100%
Ma kakva skupstina. Mi smo imali priliku života sa amerikancem covjek cist ko suza, imao najbolje namjere i odjebase ga. tako da ne očekujte da će ovo i sa saninom proći jer su ocigledno mišljenja pojedini da nama investitor ne treba.ghamaz je napisao/la: ↑sub avg 09, 2025 11:14 pmSada skupština zna šta joj je činiti. Da se jedan čovjek pita neke stvari bi bile završene možda i večeras. Opet, na stranu Adžema ide i to što smo realno imali prilike za zabit. Cvetanoski ima problem sa donošenjem odluka, kao da svi žele gol za sebe. Karamarko toplo/hladno nikako da bude konstantan kao Seedorf. Odinake nema ni na vidiku a napadački je bolji od Trupea. Opasno nam treba stari Radovac. Prirodnu zamjena za Jabera nismo doveli i to nas košta.
Ps. Jusufbegović samo čeka da ga zovnu.
Vec su pojedinci poceli zivkati Sanjina na telefon,covjek im sad za sad ne odgovara ni na poruke ni na pozive...south side je napisao/la: ↑ned avg 10, 2025 9:01 amMa kakva skupstina. Mi smo imali priliku života sa amerikancem covjek cist ko suza, imao najbolje namjere i odjebase ga. tako da ne očekujte da će ovo i sa saninom proći jer su ocigledno mišljenja pojedini da nama investitor ne treba.ghamaz je napisao/la: ↑sub avg 09, 2025 11:14 pmSada skupština zna šta joj je činiti. Da se jedan čovjek pita neke stvari bi bile završene možda i večeras. Opet, na stranu Adžema ide i to što smo realno imali prilike za zabit. Cvetanoski ima problem sa donošenjem odluka, kao da svi žele gol za sebe. Karamarko toplo/hladno nikako da bude konstantan kao Seedorf. Odinake nema ni na vidiku a napadački je bolji od Trupea. Opasno nam treba stari Radovac. Prirodnu zamjena za Jabera nismo doveli i to nas košta.
Ps. Jusufbegović samo čeka da ga zovnu.
Brate ba jesi dobar u glavu? Nekakve komentare bacas da bi meni kao "vratio". **** te svi napadaci, a i Jaganjac pogotovo. Poruci njemu da je karina i nek se uhvati fakulteta.plavi kanarinac je napisao/la: ↑ned avg 10, 2025 9:45 amSkenderija jesu dobro golgeteri nasi odigrali?
Nece ga zbog tuzlanskog klana...ubaceni element je napisao/la: ↑ned avg 10, 2025 9:36 amJe li Mehanovic jos slobodan? Godinama izmisljamo nekakva divlja pojacanja, a pred nosom imas igrace tipa Jovica i Mehanovica koji jedu ovu ligu.