:

pet avg 15, 2025 9:16 am

BC1921 je napisao/la:
čet avg 14, 2025 9:59 pm
Dzezvar je napisao/la:
čet avg 14, 2025 8:56 pm
ubaceni element je napisao/la:
čet avg 14, 2025 5:27 pm
Diglisic i Mirvic ne mogu u istu recenicu. Prvi je gospodin a drugi je upitnik veliki. Diglisica nije moglo hiljadu portala izrovariti kad smo svi do jednog bili za njega, a zasto je odustao on zna jbg. I mogli bi portali qrcu svirati i rovariti i za Mirvica da se transparentno objavi ko je i sta nudi, da se na neka pitanja daju jasni osgovori umjesto price zna ko treba da zna i pustimo skupstini. Pa sta je skupstina nego svi mi? Svaki clan skupstine predstavlja nekog od nas i ne glasa samo u svoje licno ime.
Donosis zakljucke na osnovu mahalskih prica.Znali se zvanicno sta je to nudio Digislic iliti Omerov mali?
Ja koliko znam nikada se nije izaslo sa tim sta su dvije strane ponudile iedna drugoj jer Disgislic nikada nije poslao zvanicnu ponudu u klub.Pismo namjere da ali ponudu ne.
Na kraju prezetovat ce se skupatini sta i kako se planira..

Imas neku odbojnost prema Diglisicu i to je ok, tvoj stav. Ali momak je puno ozbiljnije planove imo sa svim vezanim oko Zelje. Nije se izaslo jer se momak sabotiro cim se saznalo da je ozbiljna prica oko ulaska. Dva tri puta su prekidani kontakti pa uspostavljani, jer bukvalno neko nije htio da on bude dio kluba.
Moje neko misljenje je da je zapelo jer je bio plan gradnje na pomcnom terenu, nekomje je to debelo zasmetalo.
Sada ne smeta, jer koliko znam Mirvica to ne interesuje vec samo sportski segment.
Gdje ti vidis odbojnost.Niti jednom rijeci nisam nikada nista protiv njega napisao.U svoj prici mi je jedino smetao onaj hinjavac Mesa koji se bukvalno priljepio za to jer je dobar sa digislicevim dajdzom....
Sto se mirvica tice ima i nekih drugih stvari koje su po meni jako dobre za klub.
Ali o tom potom
Zadnja izmjena: Dzezvar, dana/u pet avg 15, 2025 9:38 am, ukupno mijenjano 1 put.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Diverzant
Kontakt:

pet avg 15, 2025 9:28 am

Bozidar Radosevic je napisao/la:
pet avg 15, 2025 9:06 am
Upozoravalo se, govorilo se ali su pojedinci pakovali i govorili kako je Adzem trenercina, kako nije bolestan kako je 1000% Zeljovac i da ce dici nasu igru i omladince na visi nivo. Sad se i vise nego jasno vidi da nista od ovog nije istina, nit je trenercina(vjv uz Brunu najgori ikad), bolestan itekako, igra nikad gora, omladinci izuzev Foce smijesni a otjerani su bolji(Lausevic i Efendic) a igra nam bambi Sabic a sve vise sumnjam da je covjek i Zeljovac.

Sad se trebas vaditi na politickom Velezu, porazom smo vec u problemima a raspored postaje sve tezi. Na to sve smo iznimno neuigrani i da neko novi dodje trebat ce minimalno mjesec dana da ovo izvadi. Uz to bacili smo niz vodu pola miliona eura.

Ali ono sto mi je licno najgore, ovi najglasniji za podrsku Adzemu prije sezone, sad se posipaju pepelom i pricaju kako nam ovo nije trebalo. Gospodo vi ste isto krivi, vi ste saucesnici u ovome. Pisali ste po nalogu i vas nekoliko s licnim interesa plus ove taldzije iz kluba ponovno Zelju guraju u ponor. Ponovo cemo potrositi par iskrenih Zeljovaca zbog vasih marifetluka.
Nažalost ali tako je
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

igla
Kontakt:

pet avg 15, 2025 9:46 am

Ako je Adžemov badžo rekao: "evo Adžema na 3 godine", a ostali iz uprave klimnuli glavom i hladno prihvatili - svi su krivi jednako i nek isplate Adžema Patka iz svojih džepova. Ako nemaju, nek ih poguraju ovi što su po forumu Patka ko plavog Trapatonija predstavljali.

Što se tiče priče Adžem-Krpić, ako je istina da ga je suspendovao zbog te rečenice da ne stvaraju dovoljno šansi, evo da iskoristim i ovu priliku da yebem Adžemu sve što ima, bez ikakve grižnje savjesti, i da bih volio da ga igrači našutaju na treningu umjesto lopte. Bahati, egoistični pušikurac.

ISB87
Kontakt:

pet avg 15, 2025 9:54 am

Ali nije vise problem ni trener, kako ne shvatate. Imalo je eto Sarajevo, Hajduk dobrih trenera ali kur.cina.

Jednostavno trener je najmanji kotačić u ovom svemu. Da nam je dosao neki vanserijski trener isto bi bilo kroz par kola.

Moramo krenuti od nule.
MIRZA RASCIC

Meha87
Kontakt:

pet avg 15, 2025 9:58 am

Sosica vratiti na krilo a Koningsa na desetku staviti. Treba igrati sa u21 napadacem tu ce najmanje smetati zasticeno godiste.

BC1921
Kontakt:

pet avg 15, 2025 10:04 am

Dzezvar je napisao/la:
pet avg 15, 2025 9:16 am
BC1921 je napisao/la:
čet avg 14, 2025 9:59 pm
Dzezvar je napisao/la:
čet avg 14, 2025 8:56 pm

Donosis zakljucke na osnovu mahalskih prica.Znali se zvanicno sta je to nudio Digislic iliti Omerov mali?
Ja koliko znam nikada se nije izaslo sa tim sta su dvije strane ponudile iedna drugoj jer Disgislic nikada nije poslao zvanicnu ponudu u klub.Pismo namjere da ali ponudu ne.
Na kraju prezetovat ce se skupatini sta i kako se planira..

Imas neku odbojnost prema Diglisicu i to je ok, tvoj stav. Ali momak je puno ozbiljnije planove imo sa svim vezanim oko Zelje. Nije se izaslo jer se momak sabotiro cim se saznalo da je ozbiljna prica oko ulaska. Dva tri puta su prekidani kontakti pa uspostavljani, jer bukvalno neko nije htio da on bude dio kluba.
Moje neko misljenje je da je zapelo jer je bio plan gradnje na pomcnom terenu, nekomje je to debelo zasmetalo.
Sada ne smeta, jer koliko znam Mirvica to ne interesuje vec samo sportski segment.
Gdje ti vidis odbojnost.Niti jednom rijeci nisam nikada nista protiv njega napisao.U svoj prici mi je jedino smetao onaj hinjavac Mesa koji se bukvalno priljepio za to jer je dobar sa digislicevim dajdzom....
Sto se mirvica tice ima i nekih drugih stvari koje su po meni jako dobre za klub.
Ali o tom potom

Po tome sto uvijek imas nesto da prigovoris kada je u pitanju Diglisic. Mesa svima smeta, tj svakom iskrenom navijacu Zelje, razlog tome su iskljucivo Mesini postupci i suplja prica.
Bice to dobro aBd, pozdravi druga i nek nam je sretno.
Krivina Jug

Sky1
Kontakt:

pet avg 15, 2025 10:30 am

Ja nikada nigdje nisam napisao da sam protiv ulaska privatnog kapitala u naš klub ali mi zaista nije jasno, kako to da je odjednom gospodin Mirvić poželjan, a prošli put kada se spominjao, pisalo se da smo spašeni, jer nije ušao, ne znam možda zbog ljudi kojima je bio okružen u tom momentu, vi upućeniji to bolje znate. Malo sam zbunjen. Botovi smirite strasti, polako, izaće istina na vidjelo kada se obznani sve zvanično od strane kluba, a to je jedino mjerodavno. Pa ćemo se izjasniti i mi ovdje, nema potrebe da favorizuje iko ikoga, valjda nam je jedini interes Željo.
Ti tek došao na forum i kontaš pametan, zbunit ćeš nas ovdje nekom pričom, olako targetiraš ljude i valjda po intuiciji sudiš, ko je za investitora, a ko nije, ne sekiraj se znamo mi dobro izvagati @Samoistina
Zadnja izmjena: Sky1, dana/u pet avg 15, 2025 10:40 am, ukupno mijenjano 4 puta.

Prijava