Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

NEZALAGANJE
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet avg 01, 2025 1:44 pm

cikoradovic je napisao/la:
pet avg 01, 2025 1:37 pm
Istina je da je u opticaju veznjak.
Eh, eto ga.Maloprije napisah.Prenatrpavanje igraca.

Bjezi sine Foco koliko te noge nose, ako se mislis baviti fudbalom.Ovdje hljeba za tebe nema.Simonia otjerati pod hitno.Peixota isto.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

SupremeGucci
Kontakt:

pet avg 01, 2025 1:57 pm

Welcome MP5

fcz
Kontakt:

pet avg 01, 2025 2:13 pm

SamoIstina je napisao/la:
pet avg 01, 2025 12:50 pm
Dzezvar je napisao/la:
pet avg 01, 2025 7:49 am
NEZALAGANJE je napisao/la:
čet jul 31, 2025 9:09 pm
Ehhh.... eto ga mocno sarajevo sa gazdom i kapitalom opet ispada na 1.stepenici.

Dzaba sve, ne moze bez strategije, strucnog rada i strucnih ljudi.Vecina nasih navijaca, pak, misli da pare odnose sve probleme.
E vidi jednu stvar.Velika jje razlika iamedju nas i njih.
Kod njih pored silnih para sjede ljudi koji veze nemaju sa fudbalom...
Kod nas bi to bilo malo drugacije.
Kod nas bi trebao biti covjek koji je u fudbalu haman citav zivot,koji ima konekcije u fudbalskom svijetu kakve ovi gire ne mogu zamisliti,covjek koji ima jasan plan kako sa parama dodjemo tamo gdje smo bili te da postanemo jako bitan faktor u BH fudbalu.
Jedna ali jako bitna razlika izmedju nas i njih.
Dokazano daleko najsposobniji covjek u domacem fudbalu.

Uopste se nece moci porediti sa Sarajevom i ovime sto oni rade, ako bi u nas klub usao investitor.

Ne treba uopste strahovati od toga, nego od nas samih. Ako smo pametni, a valjda jesmo, napravicemo ovaj korak u buducnost.

Ko zna da li ce nam se opet ukazati ova prilika. Mozda nece nikad.
Znaci Nijaz, ha?
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

DizelForce
Kontakt:

pet avg 01, 2025 2:29 pm

Znal se koji je veznjak?

south side
Kontakt:

pet avg 01, 2025 2:31 pm

Već kruže priče kako će skupština glasati protiv ovog zadnjeg desavanja i spominju dvije struje misketova i jaskova tj njihovi ljudi koji su u skupštini. Ako se desi ista stvar kao sa Eldinom imena javno objaviti koji su bili protiv
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

Sky1
Kontakt:

pet avg 01, 2025 2:47 pm

Mi još ne znamo ni hoće li gosp Mirvić da bude taj investitor. Naravno, ja sam za, samo pod jasnim i preciznim uslovima za obje strane i maksimalna zaštita kluba. I prvi uslov da nam poplaća ove dugove, valjda se to podrazumjeva.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pet avg 01, 2025 2:54 pm

south side je napisao/la:
Već kruže priče kako će skupština glasati protiv ovog zadnjeg desavanja i spominju dvije struje misketova i jaskova tj njihovi ljudi koji su u skupštini. Ako se desi ista stvar kao sa Eldinom imena javno objaviti koji su bili protiv
Znaci vec i prije glasanja ovo je na propast osudjeno???
Treba skupstinu skratiti, koji ce nam ***** u skupstini likovi koji uopste ne doprinose nista.

A vala dosta vise i prica od Misketu, Jasku itd. Bili prosli daj nove sposobne ljude.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Sky1
Kontakt:

pet avg 01, 2025 2:55 pm

Evo Amarovaca po nalogu tjeraju neke ljude iz Uprave i Skupštine, oni u stvari nisu za investitora, a ovamo kao jesu. Opet glavni botovi se aktivirali. Pričajte šta hoćete ali klub je opet poćeo ličiti na klub i to im smeta naravno.
Zadnja izmjena: Sky1, dana/u pet avg 01, 2025 2:56 pm, ukupno mijenjano 1 put.

salle86
Kontakt:
Status: Online

pet avg 01, 2025 2:56 pm

PlavaDobrinja1921 je napisao/la:
pet avg 01, 2025 11:41 am
Moja neka zelja kada udje privatni kapital je da makar 3 4 startera bude ispod 21 godine, i to ne zato sto su mladi nego sto stvarno zasluzuju biti tu. Da nam pravilo u21 ne pravi probleme.
Hrvatska bruku igrača iz lige izbaci za (eto) top-10 liga Europe. Srbija isto. Kod nas na prste jedne ruke se mogu nabrojati takvi.
Meni je nerealno da je u tom nekom radijusu od 170-ak hiljada km² centar toga je antitalentovan tj debelo kaska. Znači kvalitet je "tu negdje" ali da bi se uspjelo biti "prosječan" nogometaš za "europske ekipe" (koje eto ne ciljaju najvisočije) talenat je lupam 5% a ostalo je rad, red, disciplina, ZNANJE KAKO NAPRAVITI IGRAČA. Čega nama fali ? Svega osim talenta
Da bi neko postao igrač mora se imati plan i program a ne "evo ti sine lopta, ti igraj, pa ako šta bude od tebe mi ćemo reći da si naš". 1% takvih nešto i postanu.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

djidomova
Kontakt:

pet avg 01, 2025 3:01 pm

Nadam se da ništa nije istina i da će doći ovaj čovjek, koji prema pisanjima pojedinih, ima tačnu viziju i misiju. Ne vjerujem da će doći do blokade ovako značajne stvari za klub. Ne želim da vjerujem....
Željezničar za život cijeli!

SamoIstina
Kontakt:

pet avg 01, 2025 3:02 pm

Sky1 je napisao/la:
Evo Amarovaca po nalogu tjeraju neke ljude iz Uprave i Skupštine, oni u stvari nisu za investitora, a ovamo kao jesu. Opet glavni botovi se aktivirali. Pričajte šta hoćete ali klub je opet poćeo ličiti na klub i to im smeta naravno.
Lupas gluposti. Ovo nema nikakve veze sa Amarom, niti je on u kombinacijama da udje u klub, niti iko zeli da on udje, niti su ljudi okupljeni oko potencijalnog investitora dobri sa njim.

Vecina trenutnog UO je za investitora. Da li je skupstina i ako ne, zasto?

100% je legitimno biti protiv investitora. Ne znam zasto bi to nekome smetalo. Svako ima pravo na svoj stav i misljenje.

Ali ako je dio kluba onda neka iznese taj stav javno, stane iza svojih rijeci i obrazlozi clanovima, navijacima, javnosti, kako hocete, zasto je protiv ulaska investitora i koja je bolja solucija. Naravno, kada za to dodje vrijeme.

Gdje je tu problem?

Lako je praviti smicalice, lobirati, opstruisati, pa onda glasati tajno i reci propao investitor zbog ovoga ili onoga.

cikoradovic
Kontakt:

pet avg 01, 2025 3:05 pm

Imate interesantan članak na N1.

nookey
Kontakt:

pet avg 01, 2025 3:06 pm

slika
slika

Dzezvar
Kontakt:

pet avg 01, 2025 3:08 pm

south side je napisao/la:
Pa Misketov covjek haman sve ispregovarao sa Mirvicem....kako misketova struja?
Ne nasjedajte na mahalske price.
99% ljudi nema tacne informacije .
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Dzezvar
Kontakt:

pet avg 01, 2025 3:09 pm

Za odluku je potrebna mislim 2/3 vecina....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

ublehas
Kontakt:

pet avg 01, 2025 3:13 pm

Sky1 je napisao/la:
Lupas gluposti. Ovo nema nikakve veze sa Amarom, niti je on u kombinacijama da udje u klub, niti iko zeli da on udje, niti su ljudi okupljeni oko potencijalnog investitora dobri sa njim.

100% je legitimno biti protiv investitora. Ne znam zasto bi to nekome smetalo. Svako ima pravo na svoj stav i misljenje.

Ali ako je dio kluba onda neka iznese taj stav javno, stane iza svojih rijeci i obrazlozi clanovima, navijacima, javnosti, kako hocete, zasto je protiv ulaska investitora i koja je bolja solucija. Naravno, kada za to dodje vrijeme.

Gdje je tu problem?

Lako je praviti smicalice, lobirati, opstruisati, pa onda glasati tajno i reci propao investitor zbog ovoga ili onoga.
Koliko znam, na skupštini je svako glasanje javno, a ne tajno. Ne vidim zašto bi drugačije bilo ako se bude glasalo oko Investitora. Odnosno, ako to uopšte dođe do Skupštine.

Sky1
Kontakt:

pet avg 01, 2025 3:14 pm

cikoradovic je napisao/la:
pet avg 01, 2025 3:05 pm
Imate interesantan članak na N1.
Upravo čitao. Valjda pročitali na forumu novinari, pa slali upit klubu.

Sky1
Kontakt:

pet avg 01, 2025 3:16 pm

Sky1 je napisao/la:

Gdje je tu problem?

Onda imaju neku potrebu da onako okrive čovjeka ni kriva ni dužna, dobro poznati Moržovi botovi pokušavaju proturiti tu priču, a šta im je cilj ne znam.

reks1
Kontakt:

pet avg 01, 2025 3:22 pm

ublehas je napisao/la:
pet avg 01, 2025 9:50 am
reks1 je napisao/la:
pet avg 01, 2025 8:51 am
NEZALAGANJE je napisao/la:
čet jul 31, 2025 9:09 pm
Ehhh.... eto ga mocno sarajevo sa gazdom i kapitalom opet ispada na 1.stepenici.

Dzaba sve, ne moze bez strategije, strucnog rada i strucnih ljudi.Vecina nasih navijaca, pak, misli da pare odnose sve probleme.
Ocito se ne pita struka nista nego njihov gazda,ili prevedeno njegov profit.Sam Zekic gospodski veli da nije "ugodno"kad mu se promijeni toliki broj igraca.Sam je priznao da se "ne pita"puno oko transfera.Ta vrsta balkanske privatizacije nikako,ili svi su tu da gazda zaradi.Kod nas
pod obavezno ukinuti skupstinsku demokratiju (ili je svesti u minimalne okvire).
Bez svjezeg i odgovornog kapitala koji ce donijeti boljitak Zelji nema bas puno hajra.Strategija i dugogodisnje strpljivo planiranje
Kako to ukomponovati je pitanje svih pitanja
A kako ti zamišljaš da će biti kod nas ako ikad uđe strani kapital? Da će neko davti pare, i da će mu najbitnije biti da klub ostvaruje što blje rezutate?
Neće 1000%. Najbinije će mu biti da ostvari povrat svojih sredstava i određeni profit. E sad od njegovog umjeća zavisi hoće li ostvarivati profit, a da mi budemo "druga Kustšija", ili će ostvarivati profit kroz prodaju igrača koji igraju u LP...naravno, ovo su neki krajnji slučajevi, i vjerovato će biti neke sredina, ali vjeruj da će to biti bliže konama, nego onom što mi priželjkujemo.
Naravno da onaj koji daje pare,treba da izvuce profit i logicno je da mu je to prioritet.Moje je bilo da se struka koju isti taj dovede budu u funkciji i njegovoj ali i kluba.Sinergija takve vrste bi mogla donjeti usojeh.Ja sam samo protiv balkanskog principa koji podrazumijeva instant zaradu i to iskljucivo u svoj djep.Klub mora rasti isto tako u skladu sa ulozenim kapitalom sto ce u konacnoj masi podebljati i investitora.Poenta je dugorocno
Evo NK Rijeka mi prva pade na pamet kao primjer pametnog i sustavnog ulaganja

ublehas
Kontakt:

pet avg 01, 2025 3:23 pm

Sve stoji, ali taj koji da pare će i dovesti ljude koje on hoće. I tu nema ljutnje. Kao što neko napisa, nemoguće je podjednako zaštititi investitora i klub. Neko tu mora biti u podređenom položaju.

Trenutno korisnika/ca: jimmy, salle86 i 69 gostiju.

Prijava