Dzezvar je napisao/la: ↑sub avg 02, 2025 8:54 pmVidi ja sta god odgivorim na ovo ispast ce da ga branim ali dosta ovih stvari nije istina ili je djelomicno istina..o desavanjima na jugu necu jer sudionici nisu medju zivima.BC1921 je napisao/la: ↑sub avg 02, 2025 7:07 pm
Karte za New castle, artikli iz gepeka, kupovina stvari na racun kluba, Litex i tjeranje Pliseka, samaranje momaka na Jug-u na njegovu incijativu. Bajo, nemoj zezati...
Okej, ako je potreban klubu sada ali pun je aferima. Progutace se mnoge stvari za bolje sutra kluba, ali ta osoba nije neko u koga se mozes dugorocno pouzdati a da se ne lazemo, pregazilo ga je i vrijeme al hajd...
I ti i ja znamo da je istina, bili smo na tom Jug i tad i u mnogo gorim situacijama. Znam te dugo onako, pa znam da si samo jednom imo neku losu situaciju u vezi Zelje, tako da znam i kad ga branis da nije iz koristi ili nekog drugog.
Ako ce klub stati na noge, biti ponovo onaj pravi Zeljo, neka ga na bilo kojoj funkciji, klub nam je na prvom mjestu.
Ali, pojelo ga je vrijeme, da se ne lazemo