Nisu oni krivi, krivi su oni koji su ih učili i oni koji su ih tu postavili.
+1zubanovic89 je napisao/la: ↑ned avg 10, 2025 9:11 pmBrate to nema veze sa diplomom, dodjes na utakmicu ne da bi navijao za klub nego da bi lijecio svoje psiholoske probleme. Tebi ako je ok da neko jebe mater nekom sat i po i u tebi je problem. Doci cu ti ja na posao jebat majku, sestru, nerodjenog brata, retardiranog oca itd. Jebacu onog ko te zaposlio, njemu jedno tri koljena, raji okolo, ti radi i suti usput. Cuj tako je svuda, kakav debilan argument, reklamiramo porodicna okupljanja ponosimo se podrskom i usput podrzavamo jebavanje svega okolo.
zubanovic89 je napisao/la: ↑ned avg 10, 2025 8:56 pmKad ti krezubi papak koji ima 30 kila viska psuje mater i filtrira svoje frustracije jer mu zena ne da, ne moze mu se dic i ide na posao koji je dosadan, sef ga handri i ja bi se nasmijao na to. Odvratno ponasanje nekih 30% stadiona i jednog dijela foruma ovdje, gdje ste jaki i glasni samo u coporu ostalih papaka. Svako ima pravo da iskaze nezadovoljstvo, ali ovo je patoloski, lik iza mene je 89 minuta utakmice psovao Adzemu, igracima sve redom. Ne trebate na utakmicama takvi, fkt cak je upitno treba li vas pustati iz kuce da izlazite. Sramota
Kako neko moze biti protiv necega za sta jos nista zvanicno nije.prezentovano skupatinarima
Ako se ne varam, ti si tog “kretena” hvalio na sva zvona prije mjesec dana. Jel to on za mjesec dana se toliko promijenio ili si ti (a i vecina ostalih) samo navijaci rezultata?cikoradovic je napisao/la:Kreten na klupi nema namjeru da ide dok ga se ne isplati.
E jeste ih razmazili...za ovakve prezentacij fudbala nekada se iatjerivalo iz autobusa,ganjalo po grbavici...samaralo kako igrace tako i trenere...zubanovic89 je napisao/la: ↑ned avg 10, 2025 8:56 pmKad ti krezubi papak koji ima 30 kila viska psuje mater i filtrira svoje frustracije jer mu zena ne da, ne moze mu se dic i ide na posao koji je dosadan, sef ga handri i ja bi se nasmijao na to. Odvratno ponasanje nekih 30% stadiona i jednog dijela foruma ovdje, gdje ste jaki i glasni samo u coporu ostalih papaka. Svako ima pravo da iskaze nezadovoljstvo, ali ovo je patoloski, lik iza mene je 89 minuta utakmice psovao Adzemu, igracima sve redom. Ne trebate na utakmicama takvi, fkt cak je upitno treba li vas pustati iz kuce da izlazite. Sramota
Nije arap nego Holandjanin, jakav ba crni arap, mani se pakovanja i uljepsavanjaDizelForce je napisao/la: ↑ned avg 10, 2025 5:54 pmako se na onog arapa misli, on je na standbycikoradovic je napisao/la: ↑ned avg 10, 2025 5:41 pmNadam se da su stopirali dolazak p od pojačanja.
Holandez arapskoh porijekla, tacnije marokanskogMinjore je napisao/la: ↑ned avg 10, 2025 10:31 pmNije arap nego Holandjanin, jakav ba crni arap, mani se pakovanja i uljepsavanjaDizelForce je napisao/la: ↑ned avg 10, 2025 5:54 pmako se na onog arapa misli, on je na standbycikoradovic je napisao/la: ↑ned avg 10, 2025 5:41 pmNadam se da su stopirali dolazak p od pojačanja.
Neki su generalno protiv price investitora i “prodavanja” kluba. Sto je sasvim legitimno. Ima ljudi kojima rezultati nisu primarni. Jednom kad se prodas, nema vise nazad. Investitor te kasnije moze prodati nekom drugom, ili ugasiti.