Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

black64
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned avg 10, 2025 12:20 pm

dobar tri je napisao/la:
ned avg 10, 2025 12:14 pm
black64 je napisao/la:
ned avg 10, 2025 11:34 am
i sinoc ono ponasanje prema Madžidu je odvratno,

lik na sjeveru se natovario od prve minute ga proziva
drugi debeljuca plavooki smrad ceka momenat da povede uprava napolje

fuj, nije ni cudo sto nam se ovo desava
Pljujemo Madzida koji je i ovako los sinoc namjestio dvije sanse sa kojima smo mogli zavrsiti utakmicu jer nismo valjda dovoljno bistri da uocimo da je glavni problem ekipe sto jos nikad nismo zamijenili Dzabera.
Dzabi je i trcao, branio, krao lopte i povrh svega kreirao za dvojicu.
od prve minute bukvalno, mogu razumit na momente raja isfrustrirana.
ovaj čoban je za livade i ovaca, a ne stadiona

fcz
Kontakt:

ned avg 10, 2025 12:25 pm

Ma hajde ba, tjerate sefa samo zato sto je nas. Ne daj se Amarcicu, samo osmijeh na lice a ovi zvizdaci nek pocnu rostiljati svaki dan, trebace pepela.

I da, treba skinuti kapu onome ko se rijesio onog Dangubica, to je sigurno najveci dobitak ovog prelaznog roka. Fol on nesto...
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

DizelForce
Kontakt:

ned avg 10, 2025 12:26 pm

na nekog sam se sinoc obrusio, ja se izvinjavam vruca glava bila, nakon noci zakljucak koji je donesen se slaze sa vasim, adzeme odlazi, a i koliko sam saznao bivsi je samo mu jos nisu javili.

dobar tri
Kontakt:
Status: Online

ned avg 10, 2025 12:33 pm

black64 je napisao/la:
dobar tri je napisao/la:
black64 je napisao/la:
ned avg 10, 2025 11:34 am
i sinoc ono ponasanje prema Madžidu je odvratno,

lik na sjeveru se natovario od prve minute ga proziva
drugi debeljuca plavooki smrad ceka momenat da povede uprava napolje

fuj, nije ni cudo sto nam se ovo desava
Pljujemo Madzida koji je i ovako los sinoc namjestio dvije sanse sa kojima smo mogli zavrsiti utakmicu jer nismo valjda dovoljno bistri da uocimo da je glavni problem ekipe sto jos nikad nismo zamijenili Dzabera.
takvih je vazda na sjeveru bilo, polahko ali sigurno poprimamo obrise kosevskog istoka :doktor:

cikoradovic
Kontakt:

ned avg 10, 2025 12:46 pm

Ako je istina što se priča, jutros je odbio raskid.

salle86
Kontakt:

ned avg 10, 2025 12:52 pm

dobar tri je napisao/la:
ned avg 10, 2025 12:33 pm
black64 je napisao/la:
dobar tri je napisao/la:

takvih je vazda na sjeveru bilo, polahko ali sigurno poprimamo obrise kosevskog istoka :doktor:
Na 7 milja, broj majmuna je ne viši od 1%
Što je sasvim normalno
Da su zaslužili zvižduke, jesu. Svi bez izuzetaka. Jer raja niti je slijepa ni gluha. Traži(mo) neki minimum, i opet dođu i ubjeđuju te da je mlijeko crno
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

south side
Kontakt:

ned avg 10, 2025 12:57 pm

cikoradovic je napisao/la:
Pa nije lud tri god ugovor i na kraju ce biti raskid na štetu kluba.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

Gagi tm 87
Kontakt:

ned avg 10, 2025 12:58 pm

Neka je odbio raskid,nek ga nabiju s noge na nogu svojim ponasanjem i ne znanjem je još nakon radnika trebao dobit nogu ...

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned avg 10, 2025 1:02 pm

Gagi tm 87 je napisao/la:
ned avg 10, 2025 12:58 pm
Neka je odbio raskid,nek ga nabiju s noge na nogu svojim ponasanjem i ne znanjem je još nakon radnika trebao dobit nogu ...
Skupit cemo mi navijaci pare samo neka ide...ADZEME ODLAZI!
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Norsborg
Kontakt:

ned avg 10, 2025 1:03 pm

cikoradovic je napisao/la:
Mislim da treba sacekati investitora, neka on formira sve oko sebe.

Gagi tm 87
Kontakt:

ned avg 10, 2025 1:04 pm

Ja vjerujem da bi za sat vremena skupili pare samo da smrdo bezobrazni,najbolji psiholog ode...

Gagi tm 87
Kontakt:

ned avg 10, 2025 1:06 pm

Ne moraju dovodit nikog nek postave Dinu ili Svraku nek vode ekipu ,jer od ovog kako on vodi ne moze gore, razjebo je ekipu na proste faktore...

fcz
Kontakt:

ned avg 10, 2025 1:14 pm

Najbolji Psiholog® je nakon posljednjeg sudijskog zvizduka pokrenuo plan B - operacija "Udaranje ceznje".

Navijacima bacis zagonetni smijesak, u pocasnom krugu se ispozdravljas sa sudijama i svim clanovima protivnicke delegacije a svoje igrace izignorises.

Kazu da je novi metod instantno poceo davati rezultate. Navodno je vise od pola tima u suzama i s tortom u rukama jutros kleknulo pred Sefa moleci ga da ih samo pozdravi ili barem pomazi po glavi. Takodje, veca grupa navijaca se okupila na jednom poznatom izletistu i od ranih jutarnjih sati se posipaju pepelom, kazu da je otislo vec preko 60 kanti.

phpBB [video]
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

salle86
Kontakt:

ned avg 10, 2025 1:29 pm

Ciko...šta ćemo sa Trupeom, ti ga čini mi se nafali neki dan.
Preko koje šeme dođe on a bgm i ostali.
Jel realno da se svi pravimo slijepci kad treba da vidimo, a progledamo kad bude pretežno kasno
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

HajrA
Kontakt:

ned avg 10, 2025 1:31 pm

Na stranu Adzem, na stranu igraci, na stranu los rezultat, ali u sta su se pretvorile tribine, pa to je strasno, zalosno, jandno!!!
Gledam oko sebe mladica, djevojaka, roditelja sa djecom od 6-7 godina, salovi dresovi svi u plavom ljepota. Covjeku srce puno, a onda pocetak utakmice i kao nekom kletvom dolazi do kolektivnog povampirenja. Gledam oca sa sinom od 8-9 godina i kcerkicom od 6-7 kako sav zajapuren krvavih ociju urla u 7 minuti "maaaajku vam j333bemmm" "Adzemeeee crkniiii, ne znaju pasa sastavitiii, Adzemeeeee!!!" I nije sam u tome okrenem se oko sebe i svako malo neko iz mase zajapuren urlice i psuje! Pogledam u svoje djete od 12 godina i kontam gdje sam ga doveo!?
I tako 90 minuta dok povampirena rulja u ekstazi izbacuje iz sebe godine licnih frustracija i neostvarenih ambicija kroz normalnom covjeku nepojmljive psovke i kletve dozivljavam vrhunac dna koje smo kao drustvo, kao narod, kao ljudi dotakli da gledam i slusam curicu ispred sebe od 7 godina kako psuje Pejicu "pickaaaa tiii materinaaaa dodajjjjj" dok joj otac lupa sakama od stolicu i urlice!!!

Ne znam, za mene je to poraz!!!

Izlazim sa stadiona i masa oko mene bukvalno bijesna, kao da bi naj radije sve u klubu javno pogubili. Onaj se kune "e nece me vise Grbavica vidjeti" drugi "sto mi treba da tablete pijem maaaajku im j333bem svima" itd. Odlaze polahko svi na svoje strane ali sa takvim bijesom i frustracijom da to nije normalno.
Pokusavam sinu objasniti, gubio je Zeljo i prije ali nikad nisam psovao igracim ili nekom iz kluba. Zeljo je nas klub i njima je zao kad izgube, ali sta mogu, volili bi i oni da pobojede 5 razlike ali ne znaju i ne mogu bolje. Ako nisi zadovoljan kako igraju bolje nemoj ici i gledati, samo nemoj nikad da postanes kao ovi oko nas :(

TM87

Lumen
Kontakt:

ned avg 10, 2025 1:40 pm

HajrA je napisao/la:
Na stranu Adzem, na stranu igraci, na stranu los rezultat, ali u sta su se pretvorile tribine, pa to je strasno, zalosno, jandno!!!
Gledam oko sebe mladica, djevojaka, roditelja sa djecom od 6-7 godina, salovi dresovi svi u plavom ljepota. Covjeku srce puno, a onda pocetak utakmice i kao nekom kletvom dolazi do kolektivnog povampirenja. Gledam oca sa sinom od 8-9 godina i kcerkicom od 6-7 kako sav zajapuren krvavih ociju urla u 7 minuti "maaaajku vam j333bemmm" "Adzemeeee crkniiii, ne znaju pasa sastavitiii, Adzemeeeee!!!" I nije sam u tome okrenem se oko sebe i svako malo neko iz mase zajapuren urlice i psuje! Pogledam u svoje djete od 12 godina i kontam gdje sam ga doveo!?
I tako 90 minuta dok povampirena rulja u ekstazi izbacuje iz sebe godine licnih frustracija i neostvarenih ambicija kroz normalnom covjeku nepojmljive psovke i kletve dozivljavam vrhunac dna koje smo kao drustvo, kao narod, kao ljudi dotakli da gledam i slusam curicu ispred sebe od 7 godina kako psuje Pejicu "pickaaaa tiii materinaaaa dodajjjjj" dok joj otac lupa sakama od stolicu i urlice!!!

Izlazim sa stadiona i masa oko mene bukvalno bijesna, kao da bi naj radije sve u klubu javno pogubili. Onaj se kune "e nece me vise Grbavica vidjeti" drugi "sto mi treba da tablete pijem maaaajku im j333bem svima" itd. Odlaze polahko svi na svoje strane ali sa takvim bijesom i frustracijom da to nije normalno.
Pokusavam sinu objasniti, gubio je Zeljo i prije ali nikad nisam psovao igracim ili nekom iz kluba. Zeljo je nas klub i njima je zao kad izgube, ali sta mogu, volili bi i oni da pobojede 5 razlike ali ne znaju i ne mogu bolje. Ako nisi zadovoljan kako igraju bolje nemoj ici i gledati, samo nemoj nikad da postanes kao ovi oko nas :(

+1

Skandiranje Madzidu je meni najteze palo, psovanje majke i to onaj lijevi dio sjevera (ako sjedim na sjeveru, iz te perspektive). Duša me moja boli kad vidim da postajemo kitari lagano. Jedino što me tješi je da je to možda dijaspora pa kontam otici ce levati kad tad.

Luster
Kontakt:

ned avg 10, 2025 1:44 pm

Hajra svaka cast na postu psovke da bog sacuva nikada u zivotu nisam psovao igracima ni trenerima odakle pravo nekome da psuje mrtve ko ima pravo da se bavi privatnim zivotom druge osobe

DizelForce
Kontakt:

ned avg 10, 2025 1:44 pm

Lumen je napisao/la:
ned avg 10, 2025 1:40 pm
HajrA je napisao/la:

+1

Skandiranje Madzidu je meni najteze palo, psovanje majke i to onaj lijevi dio sjevera (ako sjedim na sjeveru, iz te perspektive). Duša me moja boli kad vidim da postajemo kitari lagano. Jedino što me tješi je da je to možda dijaspora pa kontam otici ce levati kad tad.
+1

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned avg 10, 2025 1:48 pm

Nije dijaspora nego je raji pun kofer svega . Ako je ko imao sabura mi smo.
Neka se gone u 6 pm, udruzenje sebicnih debilccina predvodjenih egoistom na klupi.

Luster
Kontakt:

ned avg 10, 2025 1:50 pm

Dali se vi pojedini na forumima zapitate koliko doprinosite svemu sto desava na tribini iznosite prljavi ves pisete u svacemu de se malo zapitajte

Trenutno korisnika/ca: Diverzant, dobar tri, Google [Bot] i 39 gostiju.

Prijava