Prva tri kola su pokazala sve slabosti nase ekipe koje ce nas pratiti tokom cijele sezone.
Ako mi kao ozbiljan klub se smijemo i mozemo oslonuti da zavisimo od dva-tri igraca, mi nismo ozbiljan vec amaterski klub. Nama ne igranje Lagumdzije i Boljevica je stvorilo tolike probleme da ni sami ne znamo sta i kako igramo.
Ako je Adzem mislio da Lagumdzija i Eric mogu iznijeti cijelu sezonu, onda je on za izucavanja, mi nemamo rezervnog krila a ni defanzivnog igraca. S druge strane imamo 4 napadaca od kojih jos niti jedan nije postigao gol.
Sta da ocekujemo u sezoni, patnju nista drugo. Nama treba pojacanje u veznom redom i treba nam drugaciji sistem igre. Ako je Sosic los na trenutnoj poziciji zasto ga ne vratiti na krilo, ako Pejic ne moze kao krilo zasto ne pokusati sa drugom pozicijom. Imamo desnog beka koji tri puta ne predje centra, zasto ne pokusati sa Odinakom. Ako nemamo glavnog napadaca zasto na tu poziciju ne gurnuti Cvetanovskog ili Vinija (svojom brzinom mogu napraviti velike stvari), zasto zasto zasto nam je Adzem jos uvijek trener.
Osoba sam koja svaku utakmicu dodje sat vremena iz razloga da bi ispratio zagrijavanje igraca, vjerujte mi da gledajuci ponasanje igraca na zagrijavanju odma mogu vidjeti ko ce kako odigrati.
Adzem je uspio da razjebe koheziju u ekipu, dovoljan je onaj snimak nakon utakmice gdje nije prisao ni jednom nasem igracu da se pozdravi, da vidimo da je ekipa u k.urcu.
Adzemu treba postaviti uslov da u naredne dvije utakmice minimum je 4 boda, a sve ostalo neka pakuje kofere. Imali smo idealan raspored, sa idealnim protivnicima i umjesto da imamo 3/3 mi JEDVA imamo 5 bodova.
Gledao sam sinoc Veleza i uvjeren sam da ce nam biti pravo zajebano u Mostaru. Ostaje da vidimo sta nam Adzem ima ponoditi novog, ali cisto sumnjam da cemo uspjeti izvuci pozitivan rezultat.